İyi evlat olmamak

Bakın çok zor şeyler yaşadık. Hayatımı tehlikeye atan bir durumdan beni o kurtardı ve ben bu durumdan ötürü her gün “senin sayende kurtuldum bana hiçbir şey olmaz” gibi şeyler söyleyerek ne kadar müteşekkir olduğumu belirtiyorum zaten. Dediğim gibi Türkiye’nin bir yerlerinde deprem olunca ve o deprem benim yaşadığım şehirde hissedilince ilk kendisini arıyorum annemden bile önce. Doğum gününde sürpriz yapıp Türkiye’ye geldim. Üstüne iki ay kadar önce kalktım sürpriz yaptım aileme. Yetmedi geçen ay bu olaylardan sonra iyi olduğumu görsün diye kalktım geldim. Bunları yapmak zorunda değildim, dönem sonunu bekleyebilirdim. Yani sonuçta bunları yapan birisi için “unuttu herhalde” denip geçilebilirdi..
Biz sizi haklı bulduk zaten, adam tuhaf. Bu kadar pohpohlamaya siz mi alıştırdınız? Hergün "senin sayende kurtuldum" demek de normal değil.

Babanız fazla mı alıngan yoksa fazla detayçı mı bilemedim bir kusurunuz olmamış ki kendinizi affettirmeye çalışıyorsunuz ama yapılcak bişey babadır gidip konuşursanız yada sakince arayıp konuşursanız yumuşucaktır evladısınız nede olsa.

Narsist ebeveyn diye aratırsanız bulursunuz. Bana çok tipik geldi, sizin böyle uzata uzata detaylandıra detaylandıra kafanıza takmanız da bariz kurban olduğunuzu gösterir. Bilmiyorum bir araştırın belki sizi aydınlatır. Siz oldukça normalsiniz, anormal tepkiler veren babanız. İnsan evladına yaptığı şeylerden karşılık beklemez. Bu normal bir ilişki değil. Yek yolu da he he diyip geçecek ve yaranmaya çalışmayacaksınız.

Bakın çok zor şeyler yaşadık. Hayatımı tehlikeye atan bir durumdan beni o kurtardı ve ben bu durumdan ötürü her gün “senin sayende kurtuldum bana hiçbir şey olmaz” gibi şeyler söyleyerek ne kadar müteşekkir olduğumu belirtiyorum zaten. Dediğim gibi Türkiye’nin bir yerlerinde deprem olunca ve o deprem benim yaşadığım şehirde hissedilince ilk kendisini arıyorum annemden bile önce. Doğum gününde sürpriz yapıp Türkiye’ye geldim. Üstüne iki ay kadar önce kalktım sürpriz yaptım aileme. Yetmedi geçen ay bu olaylardan sonra iyi olduğumu görsün diye kalktım geldim. Bunları yapmak zorunda değildim, dönem sonunu bekleyebilirdim. Yani sonuçta bunları yapan birisi için “unuttu herhalde” denip geçilebilirdi..
Bence baban kendime baksın bir, kendinde suç arama. Yerinde olsam mesafe koyardım. Ben öyle yapıyorum

Ya beni daha çok üzen ne biliyor musunuz? Bu kadar şey yapmışken hala eski profilim üzerinden yargılanmak :( be adam hiç mi görmezsin bu kadar değiştim, ilk paramı kazanır kazanmaz direkt uçak biletimi aldım yanına geleyim diye. Hiç kıymeti yoksa yapmayayım da öyle laf işiteyim :(

ben bazen buradaki babalari okuyunca kendimden ve babama yaptiklarimdan utaniyorum ya. ne var abi zaten normal olan bir seyi yapmis adam bin tane tesekkur bekliyor. resmen psikolojik siddet.

