İyi değilim aşkım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nekadar güzel anlatmışsın hissettiklerini..

biran eski beni gördüm sanki kelimelerin arasında..

herşey unutuluyor, herşey şukadar kısa bi kelimede saklı kalıyor : "geçmiş"

önünde upuzun bi gelecek war, inan bana şuan çektiğin acıları gülümseyerek hatırlıcaksın:teselli:

ben öle yapıorum şuan, sonra yanıbaşıma bakıorum hemen sewdiceğimin gözlerine, sıcacık bakıo bana, sewiyorum sewiliyorum we ben işte ozaman "iyi ki" diorum...

hep mutlu we umutlu ol a.s.

İnşallah be canım inşallah diyorum... Ve mutluluklar diliyorum sana ayrıca çok teşekkür ederim desteğin için...opuyorumnanaktan

siirine bayıldım çok işten yazmışsın
hoşçakal da deme elveda de her son yeni bir başlangınçtır şunuda söylemeden geçemiycem internetten adam çıkmaz tecrübeyle sabit

Canım üzülmemek elde değil ama atlatıcaksın geçer diyoruz ama geçene kadarda acını çekiyosun sewmek böyle bişey demekki acısı da sewmeside güzel, kalbin sewgiden çarpıyordu şimdi ise acıdan sızlıyor bunlarda güzel duygular
ama kendini fazla yıpratmadan yaşa iyiyim de kendine. kadınlar güçlüdür herşeyin üstesinden gelir acımızıda yaşarız sewgimizide bizim kocaman kalbimiz we sığındığımız RABBİMİZ war sewgilera.s.

ouuff cnm harikasın bi kopyasını saklıorum pc mde
allahtan ümidini kesmee

bende kötüyüm 6 ay oldu hala geçicek diye bekliyorum. Üstelik haytmda başka biri var ve ben hala onu özlüyorum kendime çok kızıyorum ..

Canım ağlattın beni.. Çok güzel bir şiir... Paylaştığın için çok saol. Ben de bir kopyasını aldım hemen..:sinifsinif:

Bu arada bende aynı durumdayım. Senden daha kıdemliyim anladığım kadarıyla. :sinifsinif:

ınşallah bugünleri unutacağımız kadar mutlu oluruz birgün..

mrb arkadaşlar. hayatım şuanda bomboş kaldı sanki yaşamak anlamsız o yokken...
2 yıllık bi ilişkim var ve çook seviyorum onunda beni çok sevdiğini biliyorum. biz tam 1 yıl önce ayrılmıştık. sebepte telefonuna msj geldi bakmak istedim vermedi okutmadan sildi. belliydi bi kızdan geldiği ama tüm ısrarlarıma rağmen söylemedi. tek kelime etmden çektim gittim ve telefolarımı kapttım hattımı bile iptal ettirdim çok kızgındım.. sonra yeni hat aldım aradan 4 ay geçti sürekli mesajlar attı aradı felan bende unutamadığım için bi şans daha verdim. yeniden birleştik çok değişmişti daha olgunlaşmıştı ve birbirimize daha çok bağlanmıştık kısacası ona yeniden güvenmiştim... böyle çok güzel 1 yıl daha geçirdik vee 2 gün önce yine beraberken bi mesaj geldi. telefonu cebinden aldım çok sert tepki verdi. rengi attı resmen ne yapacağını bilemedi. ve mesajı okutmadı bana yine sildi. en başa döndük yani. yine tek kelime etmeden çektim gittim. mesaj attı KAYBETMEK İSTEMİYORUM die. cvp vermedim. çok kötüyüm napıcam bilmiyorum.
Kalbim ve mantığımın savaştığı çok zor bi dönemdeyim. lütfen bişyler söyleyin...napmam gerekiyo.senağlamasenağlama

Canım yaptıkları doğru değil. Hem güveniyorum diyorsun hem de bir mesajla telefonunu hemen eline almak istiyorsun. Seninki de çelişki. Hiç sevmiyorum telefon karıştırmayı da karıştırılmasını da.

Bence sor ona. Ne bu mesaj de. 1 yıl öncekini de sor bunuda sor. Ne bileyim sen tanıyorsun onu. Seni aldattığını hissediyorsan aldatıyordur. Onunda senin de yaptıklarınız doğru değil bence ama sor ve dürüst olmasını iste ondan. Bu son şansın de ona.

ama şöyle bişy var. önceleri mesaj geldiği zaman hemen açar okurdu hatta beraber okurduk. o gün mesaja bakmadı ben bak önemlidir dedim boşver felan die saklamaya çalıştığı için üstüne gittim. ve sakladı sildi bile okutmadan (

bence belinay cok övüyordu bu aşkı ve Ufuğu ve her seyi en iyi bildigini en iyi yürütebildigini düşünüyordu ama bir söz vardır ne eşini ne çocugunu övme yüzünü kara cıkarır derler......

MERHABA Belinaycım 5 yıllık ilişkinin bitmesine çok üzüldüm bu site içerisin de en çok takip ettğim kişiydin site de paylaştığın tüm konuların sessiz bir okuyucusuydum.. Erkek arkadaşınla çok güzel giden ama çok ta engelle karşılaştığınızı biliyorum bence şuan olmadıysa vardır bir hayır üzme sen kendini... Ben de 2 - 3 senedir nişanlı sayılır ve her sene evlenicez diyip bir türlü evlemeyenlerdeniz biziim işte hayır mı şer mi var ben de anlamadım ama olmuycaksa da olmuyor.. Hiç bir zaman isyan etme Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir..

teşekkür ediyorum denisim.. ınşallah senin içinde hayırlısı neyse o olur arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…