- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.185
- 798
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Biz sizi haklı bulduk zaten, adam tuhaf. Bu kadar pohpohlamaya siz mi alıştırdınız? Hergün "senin sayende kurtuldum" demek de normal değil.Bakın çok zor şeyler yaşadık. Hayatımı tehlikeye atan bir durumdan beni o kurtardı ve ben bu durumdan ötürü her gün “senin sayende kurtuldum bana hiçbir şey olmaz” gibi şeyler söyleyerek ne kadar müteşekkir olduğumu belirtiyorum zaten. Dediğim gibi Türkiye’nin bir yerlerinde deprem olunca ve o deprem benim yaşadığım şehirde hissedilince ilk kendisini arıyorum annemden bile önce. Doğum gününde sürpriz yapıp Türkiye’ye geldim. Üstüne iki ay kadar önce kalktım sürpriz yaptım aileme. Yetmedi geçen ay bu olaylardan sonra iyi olduğumu görsün diye kalktım geldim. Bunları yapmak zorunda değildim, dönem sonunu bekleyebilirdim. Yani sonuçta bunları yapan birisi için “unuttu herhalde” denip geçilebilirdi..
52Canım baban kac yaşında?
Bence baban kendime baksın bir, kendinde suç arama. Yerinde olsam mesafe koyardım. Ben öyle yapıyorumBakın çok zor şeyler yaşadık. Hayatımı tehlikeye atan bir durumdan beni o kurtardı ve ben bu durumdan ötürü her gün “senin sayende kurtuldum bana hiçbir şey olmaz” gibi şeyler söyleyerek ne kadar müteşekkir olduğumu belirtiyorum zaten. Dediğim gibi Türkiye’nin bir yerlerinde deprem olunca ve o deprem benim yaşadığım şehirde hissedilince ilk kendisini arıyorum annemden bile önce. Doğum gününde sürpriz yapıp Türkiye’ye geldim. Üstüne iki ay kadar önce kalktım sürpriz yaptım aileme. Yetmedi geçen ay bu olaylardan sonra iyi olduğumu görsün diye kalktım geldim. Bunları yapmak zorunda değildim, dönem sonunu bekleyebilirdim. Yani sonuçta bunları yapan birisi için “unuttu herhalde” denip geçilebilirdi..
Siz ciddi olarak narsist kişilik bozukluğu ve narsist ebeveyni okuyun, aydınlanın belki borderline da olabilir bir çok iyi bir acayip kötü, sürekli ilgi isteği, sürekli sizi suçlama ama bunu araştırmadan siz dönüp dolaşırsınızYa beni daha çok üzen ne biliyor musunuz? Bu kadar şey yapmışken hala eski profilim üzerinden yargılanmakbe adam hiç mi görmezsin bu kadar değiştim, ilk paramı kazanır kazanmaz direkt uçak biletimi aldım yanına geleyim diye. Hiç kıymeti yoksa yapmayayım da öyle laf işiteyim
İyi de sorun bu değil ki. Bütün bunları zaten yaptığım halde yapmıyormuşum gibi davranması. Hani yaptığım halde en ufak bir hatada bu kadar laf yemek yerine yapmayayım da laf yiyeyim daha mantıklı. Yukarıda yazdıklarıma bakarsanız çok ilgisiz bir evlat gibi mi duruyorum?Babanız sık sık onu aramanızı, en ufak sey de teşekkür etmenizi istiyor. Yani kısaca ilgi istiyor. Siz de öyle yapın mutlu olsun. Sonuçta babanız
Hayır, siz de sorun yok. Ben bir az ilgiye ac zannetdim o yüzden öyle söyledim. Eger hiç bi şey memnun etmiyorsa artık boş verin sizin yapacak bi şeyiniz yokİyi de sorun bu değil ki. Bütün bunları zaten yaptığım halde yapmıyormuşum gibi davranması. Hani yaptığım halde en ufak bir hatada bu kadar laf yemek yerine yapmayayım da laf yiyeyim daha mantıklı. Yukarıda yazdıklarıma bakarsanız çok ilgisiz bir evlat gibi mi duruyorum?
İyi de bu hayata gelme vesileniz zaten anne babanız. Bir baba için EVLADININ hayatını tehlikeden kurtarmaktan daha doğal ne olabilir. Bunun karşılığı da her gün ona teşekkür etmek değildir. Sıcak bir bakış, içten bir sarılma, iyi ki benim babamsın seni çok seviyorum demektir.Bakın çok zor şeyler yaşadık. Hayatımı tehlikeye atan bir durumdan beni o kurtardı ve ben bu durumdan ötürü her gün “senin sayende kurtuldum bana hiçbir şey olmaz” gibi şeyler söyleyerek ne kadar müteşekkir olduğumu belirtiyorum zaten. Dediğim gibi Türkiye’nin bir yerlerinde deprem olunca ve o deprem benim yaşadığım şehirde hissedilince ilk kendisini arıyorum annemden bile önce. Doğum gününde sürpriz yapıp Türkiye’ye geldim. Üstüne iki ay kadar önce kalktım sürpriz yaptım aileme. Yetmedi geçen ay bu olaylardan sonra iyi olduğumu görsün diye kalktım geldim. Bunları yapmak zorunda değildim, dönem sonunu bekleyebilirdim. Yani sonuçta bunları yapan birisi için “unuttu herhalde” denip geçilebilirdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?