Ya beni daha çok üzen ne biliyor musunuz? Bu kadar şey yapmışken hala eski profilim üzerinden yargılanmak :KK43: be adam hiç mi görmezsin bu kadar değiştim, ilk paramı kazanır kazanmaz direkt uçak biletimi aldım yanına geleyim diye. Hiç kıymeti yoksa yapmayayım da öyle laf işiteyim :KK43:
Siz ciddi olarak narsist kişilik bozukluğu ve narsist ebeveyni okuyun, aydınlanın belki borderline da olabilir bir çok iyi bir acayip kötü, sürekli ilgi isteği, sürekli sizi suçlama ama bunu araştırmadan siz dönüp dolaşırsınız

Babanız sık sık onu aramanızı, en ufak sey de teşekkür etmenizi istiyor. Yani kısaca ilgi istiyor. Siz de öyle yapın mutlu olsun. Sonuçta babanız

Babanız sık sık onu aramanızı, en ufak sey de teşekkür etmenizi istiyor. Yani kısaca ilgi istiyor. Siz de öyle yapın mutlu olsun. Sonuçta babanız
İyi de sorun bu değil ki. Bütün bunları zaten yaptığım halde yapmıyormuşum gibi davranması. Hani yaptığım halde en ufak bir hatada bu kadar laf yemek yerine yapmayayım da laf yiyeyim daha mantıklı. Yukarıda yazdıklarıma bakarsanız çok ilgisiz bir evlat gibi mi duruyorum?

İyi de sorun bu değil ki. Bütün bunları zaten yaptığım halde yapmıyormuşum gibi davranması. Hani yaptığım halde en ufak bir hatada bu kadar laf yemek yerine yapmayayım da laf yiyeyim daha mantıklı. Yukarıda yazdıklarıma bakarsanız çok ilgisiz bir evlat gibi mi duruyorum?
Hayır, siz de sorun yok. Ben bir az ilgiye ac zannetdim o yüzden öyle söyledim. Eger hiç bi şey memnun etmiyorsa artık boş verin sizin yapacak bi şeyiniz yok

Anneme anlattım, annem benim hatalı olduğumu ama babamın da yanlış bir tepki verdiğini söyledi. İşin garibi babam konuşuruz diye telefonu kapattı ve aramadı bile. Ne yapacağımı bilmiyorum :( şimdi arasam yüzsüzlük yapmış olurum değil mi :(

Babanız kaç yaşında bilmiyorum ama büyükler böyle aranmak ister, yaşlandıkça da alınganlaşıyorlar. Benim de eşimin büyük teyzesi küsmüş bize, Uzak şehirlerde oturuyoruz kvlere gittiğimizde ona gelmemişiz diye. Ama kp hastalandı hastaneye yattı, ailede de bir de cenaze oldu cenaze evinde falan görüştük "bana gelmezseniz, bende de kalmazsanız gücenirim" dedi ama olmadı. Sonra döneceğimiz gün aradığımda telefonla ısrarla açmadı telefonu. kv'demlere de sitem etmiş hayırsız diye. Eşime değil bana küsmüş, eşim pek aramaz akrabalarını ama benden beklemiş. Neyse bir kaç açmadı sonra bugün aradım konuştuk sitem etti bir yığın ama gönlünü aldım işte naapalım.

İyi de bu hayata gelme vesileniz zaten anne babanız. Bir baba için EVLADININ hayatını tehlikeden kurtarmaktan daha doğal ne olabilir. Bunun karşılığı da her gün ona teşekkür etmek değildir. Sıcak bir bakış, içten bir sarılma, iyi ki benim babamsın seni çok seviyorum demektir.

Yoldan geçen biri kurtarmamış ki sizi sıkıntıdan, babanız kurtarmış. Sizi bu kadar bastırması çok anormal. Şu an narsizim ile ilgili bir konu var anasayfada. Bir göz gezdirin isterseniz. Olanlar hiç makul değil çünkü.

Yarısına kadar okudum. Haklı olarak babanız teşekkür beklemiş kısmına katılmıyorum. Bir müsait olduğunuzda ararsınız ya da aynı şehirdeyseniz görünce söylersiniz.. hemen daha yeni çıkmışsınız taksiye binmişsiniz.. yabancı gibi teşekkür beklemesi çok ilginç. Sizin buna hak vermeniz daha ilginç.

Back
X