İyi değilim.

Zamanndann1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2019
53
35
3
33
Çok alinganım. Efe büfe alinirim. Esim beni kirmamaya calsıyor ki benim şiddet gösteren davranislarima kadar... Kendime öfke ile vuruyorum elimdekini firlatiyorum. Duzelemiyorum

Son düzenleme:
Çok alinganım. Efe büfe alinirim. Esim beni kirmamaya calsıyor ki benim şiddet gösteren davranislarima kadar... Kendime öfke ile vuruyorum elimdekini firlatiyorum. Duzelemiyorum
doktora gıdın herseyın tedavısı var duzelemıyorum dıye bırsey yok duzelır nıye duzelmesın sız ıstedıkten sonra

İlk mesajınızı değiştirmişsiniz. Buralarda iyi bir psikolog yok diyordunuz da, daha önce gittiniz mi, denemeden bilemezsiniz çünkü. Ve sorunlarınızın çözümünün başka bir yolu da yok. Tedavi olmalısınız. Öfke kontrolünüzü sağlamadan, ruhunuzu dinginleştirmeden güzel bir evlilik yaşama ihtimaliniz de yok, herhalde farkındasınız.

Çocukluk sürecinde ailenizde şiddet var mıydı?Destek alın bence.Ayrıca günde bir tane papatya,uyumadan da melisa çayı içebilirsiniz rahatlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…