- 7 Haziran 2017
- 2.918
- 3.295
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
Arkadaşlar ben çok kötü bir şey yaptım. Geçen gün telefonumu babamın bir arkadaşının tanıdığına götürdüm babamın tavsiyesi üzerine. Normalde pahalıya gelebilecek bir işlem (ki ben çok da öyle düşünmüyorum ama) ucuza geldi. Neyse ben tamirciden çıktım taksideydim babam aradı çok kısa konuşabildim, niye beni aramadın insan bir arar teşekkür eder diye sitem etti haklı olarak. Bayağı da soğuk konuştu. İnanın ki yoğundum gün içinde. Neyse eve geldim direkt uyumuşum (kaç gündür sabah beşte yatıyorum çünkü freelance tercümanlık yapıyorum) dün de keza sürekli uyudum uyandım uyku düzenim şaştı. Az önce aradım bana bayağı bir kızgındı. Kendisini hiç aramadığımı, çocukça ve duygusuzca davrandığımı söyledi, o yüzden beni aramıyormuş iki gündür, iki üç ay önceki duygusuz halime geri dönmüşüm (ki alakası yok, her gün konuşuruz, bazen ben ararım bazen o ama illa her gün hadi olmadı gün aşırı konuşuruz) tamam ben hatalı olduğumu kabul ediyorum ama genelde doğru davranırken bir hatamda hemen hep böyle davranıyormuşum gibi davranması sizce normal mi? Eskiden gerçekten soğuk ve duygusuz birisi olduğumu kabul ediyorum ama sonuçta değişmeye çalışıyorum. Değişen bir insan da bence (çok büyük değilse) geçmişteki hatalarından vurulmamalı, sonuçta o hatalar geride kaldı önemli olan önüne bakmak. Gerçekten durum size anlattığım gibi. Çok moralim bozuldu biliyorum kendi düşen ağlamaz ama
Yani kendimi nasıl affettiririm? Gerçekten çok kızgındı 

Son düzenleme: