• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi değilim..

Zaten eşiniz sizden ayrılmayı kafasına koymuş yoksa bu kadar kolay izin vermezdi gitmenize.Nasılsa yeni hanım bulurum bize de bakar kafasında.Sakın dava vs açmaya kalkmayın bekleyin bakalım ne yapacaklar.Ayrıca eltinizi de arayıp bize anlattıklarınızı anlatın,en azından gece kendi evlerinde kalabilirlerdi ben de insan evladıyım de.

Ama size şu kadarını söyliyeyim eltiniz çok kötü kalpli bir kadınmış sonuçta eşini uyarabilir gece evde kalın diye isteyen evinin temizliğini vs sini bile yapar yani baba olarak haftada bir gece de o kalsın yanında eltin evine gitsin çamasırını ütüsünü vs. sini bile yapar.Hayır yani 7/24 hastanede kalması her şeyi size yüklemesi ne kadar büyük kötülük.Bu nasıl bir acımasızlık anlayamıyorum.

Konu sahibi evi daha önce de terk etmiş. Kocası gelip annesinden almış. Ama hiçbir şey düzelmemiş gördüğümüz kadarıyla. Yine gider alırım diye düşünüyordur.

Elti de çektiriyormuş konu sahibine. Kocası ve kızına 7 ay bakan kadına bir teşekkür bile etmemiş. "Mecbur bakacak" tavrında davranıyormuş. O küçük kaynına 10 sene bakmış, konu sahibinin bakması da görevi diye düşünüyor.

Son düzenleme:
Kızlar evet evi terk ettim bavulumla evden çıkarken abiside bakkala sigara almaya gidiyordu noluyor dedi eşim geçiştirdi bişey yok sen git dedi. Abiside ben eve geçecem dedi evine geçti. Az önce eşim beni aradı rahatladın mı diye . Ben de sen nerdesin dedim abimi aldım eve geçiyorum dedi hangi eve dedim bizim eve nereye olacak dedi biz artık sırt sırta vereceğiz kendimize yeteriz dedi. Benim gitmemden memnun olmuş gibi konuşuyor ve telefonu kapatırken de beni yavrumdan ayırdın sana hakkımı helal etmiyorum dedi.

çok doğru bir adım atmışsınız, hatta bunda geç bile kalmışsınız,
burda size saydıranların kaçı 2 yıl boyunca evde yabancı bir erkekle yaşar, donunu atletini yıkardı acaba?
ben yapamazdım açık söyleyeyim, eve bir misafir geldiğinde 40 kere tuvalet temizliyorum arkalarından, siz de kimsenin pisliğini çekmek zorunda değilsiniz,
evinizin içinde tesettürlü dolaşmak, kocanızla özel hayatınızı aman duymasınlar kaygısıyla yaşamak zorunda değilsiniz.
adam sokakta kalmamış, evi var, eşek kadar adam, evlenip çocuk yapmayı becermiş de akşamdan akşama iki yumurta kırıp karnını doyurmayı, sonra da zıbarıp yatmayı mı beceremiyor?
hadi diyelim geldi yedi içti, gitsin gece evinde yatsın ya, 1 bina var altı üstü arada, niye sizin evde yatıyor, evde yalnız korkuyor muymuş? neden ailede kimse sorgulamıyor bunu? valla benim yan apartmanda oturan kaynım her gece benim evimde yatsa kayınvalidemler de annemler de ne münasebet derler.
ki ben art niyetli bir insan değilim, yorumlarımdan bilen bilir, ama adamın yan binadaki evine gitmeyip sizin evinizde pineklemesi çok çirkin, yakışıksız, gereksiz.

ay allah kimsenin başına getirmesin. çok zor. bi yandan eminim hasta evlatları var diye üzülüyosunduır bi yandan katlanamayıp azap duyuyosundur. ama acıma acınacak hale gelirsin gibi bi söz var yaa bazen insan çileden çıkıyo. o kadar uzun sure nolursa olsun birinin evinde kalınmaz. hadi maddi imkansızlık falan diyelim. insanın en azından boynu yerden kalkmaz bu kadar hizmet ediliyo evlerini açtılar diye. ayrı bi yere çıksalar sen de onlara yemek yaparsın toparlarsın falan olmuyor mu?

eltisinin derdi başından aşkın zaten bir de sorumsuz ve şuursuz kocasıyla mı uğraşsın kadın.. neden kadınlar kendi içlerinde tartışsınlar ki? koca koca adamlar doğru olanı görsün ve uygulasın bir zahmet...
Çünkü erkekler dünyaya bir kere geliyor,
Ama kadın öyle mi,
Mutlaka birinde mutlu olur...
Bu defa olmazda bir sonraki hayatında olur...
(Reenkarnasyon'a inanmıyorum)

Eşek gibi bakacak mı? Bu cümleyi kuran kp değil mi? Peki eşinin bundan haberi var mı?

