• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi değilim..

eltin hastanede kalıyor diye kaynın sizde mı kalıyor??? ben de başka şehirde oturuyorlar hastalık için mecbur geldiler zannettim yan apartmana gidemiyor mu yuhhhhhhhh
eşinde suç tamamen öküz ötesi. kayıvalide de idare et diyor deli mi ne. birkaç ay neden idare edecekmişsin?? gerektiği yere yemeğini yapıp verirsin mağdur olmasınlar diye ama sizin eve yerleşmek nedir. kayınvalidenle eşinle bu konuyu konuş gerekirse sen git o evden o yan apartmana taşın onlar kardeş kardeş otursunlar bakalım nolcak

Öyle olacak ama bu kaynımın bana öteki kadar bir zararı yok yemeğini yer odasına çekilir kulaklığıno takar kendi dünyasında yani. Bişey alacağı zaman kendisi gider alır benden hiç bişey istemez ütüsü dışında.
düğün arifesinde tüm yük size kalacak

Öyle olacak ama bu kaynımın bana öteki kadar bir zararı yok yemeğini yer odasına çekilir kulaklığıno takar kendi dünyasında yani. Bişey alacağı zaman kendisi gider alır benden hiç bişey istemez ütüsü dışında.
bu ne yaa:oha:
anneleri nerde bunların?

onların da durumu zor böyle zamanlarda biraz karsılıklı anlayıs gerekıyor ama sizde de sabrınzıın sonuna gelmişsiniz artık. neden sizde kalıyorlar kendi evleri yok mu?

Kp çok saygısızca konuşmuş, kaynınızın yanında çocuk olmasaydı gitsin evinde kalsın eşiniz yemek götürür görür gelirdi derdim ama 11 yaşında bir çocuk var ortada. Bundan dolayı çok da haksız sayılmaz eşiniz, o kıza babası ne kadar bakabilir ki? Yine sizin bir anne olarak o kıza da merhametiniz farklı olur.

Eşinizle konuşun, kaynınızın hizmetini kesinlik o yapsın, siz gidin içerde başınızı açın, erkek erkeğe siz daha rahat edersiniz diyin. Zaten kaynınız eşinize hep yaptıramayacağı için bir süre sonra yardım etmeye başlar. Ancak 11 yaşındaki çocuk için ben olsam idare ederdim bu şekilde.. Yarın bir gün Allah korusun herkesin başına gelebilir. Allah şifa versin çocuklarına..

Ben de tesettürlüyüm, şu kavurucu sıcaklarda evde kapalı kalmak ne zordur iyi bilirim. Eşin ve kp adam değilmiş. Bi süre annene gidebilirsen belki rahatlarsın. Boşanmak falan ağza almaya bile gerek yok. Boşanmalık durum değil bunlar, zaten geçiciymiş. Taş çatlasın 5 ay demişler.

Kp çok saygısızca konuşmuş, kaynınızın yanında çocuk olmasaydı gitsin evinde kalsın eşiniz yemek götürür görür gelirdi derdim ama 11 yaşında bir çocuk var ortada. Bundan dolayı çok da haksız sayılmaz eşiniz, o kıza babası ne kadar bakabilir ki? Yine sizin bir anne olarak o kıza da merhametiniz farklı olur.

Eşinizle konuşun, kaynınızın hizmetini kesinlik o yapsın, siz gidin içerde başınızı açın, erkek erkeğe siz daha rahat edersiniz diyin. Zaten kaynınız eşinize hep yaptıramayacağı için bir süre sonra yardım etmeye başlar. Ancak 11 yaşındaki çocuk için ben olsam idare ederdim bu şekilde.. Yarın bir gün Allah korusun herkesin başına gelebilir. Allah şifa versin çocuklarına..
kayın kendi evine geçti bile yani konu sahibi bu saçma durumdan kurtuldu.. bir baba olarak kendi kızına bakabilmeli.. konu sahibi zaten onlara yemek verir bunda bir sıkıntı yoktu..

bekar kaynın da abisinde kalsın işte.
niye yine sende kalıyor?
kabul etme.
abi kardeş yaşasınlar yan binada.

gercekten s.... yaraniyo...
sen iyilik edip kapini ac bi de esek gibi bakacak desinler.
esek gibi bakmasi gereken kp kv.onlarin evladi niye onlarda kalmiyolar cok sacma...
suni getir bunu getir dediginde duymazdan gel bitmis de su isterse de mutfaktan alabilirsin de
karisina da ayni ayiligi yapiyomu acaba okuz herif

Tabi ki başkası icin yuvani bozma ama kalk getir dediğinde sen evin misafiri değilsin al abi falan de anladın mi yada birşey mi yapacak Bennn çocuğa bakıyorum yabancı değilsin al ye iç vs gibi cümleler kur kalksın kendi Işın'ı kendi görsün

Back
X