iyi degilim...

zekiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
881
8
46
Diğer
bu sabah esimin bana yazdigi mesajla moralim 0 oldu sagolsun zaten moral vermek kalsin moralimi bozmasa yeter!!!evlilik ne kadar zormus cocuk buyutmek anne olmak ne kadar zormus....oglumla iki aksamdir sohbet ediyorum cocuk bunalmis ders okul not...neyse babam niye namaz kilmiyor falan ...guzelce anlattim bugun yazilisi varmis jimnazyuma gidecek zeki bir cocuk duygusal bir cocuk...sabah cok sinirliydi azigina aysti koydum bunu niye koydun firlatti ...dolma kalemle yanlis yazdigi yerleri silmek icin kalemi bitmis ona yapiskan hazirladim basima caldi:58::59::59:bende yeter artik ben senin cocugun degilim diye bagirdim kizdim...patladim ama...neyse aziklarini hazirladim esim bunlari okula birakti...bana mesaj yazmis cocuga niye bagirdin moralini bozdun birde sinavi vardi...o beni zaten hic anlamadi esimden nefret ediyorum nefreeeeeeeeeet.....hic sevgi kalmazmis meger insanda gercekmis meger bu 10yillik evliyim ama anasindanda esimdende nefret ediyorum anasinin laflari hic aklimdan cikmiyor sabahki mesajinada özellikle unlemnler koymus tehdit ediyor aklisira oglanin moralini niye bozdun!!!!!!!!!ancak bu kadar adam edebildim esim az degildi...neyse biktim evliliktende biktim hersey

bu sabah esimin bana yazdigi mesajla moralim 0 oldu sagolsun zaten moral vermek kalsin moralimi bozmasa yeter!!!evlilik ne kadar zormus cocuk buyutmek anne olmak ne kadar zormus....oglumla iki aksamdir sohbet ediyorum cocuk bunalmis ders okul not...neyse babam niye namaz kilmiyor falan ...guzelce anlattim bugun yazilisi varmis jimnazyuma gidecek zeki bir cocuk duygusal bir cocuk...sabah cok sinirliydi azigina aysti koydum bunu niye koydun firlatti ...dolma kalemle yanlis yazdigi yerleri silmek icin kalemi bitmis ona yapiskan hazirladim basima caldi:58::59::59:bende yeter artik ben senin cocugun degilim diye bagirdim kizdim...patladim ama...neyse aziklarini hazirladim esim bunlari okula birakti...bana mesaj yazmis cocuga niye bagirdin moralini bozdun birde sinavi vardi...o beni zaten hic anlamadi esimden nefret ediyorum nefreeeeeeeeeet.....hic sevgi kalmazmis meger insanda gercekmis meger bu 10yillik evliyim ama anasindanda esimdende nefret ediyorum anasinin laflari hic aklimdan cikmiyor sabahki mesajinada özellikle unlemnler koymus tehdit ediyor aklisira oglanin moralini niye bozdun!!!!!!!!!ancak bu kadar adam edebildim esim az degildi...neyse biktim evliliktende biktim hersey
bunalmışsın anlasılan.. imkanın varsa biraz uzaklaş ne bileyim bi yerlere git kafanı dağıt canım..

olayları tam anlamadım ama anlaşılan eşin kaba davranıyor.birde kayınvalde derdi çekiyorsun.canım bu durumlar kolayca düzelmiyor.en iyisi daha az düşünmeye çalışmak ve kafanı başka şeylerle meşgul etmek.gez dolaş.ne bileyim başka birşeylerle ilgilen.eşin böyle şeyler yaptığında kavga edip kendini yıpratacağına ona takmadığını göster sen hayatına devam et.mesela bu mes. olayında mes.e hiç cevap yazmıyacaksın.sonra mesela gezmeye git.akşamda hiç böyle birşey olmamış gibi davran.birazda bu yolu dene bakalım.onu takmadıkça o da seninle didişmeyi bırakır belki.

üzülme hayat üzülmeye değmez.Allah yardımçın olsun.:2:

bir şey anlamadım desem?
tek anladığım üzgün ve kırgın olduğun..
sıkma canını konuşarak halletmeye çalış..olmuyorsa sende takma kafanı.birde 10 senedir sorun yoktu birden mi çıktı?

ooff offf... allah yardımcın olsun .. sanrım biraz hassas bir dönemdesin inşallah atlatırsın.. ama yazdıklarında içimi acıtan bişey oldu. gerçekten bana düşmez ama lütfen bağırma evladına..o allahın sana hediyesi. o allahın bir emaneti sana. bak ben ve benim gibi evlat sahibi olmak için çırpınan o kadar çok kişi var ki. onları aklına getir. allah sana en güzel hediyeyi sunmuş lütfen kıymetini bil. mutlaka kıymetlindir onlar senin bundan şüphem yok. ama anlık öfkeni bile bizleri evlaat kokusunu içine çekmek için çırpınan insanları getirerek yok et. o kadar şanslısın ki aslında sağlıklı evlatların var bak onları okula yollayabiliyorsun ne mutlu sana. eşin için yorum yapamıcam ama iyi düşün belki evladına bağırmana kızmıştır sana tepkiside ondandır. iyi düşün mutlu olmaya çalış..

