İyi bir konuşma terapisti

ebuxsx81

allah ım sen onu koru....
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
2.581
0
116
İstanbul
arkadaşlar bende geçmişimde çok sıkıntılı şeyler yaşadım ve bu durumdan kendimi bir türlü alamıyorum tam anlamıyla mutlu olamıyorum ilaç kullandım depresyonla ilgili ama bununla tek başına iyi geleceğni zannetmiyorum ki zaten aynı duygular içerisindeyim bişey değişmedi yani.ve şimdide bir terapistten yardım almak istiyorum ne olur bu konuda bilgisi olanlar varsa yardım etsin
istanbulda iyi bir konuşma terapisti arıyorum bana bilgi verirseniz .ok sevinirim
...

ilaçların çok büyük faydası olmuyor bn 19 yaşındayım daha ama herşeyi kafama takıyorm ölüm korkusu var hep bişey olacakmış gbi gelio bnde kurtulamıyorm ilaçlar sadece sakinleştiriyor en iisi konuşma terapisti almanız en azından nasıl düşüneceğinizi söylerler istanbulda deilim o yüzden tavsiye edemiyorm inşallah tavsiyeleri olan arkadaşlar cvp yazarlar çok geçmiş olsun.

herşeye rağmen ,beynini resetlemek ve geçmişle yaşamamak lazım.
güçlü gibi davranmak gerekli,düşün sen onca acı yaşamışsın geçmişinde ama yıkılmamışsın.
geçmişi düşünmeye bir ömür yetmez,sorgulamayada.
canım bilsem yönlendirirdim,ama bende bilmiyorum.geçmiş olsun...

Kadınlar kulubu'nde bulunan Psikolog Meltem Hanım'a danışabilirsiniz.

ınşallah bir an önce sağlınıza kavuşursunuz.
Geçmiş olsun..

ıstanbulda terapıst olarak gıttınız bıldıĞınız gıttıĞınız bı yer varsa yazın arkadaŞlar beklıyorum

arkadaşlar bende geçmişimde çok sıkıntılı şeyler yaşadım ve bu durumdan kendimi bir türlü alamıyorum tam anlamıyla mutlu olamıyorum ilaç kullandım depresyonla ilgili ama bununla tek başına iyi geleceğni zannetmiyorum ki zaten aynı duygular içerisindeyim bişey değişmedi yani.ve şimdide bir terapistten yardım almak istiyorum ne olur bu konuda bilgisi olanlar varsa yardım etsin
istanbulda iyi bir konuşma terapisti arıyorum bana bilgi verirseniz .ok sevinirim
...

konuşmayla ilgili probleminde var

tam olarak anlayamadım

konuşmayla ilgili probleminde var

tam olarak anlayamadım

konuşmamla ilgili problem yok konuşma terapisti ne ihtiyaç var o konuşarak çözüyo sorunları anladınmı seni takip altına alıyo ve sorunu konuşarak anlamaya çalışıyo böyle bişey bu

tekrardan söylüyorum eğerki istanbul da konuşma terapisi alan arkadaşlar varsa lütfen bana özelden yazın bari

cnm bende bazı kotu seyler yasaadımm kısaca özetliyim hayatımdaki tek sewdiğim insan vefat etti babam ve vefat etmeden oncede bir suru kotu seyler yasadım vefatından sonrada ii seyler yasadıgım soylenemez ilaç tedavisi goruyordum kendi kendime karar werdim bana bu ilaçların faydası yok die hersey bende bitiyo dedim ve ilacı kestim kimseye ilacı kessin demiyorum ben kendimle inatlastım basarıcam dedim we inanırmısınız suan cok iim sanada sunu oneririm ne istiyosan onu yap cık gez belki bi terepistten daaha ii gelicek ;)

sağol canım haklısın seninde çok zor günlerin olmuş allah razı olsun biliyorum böyle lazım aslında herkezin o iradeye sahip olması lazım ama henüz başımdan atamadığım sorunlar var belkide onlar hal olsa senin dediğini başarırım ama şuanda işler karmaşık çok sağol ginede

Back
X