• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi değilim..

Allah razi olsun diycene terbiyesiz herif.. esek gibi bakicak ne ya? Elin kizinin ne zorunlulugu var demeleri lazimken.. sen dusunmezsen kendini kimse dusunmez.. okuz kocan dahil buna.. evleri varsa gidip evlerinde kalsinlar.. eli ayagi tutuyo adamin birde sunu getir bunu getir terbiyesiz gorgusuz.. bu millet ne merakli birilerine yamanmaya..eltinin yasadigi aci icin cok uzuldum umarim evladi kurtulur bi an once.. ama kayininin yaptigi yuzsuzluk.. bence bi yardimci tut yemege vs yardim etsin madem gidemiyorsun.. sende guzelce cocugunla ilgilenirsin

Daha önceden burada bir konu açmıştım kaynım ve 11 yaşındaki kızı bizde kalıyor diye. Eltim hastanede oğlu kanser hastası oğlunun yanında kalıyor hastanede bunun içinde kaynım ve kızı bizde kalıyorlardı. 1 aylığına eltim çıktı hastaneden ama çocuğun kan değerleri düşünce tekrar yattı lar 2 gün önce . Ama artık kaynımın hareketlerine katlanamadığımı farkettim. Ayrıca kendi evimde rahat etmek istiyorum artık. Tesettürlüyüm yatana kadar başımda başörtüyle geziyorum. İstekleri bitmiyor kaynımın. Çay getir şunu getir bunu getir. Dün kv. Telefonda konusuyorduk 4 5 ay daha idare et çocuğun ilaçları o zamana biter heralde tahminimce dedi arkasından kp. Arkadan bağırıyor eşşek gibi bakacak mecbur diye. Tam lafımı söyleyecekken kv. Telefonu kapattı. Bende bugün eşime patladım yeter artık evlerine gitsin kalsınlar ben dayanamıyorum dedim. Ben abime evine git kal diyemem dedi. Ozaman beni kaybedersin dedim hayırlısı olsun dedi çok zoruma gitti napıcağımı bilmiyorum küçük bebeğim var. Anneme durumu anlattım başkası için yuvanı bozma diyor. Çok kötüyüm şaşkınım fikirlerinize ihtiyacım var?
Bu erkek ailelerinin % 90i saygisiz, terbiyesiz ve hadsizler.gelin bunlar icin köle. Madem kapatti tekrar arasaydin lafını deseydin.esine de acayip uyuz oldum biraz burnu surtsun bence.

İnan başka hiç bir sorunumuz yok maddi açıdan olsun manevi açıdan olsun. 2.5 yıllık evliyiz bu konu harici pek tartışmadık ufak tefek atışmalar harici.Tek sorunumuz bu diyebilirim
kocan pinti, sana para vermiyor, seni kayınlarınla oturmaya mecbur ediyor, bekar olan da evlenene kadar sende kalacak belli.
susacaksın başka çözüm yok.

çünkü kese bir, eşin de sessiz belli ki.
inşallah bekar kaynın en kısa zamanda evlenir.

Neden tüm kayınları sana kilitlemişler? Anne babası olan kocaman adamlara neden bakacakmışsın?

Nisanliyken, eltinin 10 sene bekar kaynina bakmasindan ihalenin sana kalacagini bilmeliydin. Bunlar gider kv olur kp basina kalir. Bir acayip bunlar cunku, allah sabir versin

Kp oglunu yaparken sana mi sormus. Esek gibi kendi baksin. Okuzherif. Gitsin evinde kalsin sende gunde bi ugrar bakarsin yasiyormu geberdimi diye koskoca adama. Sinir oldum. Eltinin oglunada Allah sifa versin

Gitmesine gideceğim. Ayrılmayı göze aldım fakat annemlerin maddi durum pek iyi değil eşimin durumu iyi olduğu için çocuğu alabileceğini düşünüyorum

Yahu çocuğunuz daha 14-15 aylık imiş. Bu yaşta bir çocuğun velayetini - çok ekstrem durumlar haricinde - hakim babaya verir mi? Maddi gerekçelerle hele. Velayeti size verir ve çocuğunuza nafaka bağlar.

Eşinizin de ailesinin de size yaklaşımı çok üzücü. Eşiniz tercihini yapmış gibi görünüyor, o yüzden sorunu çözmek için ailesiyle konuşması gibi bir adım atmasını beklemeniz boşuna olur.

Üstelik gözden çıkardığı sadece siz değilsiniz, aynı zamanda bebeğiniz de...

Çocuğun hatırı için bak denmiş de konu sahibine, insan Allah rızası için yine bakar da bence asıl sorun şunlar;

1) kayın saygısız ve devamlı talepkar, misafirliğini bilmiyor, yük olduğu için mahcup olmuyor,
2) kayınpeder kendi oğluna hiç de mecbur olmadığı halde bakan el kızına daha minnettar olacağına çok çirkin bir cümle kuruyor,
3) eş zaten ayrı fiyasko, eşine değer vermiyor, kardeşine baktığı için teşekkür etmiyor, alttan almıyor, dahası kaybetmeye dünden razı...

Asıl sorun bence bunlar,

karşı taraf minnettar olsa, işin ucundan biraz tutsa, yük olduğu için mahcup olsa, Allah razı olsun bari dese, yine zavallı hasta bir çocuk ve onun perişan ailesi için bir süre duruma katlanılabilirdi.

bence kavga etmeden, evi terk ediyorum havası vermeden, sessizce, yoruldum kafa dinlemek istiyorum deyip çocuğu alıp annenize gidin bir süre..

en azından kıymetinizi ve verdiğiniz emeği anlasınlar..

Kp eşşek gibi bakacak dedi, kocanizda beni kaybedersin diyince hayirlisi olsun dedi oyle mi ?? !!!! Valla sinirimden ben catladim burada.. Ayrilmayin ama kocaniz ve ailesi iyi bir burun surtmeyi haketmisler. Toplayin tasi taragi annenize gidin bir sure abisine kendi baksin yada uşak tutsun adama bak ya !! Ayrica kayniniz kendi evinde kalsin yada annesine gitsin bu nasil sacmalik boyle

Senin annen hasta numarası yapsın. Sen de anneme bakcam diye çocuğunu al bikaç hafta annenlerde kal. Biraz kafa dinlersin.

Ayy hasta cocuk deyince icim yandi
Kayniniz sizi hizmetci gibi kullanamaz elbette cok saygisizca bir hareket. Kpe de o essek gibi lafini yedirin bence. Cikin karsisina ben gelininizim
Eseginiz degilim diye bas bas bagirin. Belli ki normal konusma dilinden anlamiyorlar

Bir erkek ne kadar iyi olursa olsun ailesinin yanında, eşi hep el kızı oluyor işte. Hiç kardeşinin annesinin yaptıkları yanlış olmuyor sen ufak birşey söylesen haksız oluyorsun.

Evine gitsin gerekirse siz rahat olun benim yanimda abin rahat edemiyor ya o evine gecsin yemegini ben hallederim deyin yada siz erkek erkege rahat edin ben bi süre annemde kalırım deyin gidin valla kizin ihtiyaci olursa ilgilenin bitek terbiyesiz insanlarla seviyesiz tartismaya hic ferek yok kp icin o yüzden yorum yapamıycam

Siz de niye kaliyorlar anlamadim yani tamam yemegini yer gider evine.

Cayi kahvesi eksik kalsin.

Deli oluyorum boyle rahat insanlara ya.

Back
X