Beynimin sonuna kadar zorladım anlamak icin ama olmadı :) Kimkime ne demiş, kim mesj atmış. Kim kimin cocugu deilmiş :D
Noktalama isaretlerine dikkat ederek daha acık anlatsan belki yardım edebiliriz

ben de bişey anlayamadım canım, sıkılmışsın belli eşin üzmüş seni ama sakin ol, bi msjı çok takma kafana.

Madem çocuğun sınava girecekti...sende biraz sakin olsaydın .sabırlı davransaydın keşke....
babası okula götürürken ,demekki arabada çocuğun nekadar üzgün olduğunu gördü kıyamadı...

Madem çocuğun sınava girecekti...sende biraz sakin olsaydın .sabırlı davransaydın keşke....
babası okula götürürken ,demekki arabada çocuğun nekadar üzgün olduğunu gördü kıyamadı...

kelebek senden tırsıyorum hahaha :) önüne geleni fırçalıosun ::D:D:D::1:

canim anladigim kadariyla almanyada yasiyorsun. Bak yakinda 2 haftalik okul tatili var. Al cocuklarinida Türkiye´ye akrabalarini ziyarete git. Biraz degisiklik olur, hemde iyi gelir.

Biriktirmiş ve patlamışsın sanırım...
Eşin,ailesi,çocuklar,evlilik sorumluluğu hepsi bi yandan...
Ama sanırım bu derin düşüncelere bi dur demen lazım.Hayatını zehretme.
Çocuklarının okuldan arkadaşlarının anneleriyle falan görüş.Hem çocukları sen okula bırakırsın.
Değişik ortamlara da girmiş olursun.

Ben annemden örnek vereyim,kendisi kardeşim okula başlamadan önce bi koltukta sızar kalırdı.Görüştüğü,etrafındaki kişilerden de bunalmıştı ve pek de iyi dost değillerdi.Bunaldı kadın.

Ama kardeşim okula başladıktan sonra,anneler kaynaştılar.
Şimdi annem nerdeyse benden sosyal bi insan oldu.Geziler,sinemalar,tiyatrolar,yemekler,kadın toplantıları falan :1:
Babamı da bişey olduğunda eskisi kadar kafasına takmaz.Çıkar arkadaşlarına gider bi kahve içer gelir.

Sen de böyle ufak tefek atılımlarda bulunsan en azından kendini iyi hissedersin.
Çocuklar da anladığım kadarıyla pek büyük değiller.Onlardan bu çağlarda pek normal davranışlar da bekleme zaten.Bırak kendi kendine bağırsın çağırsınlar.Ergen psikolojisi işte.Bişey beğendiremezsin kolay kolay.

Sıkma canınıııııı :71:

Allah razi olsun hepinizdende ama bende iki gundur korku basladi...korkuyorum birine zarar verirmiyim birine satasirmiyim dövusurmuyum aksine kavgacida degilim...viyanadayim canim bilmiyorum psikologa gidecegim cok guzel yorumlar yapmissiniz cocugu olmayan arkadasim Allah sana ikiz nasibetsin öteki arkadasim birsey yok gibi davran diyen arkadasim supersin bunu uygulayan insanlar en sansli insanlar yani bunu yapabilenler ....

canim kusura bakma , cocugun gymnasium´a girecek kadar akilli ama annesine nasil davranmasi gerektigini bilmeyecek kadar saygisiz

kimi cocugun annesi ilgilenmez yedigiyle ictigiyle sen düsünüp yanina icecegini koyuyorsun ama seninki eis tee´yi bile begenmiyor

esinede fazla yüklenme bu konuda bence sinavi o stresle kaybetmesinden korkmustur

ben bu siteye yeni üyeyim daha 23 yaşındayım evlide değilim sizin daha önceki konularınızada baktım eşinize olan nefretinizden bahsediyorsunuz sadece günlük değil özel hayatınızdanda şikayetçisiniz açıkçası çok üzüldüm size bir olay anlatayım benim teyzem zorla evlendirilmiş ama sizin sorunlarınız yanında ne olur anlatsam roman olur derler ya işte öyle birşey teyzemin şuan 4 çocuğu var ve sırf onlar için hep polyanacılık oynar benimde size tavsiyem madem ki çocuklar var ya polyanacılık oyna yada bitir kendinede yazık etme çocuklarada:20:

Son düzenleme:
imkanın varsa birkaç gün tatile çık rahatla eskiden yaşananlara takılıp kalmak bugünümüzü zehir ediyor sadece;
hepsinden gereken dersleri alıp unutmak lazım bence

Back
X