• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyi değilim

tanismis olman hergün onlarla oturacagin anlamina gelmez ki..
ya da ailesi biliyor diye seni davet etmeleri anlamina..
bilmiyorum ben mi cok katiyim, sicak degilim ama ben bunun icin üzülmezdim.
ya da onlar orda oturuyor ben burdayim diye düsünmezdim...
ne acelesi var,ben nisan söz olmadan böyle cok ic ice olmayi sevmiyorum..
belki onlarda sevmiyorlardir..

Son düzenleme:
sevgilin tanistiracagim demis ama hala tanistirmadi.. bence biraz oturup düsünmelisin acaba sevgilin seninle gercekten ciddi anlamda birseyler düsünüyormu diye.. evlilik gibi mesala..

bana acikcasi bahane gibi geldi tanistiracagim tanistiracagim diyor ama bisey yok ortada
belki ailesi tanismiyorsunuz "samimiyet" yok diye sana gecmis olsun falan dilemiyorlar yani konusmusluk yok ne desinlerki arayip, buda yine sevgilinin sucu..

yada ailesi seni istemiyor herhangi bir sebepten dolayi, sevgilinde bunu biliyor arada kaldi, ama sana acikliyamiyor o yüzden hep tanistircam diyor ama tanistirmiyor..

tabiki zor ailenden uzak baska bir sehirdesin, sevgilinin ailesiyle tanismis olsan onlarda destek olsa haftada bir -iki giderdin zamanin oldugunda cok güzel olurdu, ama sevgilinden dönüyor bu isler tanistirmamis henüz ortada fol yok yumurta yok..

sen niye takiyorsunki onlara bagli degilsin sonucta sen lisansini yapmak icin gitmissin o sehire.. birak sevgilin tanistirmiyorsa tanistirmasin sende yoluna devam et okuluna git vs.. arada bir ailenin yanina git , ama kendi kendine sinirlenip üzülmeye degmez bence..

sevgilin tanistiracagim demis ama hala tanistirmadi.. bence biraz oturup düsünmelisin acaba sevgilin seninle gercekten ciddi anlamda birseyler düsünüyormu diye.. evlilik gibi mesala..

bana acikcasi bahane gibi geldi tanistiracagim tanistiracagim diyor ama bisey yok ortada
belki ailesi tanismiyorsunuz "samimiyet" yok diye sana gecmis olsun falan dilemiyorlar yani konusmusluk yok ne desinlerki arayip, buda yine sevgilinin sucu..

yada ailesi seni istemiyor herhangi bir sebepten dolayi, sevgilinde bunu biliyor arada kaldi, ama sana acikliyamiyor o yüzden hep tanistircam diyor ama tanistirmiyor..

tabiki zor ailenden uzak baska bir sehirdesin, sevgilinin ailesiyle tanismis olsan onlarda destek olsa haftada bir -iki giderdin zamanin oldugunda cok güzel olurdu, ama sevgilinden dönüyor bu isler tanistirmamis henüz ortada fol yok yumurta yok..

sen niye takiyorsunki onlara bagli degilsin sonucta sen lisansini yapmak icin gitmissin o sehire.. birak sevgilin tanistirmiyorsa tanistirmasin sende yoluna devam et okuluna git vs.. arada bir ailenin yanina git , ama kendi kendine sinirlenip üzülmeye degmez bence..
canım bugün nişanlı olsak götürürüm falan dedi.Demekki götürmeye niyeti yok uygun bir zamanı bekliyormuş yok zamanı varmış yalan hepsi geçiştiriyor işte yok selam sölemişler yok gelsin demişler hepsi gelsin demiş .Peki o zaman neden götürmüyor yalan söylüyor

canım bugün nişanlı olsak götürürüm falan dedi.Demekki götürmeye niyeti yok uygun bir zamanı bekliyormuş yok zamanı varmış yalan hepsi geçiştiriyor işte yok selam sölemişler yok gelsin demişler hepsi gelsin demiş .Peki o zaman neden götürmüyor yalan söylüyor

ne demek nisanli olsak götürürdüm? yok birde nisanli olsaydinizda götürmeseydi!! hey yarabbim yaa.. banada acikcasi yalan gibi geldi, söylesene canim sevgiline yalan söylüyon falan diye.. gerekirse kiz bagir cagir cünkü baksana ortada fol yok yumurta yok hep bos sözler var sadece.... evlilige gidiyormusunuz gitmiyormusunuz oda belli degil böyle yaptigi icin.. enteressan yani..

