E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Inan öyle cok üzüldüm ki senin adina sanalda olsa kalbim acide gercekten!
Allah sabrini versin insallah, karsina daha güzel insanlar cikarsin yada hayirliysa yeniden birlesmenizi saglasin bu bayram gününde Allah yüzüne gülsün canim ne diyeyim
belinay sana sunun garantisini vereyim kesinlikle gececek.. emin ol buna yani.. kalbin sonsuza kadar acimayacak.. bir gun anilarinizin oldugu sokaklardan yerlerden gecerken huzunlenceksin ama icin acimayacak..
tecrubelere guvenebilirsin.
biliyorum tatlım ve sana bişi diyimmi 4 ay oldu ve ben ne bakıtköye ne ortaköye nede emirgana gitmiyiorum onunla gitiğimiz yerle olduğu için.ve ablamdada çok vakit geçirdiğimiz için abalama bile sık gitmiyorum anılar tazelenicek diye...
iste bir gun butun bunlari umursamayacak kadar cesur olcaksin tatlim.. ilk gittiginde canin aciycak ama zamanla orda yeni anilar kazancaksin.. sonsuza kadar bu yerlerden kacmicaksin. kalbin yuregin yeniden isincak.. ama acin daha cok taze.. ve emin ol senin adina bir yandan seviniyorum yurekli bir kiziin yanina pisirik ailesinden korkan bir adam asla ama asla yakismazdi. bir gun tum hayallerin kirilirdi yikilirdi. iyi ki erken gordun yuzunu. yeni bir hayat kurcaksin kendine. bak ismek in kurslari acildi yazildin mi herhangi birine? kafa dagitmak icin sadece? yeni bir is bakmaya baslayabilirsin (istiyorsan eger). hayat senin hayatin belinayim dolu dolu yasamak da durup seyretmek de tamamen senin elinde.
hepsii geçecekk inann
aşk acısı bu yaşaması en zor durumlardan biri belki senağlama
ama hayat devam ediyor
ve bizim karşımıza muhakakki çok daha iyileri çıkacaktıır
artık eskiyi düşünme tüm yaşanmışlıkları çıkar at aklından bunlar sadece acını tazaleyemeye yeter
sen içini ferah tut ve önüne bak canımm :teselli:
Canım benim ya.. Çok üzüldüm.. üzülmemin sana faydası var mı yok.. Keşke elimden birşey gelse idi.. Bence acını saklama yaşa.. dibine kadar yaşa.. içinde kalmasın sonra... ve unutma ki yeri yanınsa bütün perdeler kaldırılır aradan ve geri döndürülür sana... Allah büyük be belinay.. Kalbini O'na teslim et kuzum..
kalbinin acısını o kadar güzel anlatmışsın ki benimde kalbim acıdı...
Rabbim ferah kapılarını açsın kederden sıkıntından kurtarsın...
yeni ufuklara pencere aç inşallah... yerimseniben
belinaycım herşeyin en iyisine en güzeline layıksın.
çok güzel bir yüreğin var senin.
gelecek günler geçmişi unuttursun sana.
herşey gönlünce olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?