- 7 Haziran 2009
- 1.465
- 4.071
- 658
- Konu Sahibi yingyang92
Erkeğin iyisi mi olur ya yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadinda yillarin birikimi vardir kendini boyle rahatlatiyordur. Yazik malesef hayatinda hic esinden sevgi, saygi gormeden omur geciren kadinlar var. Yasamak mi bu? Cok uzuldum. Bu saatten sonra bosansa ne yapacak, nereye gidecek, nasil gecinecek? Babanizla konusun, bunu yakistiramadiginizi soyleyin. Yapabiliyorsaniz evden kovmakla tehdit edin kendini duzeltsin birazAnnemin hatası sürekli iğneleyici konuşması, sürekl laf sokuyor.
Annemin hatası sürekli iğneleyici konuşması, sürekl laf sokuyor.
Bu ara enişteyle bozuğuz heraldeEn iyi erkek ölü erkektir![]()
Yes70 yaşında babam, internetten oradan buradan kadınlarla konuşuyor galiba. Daha önce de yakalamıştım ama anneme demedim üzülmesin diye.
Şimdi 70 yaşında annemi bırakıp köye gezmeye gitmiş. Bizi yarım saatlik mesafeye götürmezken 16 saatlik yolu gitmiş.
Anneme, nasılsın bile demiyor. 10 gün sonra gelecek ama annem çok üzülüyor. Ben de bu adamdan nefret ediyorum. Anneme psikolojik şiddet uygyluyor hep. Ben uzaktayım, annem gelemez yanıma. Ben de gidemem maddi durumum iyi değil. Ne yapacak bu kadın bilmiyorum?
Genel olarak öyle düşünüyorumBu ara enişteyle bozuğuz heralde![]()
Yapma beGenel olarak öyle düşünüyorum![]()
Hadi öyle olsun bakalım hatrın içinYapma be
Babalarımız
Çocuklarımız
Arkadaşlarımız var
İyiler yaşasın kötüler ölebilirler![]()
E tamam acsin evde izlesin Esra Erolu uzatsin ayaklarini kafa dinlesin ne yapacak dolmuşu falan. Evine birisi erzak alsin rica edin akraba dost vs vardir illa ki
Zaten evde yokKadinda yillarin birikimi vardir kendini boyle rahatlatiyordur. Yazik malesef hayatinda hic esinden sevgi, saygi gormeden omur geciren kadinlar var. Yasamak mi bu? Cok uzuldum. Bu saatten sonra bosansa ne yapacak, nereye gidecek, nasil gecinecek? Babanizla konusun, bunu yakistiramadiginizi soyleyin. Yapabiliyorsaniz evden kovmakla tehdit edin kendini duzeltsin biraz
Ölecek zaten 5,10 seneye boşver artık.annen de o kadar şikayetçiyse ayrılsaydı.isteyen bir yolunu buluyor dönem ne olursa olsun.istememiş demek ki.herkes kendi hayatının sorumluluğunu alacaktı.70 yaşında babam, internetten oradan buradan kadınlarla konuşuyor galiba. Daha önce de yakalamıştım ama anneme demedim üzülmesin diye.
Şimdi 70 yaşında annemi bırakıp köye gezmeye gitmiş. Bizi yarım saatlik mesafeye götürmezken 16 saatlik yolu gitmiş.
Anneme, nasılsın bile demiyor. 10 gün sonra gelecek ama annem çok üzülüyor. Ben de bu adamdan nefret ediyorum. Anneme psikolojik şiddet uygyluyor hep. Ben uzaktayım, annem gelemez yanıma. Ben de gidemem maddi durumum iyi değil. Ne yapacak bu kadın bilmiyorum?
valla instagrama baksan herkesin eşi şahane.ben anlamadim bu işi.iyi erkek bence yok
Haklısn, ikisi de emekli ama ele güne ne derim mantığıyla ayrılmadı. Şu an hiç bir şey bilmiyor.Ölecek zaten 5,10 seneye boşver artık.annen de o kadar şikayetçiyse ayrılsaydı.isteyen bir yolunu buluyor dönem ne olursa olsun.istememiş demek ki.herkes kendi hayatının sorumluluğunu alacaktı.