ailesinin nasıl davranmasını belkiyosun daha tanışmamışsınız bile..
resmi bir durumda yok aranızda ..ailesini suçlaman çok saçma değilmi hani nasıl bi ilgi bekliyosun anlamadım ben açıkçası..
ama şuda var beklediğin ilgiyi görememin nedeni erkek arkadaşının seni ailesine nasıl anlattığınada bağlı..
erkek arkadaşın seni önemsiyosa aileside önemser..yani bu böledir
ama şunuda unutma evli değilsiniz sözlü değilsiniz nişanlı değilsiniz..
yani farklı bi ilgi beklemen hata bence...

Son düzenleme:
canım bunu söylemek hiç hoşuma gitmiyor ama bence erkek arkadaşın tanıştırmak istemiyor seni. belki herşeyin iyice ciddiye bineceğinden, hem ailesinin hem de senin ileriye dönük adım atma konusunda kendisini sıkıştıracağından korkuyordur. çünkü erkekler bu tip konularda çok cesaretli değillerdir. bence bir süre hiç sorma ailesini. istekli olduğunu falan belli etme. hatta dersleri falan bahane edip bir süre uzak durmaya çalış. böylece o da kafasını toplamaya zaman bulur. sen de seni özleyip özlemeyeceğini, seninle görüşmek için ne kadar zorlayacağını görmüş olursun. eğer gerçekten istiyorsa seni kaybetme korkusu kendine getirir diye düşünüyorum.

canım bunu söylemek hiç hoşuma gitmiyor ama bence erkek arkadaşın tanıştırmak istemiyor seni. belki herşeyin iyice ciddiye bineceğinden, hem ailesinin hem de senin ileriye dönük adım atma konusunda kendisini sıkıştıracağından korkuyordur. çünkü erkekler bu tip konularda çok cesaretli değillerdir. bence bir süre hiç sorma ailesini. istekli olduğunu falan belli etme. hatta dersleri falan bahane edip bir süre uzak durmaya çalış. böylece o da kafasını toplamaya zaman bulur. sen de seni özleyip özlemeyeceğini, seninle görüşmek için ne kadar zorlayacağını görmüş olursun. eğer gerçekten istiyorsa seni kaybetme korkusu kendine getirir diye düşünüyorum.
canım ben de aynı şeyleri düşünüyorum yok daha 1 yıl burdaymışımda acelem neymiş tanışmak için vs. Hele de bu nişanlı değiliz lafı çok etkiledi beni.O zaman nişanlı değilmişiz gibi davran dedim.

çok tuhaf beklentiler içine girmişsiniz,bence biraz daha ağırdan satın kendinizi,ne bu heves...

canım acaba ailesi tanışmak istemiyorda sevgilinde seni üzmemek için bunu açıkça söyleyemiyormu :44::44::44:yani yazdıklarını okuyunca benim aklıma direk bu geldi sen daha önce ailesinden herhangi biriyle konuştunmu yada yüzyüze görüştünmü eğer görüştüysen nasıldı sanakarşı davranışları?

ararınzdaki samimiyetin derecesi yoğun olduğundan bu tarz beklenti içine girmişin sanıyorum ki eğer öyleyse haklısın..ama kızman gereken kişi ailesi değil üzmek istemem seni ama ne yazıkkı sewgilin canım..seni beklenti içine sokması seni üzmüş yoksa dert ediceni sanmıyorum..umarım herşey yoluna girer üzülme :34:

