• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi değilim..

Aaa evi terk mi ettin!!!Arkadaşım neden evden gittin kaynına deseydin ya abi başımın üzerinde yerin var ama hani akşamları evinize geçseniz daha rahat edersiniz diye hatta eltinle konuşsaydın insan evladı değil mi halden anlardı ama bence yanlış olmus yaptığın

Aaa evi terk mi ettin!!!Arkadaşım neden evden gittin kaynına deseydin ya abi başımın üzerinde yerin var ama hani akşamları evinize geçseniz daha rahat edersiniz diye hatta eltinle konuşsaydın insan evladı değil mi halden anlardı ama bence yanlış olmus yaptığın
bekar kaynı da askere gidene kadar konu sahibinde kalmış. askerliği bitmek üzereymiş, yine konu sahibinde kalacakmış.

kızın da canına yetmiş artık.

Azcık rahattan feragat etmek gerekiyordu yazmışsınız. Ben 2 senedir eşimle baş başa kalamamışım ne rahatından feragat edeceğim? Ayrıca 7 aydır yeterince katlanmamış mıyım bence böyle insanlara fazla bile. Ayrıca ben eşime tatlı dillede söyledim anlamadı başka care bırakmadılar. O sizin eşiniz bu benim eşim siz değiştirdiniz diye bende değiştiremem ki eşimin huyunu biliyorum asla karakterinden ödün vermez.
hiç cevap yetiştirmekle uğraşma canım
sen tamamen haklısın, anlamadım ben o abi neden evinde kalmıyor, gece günsüz sizdeler değil mi?
yerleştiler yani bilidğin?
eğer öyle ise neden yani neden size yerleştiler?
aklım almıyor benim ya,
kv n nerelerde bu arada?
sen şimdi nerdesin?

Zaten eşiniz sizden ayrılmayı kafasına koymuş yoksa bu kadar kolay izin vermezdi gitmenize.Nasılsa yeni hanım bulurum bize de bakar kafasında.Sakın dava vs açmaya kalkmayın bekleyin bakalım ne yapacaklar.Ayrıca eltinizi de arayıp bize anlattıklarınızı anlatın,en azından gece kendi evlerinde kalabilirlerdi ben de insan evladıyım de.

Ama size şu kadarını söyliyeyim eltiniz çok kötü kalpli bir kadınmış sonuçta eşini uyarabilir gece evde kalın diye isteyen evinin temizliğini vs sini bile yapar yani baba olarak haftada bir gece de o kalsın yanında eltin evine gitsin çamasırını ütüsünü vs. sini bile yapar.Hayır yani 7/24 hastanede kalması her şeyi size yüklemesi ne kadar büyük kötülük.Bu nasıl bir acımasızlık anlayamıyorum.

Zaten eşiniz sizden ayrılmayı kafasına koymuş yoksa bu kadar kolay izin vermezdi gitmenize.Nasılsa yeni hanım bulurum bize de bakar kafasında.Sakın dava vs açmaya kalkmayın bekleyin bakalım ne yapacaklar.Ayrıca eltinizi de arayıp bize anlattıklarınızı anlatın,en azından gece kendi evlerinde kalabilirlerdi ben de insan evladıyım de.
eltisinin derdi başından aşkın zaten bir de sorumsuz ve şuursuz kocasıyla mı uğraşsın kadın.. neden kadınlar kendi içlerinde tartışsınlar ki? koca koca adamlar doğru olanı görsün ve uygulasın bir zahmet...

Fabric arkadaşım kadın 7 aydır çocuğuyla uğraşıyo tamam da geride 2 evladı daha var haftada bir gün bile olsa evine gidebilir kocası hastanede kalabilir konu sahibini eşek yerine koymuşlar ona kim acıyacak yazık günah yani

Ama size şu kadarını söyliyeyim eltiniz çok kötü kalpli bir kadınmış sonuçta eşini uyarabilir gece evde kalın diye isteyen evinin temizliğini vs sini bile yapar yani baba olarak haftada bir gece de o kalsın yanında eltin evine gitsin çamasırını ütüsünü vs. sini bile yapar.Hayır yani 7/24 hastanede kalması her şeyi size yüklemesi ne kadar büyük kötülük.Bu nasıl bir acımasızlık anlayamıyorum.
kadının cocuğu hasta tatile gitmedi, bir de kocasının temizliğini mi düşünecekti? neden tüm suçu kadına yıktınız? konuyu iyice okusanız keşke.

Eltim gerçekten çok fitne fesat düşünen bir kadın benim ve eşimin hakkımda çok kötü şeyler düşünüyor. Saman altından su yürüten tipten bir kadın. Bilerek yapıyor ben 10 sene baktım birazda sen bak diye düşünüyor ama ben onun kadar katlanılması zor birşeye katlanamam.

Sizin için üzüldüm
Eltiniz için çok daha üzüldüm Allahım şifa versin yavrucağa

Fabric arkadaşım kadın 7 aydır çocuğuyla uğraşıyo tamam da geride 2 evladı daha var haftada bir gün bile olsa evine gidebilir kocası hastanede kalabilir konu sahibini eşek yerine koymuşlar ona kim acıyacak yazık günah yani
ben konu sahibini haklı buluyorum zaten.. aile yapıları çok çarpık ve konu sahibinin buna bir dur demesi gerekiyor ve bunu eltiyle tartışarak değil kocasını tabiri caizse adam ederek yapabilir ancak

Canım hastane babaya izin vermiyor hasta odasında 2 bayan daha var çünkü ve ayrıca hasta çocuk annesiz 1 saat bile yapamıyor eltim wc ye gidemiyorum diyor.

eltisinin derdi başından aşkın zaten bir de sorumsuz ve şuursuz kocasıyla mı uğraşsın kadın.. neden kadınlar kendi içlerinde tartışsınlar ki? koca koca adamlar doğru olanı görsün ve uygulasın bir zahmet...
Bence birazda eltim dolduruyor kocasını git orda kal diye nasıl olsa çocuğuna bakılıyor ekmek elden su gölden evi de barmıyor daha ne ister ki.

benim kardeşim hastayken annem bizleri kimseye kilitlemedi babam da kimsenin evine gitmedi, tabiki de gelip yemek yapanımız çok oldu. yardım dediğin böyle yapılır. annem eve geldiği zamanlarda da dinlenirdi bir anda koştur koştur iş yapmazdı. biraz mantık..

Bence birazda eltim dolduruyor kocasını git orda kal diye nasıl olsa çocuğuna bakılıyor ekmek elden su gölden evi de barmıyor daha ne ister ki.
bence sizin kocalarınızın kv ve kp yüzünden akılları ve mantıkları oluşmadan kaybolmuş.. ne diyeyim inşallah kocanız doğru olanı görür yakın zamanda..

Back
X