Kimseye bakmak zorunda değilsin ayrıca sana emirler yağdıran bir kayına bakmak zorunda hiç değilsin...

Gitsin ev tutsun hadi tutmadı o zaman anası babası var gitsin orada kalsın kv kp k.çnı yayacak ben kaynımla kızına bakıcam diye kendimi parçalıycam var mı böyle bir şey?

Eşek gibi bakacaksın yerine "o eşeğe iyi bak" deseymiş söz tam yerinde olacakmış zira kaynın eşekten farkı yok.

ay allah kimsenin başına getirmesin. çok zor. bi yandan eminim hasta evlatları var diye üzülüyosunduır bi yandan katlanamayıp azap duyuyosundur. ama acıma acınacak hale gelirsin gibi bi söz var yaa bazen insan çileden çıkıyo. o kadar uzun sure nolursa olsun birinin evinde kalınmaz. hadi maddi imkansızlık falan diyelim. insanın en azından boynu yerden kalkmaz bu kadar hizmet ediliyo evlerini açtılar diye. ayrı bi yere çıksalar sen de onlara yemek yaparsın toparlarsın falan olmuyor mu?
Vallahi de billahide yüz verdik ayıya .... kendi evleri var zaten canım

Bu hastalık tabiki destek olunur misafir edilir ama eltinler başka şehirde falan yasarsa böyle yan apartmanda oturup sende kalmasın tamamen sorumsuzluk birkaç gün hastayım de yat çıkma odandan yemek,temizlik,bulaşık yapma eşimlede otur sakince konuş gerekirse yaptığın yemeklerden gönderirsin akşamları yada çamaşırına destek olursun ama herkes kendi evine sanırım sen kaynını rahata alıştırmışsın biraz rahatını kaçır derim :KK55::sus:

nedir bu gelın bakar gelın yapar muhabbetı ya lanet olsun bu ınsanlara benımde yengem var bende gorumceyım ama bız abıme yengemı cocuklarını tatıle gotursun gezdırsın dıye baskı yaparız. annem cocuklara bakar sırf yengem abımle basbasa bıseyler yapsınlar dıye. isterse bıze gelır ıstemezse gelmz ve aslada ses etmeyız mecbur bırakmayız. hakkımız yok cunku. gelin eşittir köle anlayısından nefret edıyorum benım esımın aılesıde bu kafada gelinsen kölesin mecbursun yapacaaaksın... hoşt ordan ya anlayıs baska merhamet baska ama zorla bıseylere mecbur bırakılmak tamamen baska. hazır yemek onune gelıyo yan gelıp yatıyo tabı sizde kalır evde kım ona hızmet edıcek. haklısınız tepkınızde

Bu sorunun temel kaynağı kv ve kayınbaban.
Kaynın ya onlarda kalmalıydı ya da kvden gelip kaynınla kalmalıydı.
Sende destek olurdun
Tavırları çok çirkin olmuş. Eltinde yuvanıza zarar verdiği için üzülebilir.

Bunların hepsi iki inek üç tavuk için mi yani ?
Torunları hasta onlar inek tavuk derdinde...Yapmaları gereken acilen hayvanlardan kurtulup (satmak yada emanet vermek) oğullarının evine yerleşmek olmalıydı.
Bir kaç hafta herkes idare eder,ama bu durum bir belirsizlik,belki yıllar sürecek hastalik.Artı bir kayın daha gelecek eve.Asla katlanilacak şey değil.

Eşte de büyük hata var.Hadi abisine bir şey diyemiyor,o kadını el üstünde tutmasi,elinden geldiğince işlerde yardımcı olması,yükünü hafifletmesi,başbaşa bir şeyler yapacak zaman yaratması gerekirken söylediği şey "hayırlısı olsun" , şaka gibi.

Evi var yan apartmanda oturuyorlar ama ne amaçla ki bizde kalıyorlar. Onu söyleyende kp.