Son düzenleme:
bencede tabiri caizse ağırdan sat kendini.bende ailemden uzak bi şehirde üniversitede okudum.bulundugum şehirde tanıştım eşim ve ailesiyle ama çok erken tanıştım ailesiyle keşke daha geç tanışsaydık.bu kadar içli dışlı olmazdık biraz seviye olurdu.hoş öğrenciyekn öyle bir ortam güzel geliyor.sıcak bir aile.ev ortamı falan.ama boşver..birde şu durum var.demekki erkek arkadaşın da hazır değil böyle bir duruma ki ailesini senle tanıştırmayı düşünmüyor.ailenin de bir kabahati yok bence eğer erkek arkadaşın yeterince isteseydi ailesi seni merak eder tanımak isterdi.bunlar da gerçekler aileye boşuna cephe alma.

ailen seni oraya okuman icin yollyuor, sen ise sevgilin ve ailesiyle kafani yoruyorsun. derslerine baksana? neden baska insanlardan fedakarlik beklyiorsun ki. seni gecistiriyorlar oyaliyorlar bence iliskini gözden gecir..umairm sert olmamistir ama gercekler her zaman acidir

ailen seni oraya okuman icin yollyuor, sen ise sevgilin ve ailesiyle kafani yoruyorsun. derslerine baksana? neden baska insanlardan fedakarlik beklyiorsun ki. seni gecistiriyorlar oyaliyorlar bence iliskini gözden gecir..umairm sert olmamistir ama gercekler her zaman acidir

canım sert bile olsa doğru söylüyorsun sen bugün yine ailesinden bahsetmeye başlayınca ben üzüldüm yine o da anladı yok seni önümüzdeki haftalar götüreceğim falan dedi ben de yok ben istemiyorum dedim çünkü geçiştirdiği belli yani artık aklıma şunlar gelmeye başladı
1. ailesinde benim görmemi istemediği bazı durumlar var.
2. ailesi istemiyor beni ya da benim evlerime gitmemi
3.Ya da kendisi ailesinin beni görmelerini istemiyor
Neyse her halukarda istenmiyorum
Bugün başka bir konu daha oldu ben çarşıdan ihtiyacım olan bişeyi alacağımı söyledim yani ben ona evden getir dememiş olmama rağmen üstelik bütün evlerde çok sayıda bulunması gereken bir şey olmasına rağmen ben getirirdim ama bizim evde 1 tane var demez mi:)) Ben de ben senden istemedim ki dedim ve şok oldum ne gereği var bizim evde 1 tane var deyip yalancı durumuna düşüyorsun ki sanki ben senden istedim

kızlar sevgilimin ailesi beni yemeğe davet etti ya şimdi gideceğim bir laf çıkar diye korkuyorum son günlerde aşırı zayıfladım bişey derlerde üzülürüm diye korkuyorum 165 boyum var 47 kiloyum ya şimdi kesin çok zayıf falan diyecekler

kızlar sevgilimin ailesi beni yemeğe davet etti ya şimdi gideceğim bir laf çıkar diye korkuyorum son günlerde aşırı zayıfladım bişey derlerde üzülürüm diye korkuyorum 165 boyum var 47 kiloyum ya şimdi kesin çok zayıf falan diyecekler

kızlar bişey söyleyin gitmesem mi yoksa

e ne var zayıf ol? bu sorun mu?
100 kiloluk bi gelin adayı görmek falan mı istiyolar ki?
yani ben hiç bişey anlamadım, sen oraya okumaya gitmedin mi? sevgilin seninle ilgilenmiyo mu? tamam gerisini niye dert ediyosun ki? bırak allah aşkına
sen yurt odasındasın diye onlar yas mı tutsun? hastayım diye geçmiş olsun demediler demişsin, gerek vr mı?
söz yok nişan yok bişey yok, sen onlardan niye bişey bekliyosun ki? bi çok kişi hiç kimseyi tanımadıgı şehre okumaya gidiyo sen dua et ki sevgilin yanınnda.
bu tavrını farkederlerse seni cok üzerler
bu kız bize yaranmaya calışıyo ne istesek yapar derler
herkes yemeğe cagırdılar gtmek istemiyorum der sıkılır sen de tam tersi...

Ben olsaydım gitmezdim zayıflıktan degil gerek olmadıgından.:44:
Bildigim kadarıyla sen zaten davet edilmeyi bekliyordun gidecektin zaten gitmemen zayıflıgından olmamalı. Neden hemen birsey derler diye önyargıyla yaklasıyorsun ki.

Back
X