bu sabah esimin bana yazdigi mesajla moralim 0 oldu sagolsun zaten moral vermek kalsin moralimi bozmasa yeter!!!evlilik ne kadar zormus cocuk buyutmek anne olmak ne kadar zormus....oglumla iki aksamdir sohbet ediyorum cocuk bunalmis ders okul not...neyse babam niye namaz kilmiyor falan ...guzelce anlattim bugun yazilisi varmis jimnazyuma gidecek zeki bir cocuk duygusal bir cocuk...sabah cok sinirliydi azigina aysti koydum bunu niye koydun firlatti ...dolma kalemle yanlis yazdigi yerleri silmek icin kalemi bitmis ona yapiskan hazirladim basima caldi

bende yeter artik ben senin cocugun degilim diye bagirdim kizdim...patladim ama...neyse aziklarini hazirladim esim bunlari okula birakti...bana mesaj yazmis cocuga niye bagirdin moralini bozdun birde sinavi vardi...o beni zaten hic anlamadi esimden nefret ediyorum nefreeeeeeeeeet.....hic sevgi kalmazmis meger insanda gercekmis meger bu 10yillik evliyim ama anasindanda esimdende nefret ediyorum anasinin laflari hic aklimdan cikmiyor sabahki mesajinada özellikle unlemnler koymus tehdit ediyor aklisira oglanin moralini niye bozdun!!!!!!!!!ancak bu kadar adam edebildim esim az degildi...neyse biktim evliliktende biktim hersey