Ben anlamadım madem evleri yanda.
Söyle herkes evinde kalsın yemek vs yaptığında onlara da götür mesela.
Temizlik için de arada uğrarsın olur biter.
Yani bu kadarı insanlıktandır ele bile yapılır.
Ama kp eşek gibi diyemez efendim onun ağzını bir güzel yırtarım.
Senin evladın sen eşek gibi bakarsın benim öyle bir mecburiyetim yok derim.
Sonra da eşine dön ve ''Hayırlısı artık'' de.
Ay çok sinirlendim hee!!!

Kızlar evet evi terk ettim bavulumla evden çıkarken abiside bakkala sigara almaya gidiyordu noluyor dedi eşim geçiştirdi bişey yok sen git dedi. Abiside ben eve geçecem dedi evine geçti. Az önce eşim beni aradı rahatladın mı diye . Ben de sen nerdesin dedim abimi aldım eve geçiyorum dedi hangi eve dedim bizim eve nereye olacak dedi biz artık sırt sırta vereceğiz kendimize yeteriz dedi. Benim gitmemden memnun olmuş gibi konuşuyor ve telefonu kapatırken de beni yavrumdan ayırdın sana hakkımı helal etmiyorum dedi.

Kimseye kızma da eşine kız.
Telefonlarına cevap vermeye bile değmez.
Bir hizmetçi onların bütün sorununu çözer aslında.
Eşinin sana hiç ihtiyacı yok.
Vay arkadaş dünya kadar iyiliğin olsa tek kalemde silinir.
Cidden insanoğlu için kendini virgül yapmayacaksın.
Şu konuya cidden isyan ettim!!

Kimseye kızma da eşine kız.
Telefonlarına cevap vermeye bile değmez.
Bir hizmetçi onların bütün sorununu çözer aslında.
Eşinin sana hiç ihtiyacı yok.
Vay arkadaş dünya kadar iyiliğin olsa tek kalemde silinir.
Cidden insanoğlu için kendini virgül yapmayacaksın.
Şu konuya cidden isyan ettim!!
hizmetçiyle olur mu hiç,hizmetçiye para vermek zorunda ,ee hizmetçi hafif meşrep değilse evin erkeği ile sevişemez ama konu sahibi ücretsiz ev temizleyip üstüne eri canı çektimi emrine amade olur mu hiç sende:işsiz:

hizmetçiyle olur mu hiç,hizmetçiye para vermek zorunda ,ee hizmetçi hafif meşrep değilse evin erkeği ile sevişemez ama konu sahibi ücretsiz ev temizleyip üstüne eri canı çektimi emrine amade olur mu hiç sende:işsiz:

Yine de hiç değeri yokmuş baksana gitme bırakma beni bile dememiş.
Hayırlısı olsun da çocuklarımdan ayırdın ama hakkımı helal etmiyorum.
Süzme öküz oha yaaa!!

Kv diyecekki oğlum yemeğini ye evine git evinde kal diyecek. Başka türlü söz geçirecek biri yok sanırım. Sizin demeniz kovmak gibi olur. Sen kv ye söyle oğluna desin. Anne istemediğimden değil ama rahat edemiyorum yetişemiyorum erkek neticede dersin. Kadın kadının halinden anlar.

yaptıgım yemektenıkı tas yolalrım ama fazlasını yapamam evımde mecburı durum yoksa kımseyı uc gunden fazla mısafır etmek ıstemem, kı yan apartmanda oturuyorlarmıs gıtsın evınde kalsın herkesın cocugu hasta oluyor tedavı goruyor kımse kımseye yuk olmuyor...

Kızı var 11 yaşında okula gidiyor ödevleri çamaşırları yemeği bana yüklediler anlayacağın..
o zaman söyle yapın kız artık buyumus temızlıgı onunla yapın, çamaşırı sız yıkayın ona astırın, bulaşığa yardım etmesını saglayın, babasınada hızmet etmeyın sofrayı hazırlayın cagırın o kadar....

Allah sana sabrı cemil versin, işlerini kolaylaştırsın. Geçici bir zorluk içindesin. Yapabileceyin fazla bir seçenek yok gibi. Dayanıklı ol bu günler de geçer..çekilecek çilem varmış de işinde ol. Onların zor durumunda radikal adımlar atma. Zamanla herşey yerini bulur merak etme, kalıcı degil bunlar.. iyilik et ki iyilik göresin

Kocan koca değil ki sana burda tavsiye vereyim. Ben olsam çeker giderim asla o eşek lafını kaldıramam. Bana o lafı söyleten kocayı da bir dk hayatımda tutmam.

Back
X