iyi geçen bir iş görüşmesi ve aramalımıyım ?

vegateryan

bu ara burda takılıcam, az öteye kayın
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
425
5
296
36
İstanbul
merhaba arkadaslar. p.tesi günü bir iş görüşmesine gittim.
birlikte çalışacagım kadınla birlikte epeyce bir konustuk. görüşme çok çok güzel gecti. kararın kendisine ait oldugunu, yüksek ihtimal olacagını söyledi. haftasonuna kadar ararım dedi. ve aramadı. haftasonu arar mı bilmiyorum. ama inanın öyle umut verici konustu ki. yani diger görüşmelerden cok farklıydı.

sizce ben arayıp sormalı mıyım uygun bir dille. yoksa aramam yanlış mı olur. bir işveren olarak, aranmanız sizi eksi mi, artı mı etkilerdi ya da bir çalışan olarak ararmıydınız. kızlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum

merhaba arkadaslar. p.tesi günü bir iş görüşmesine gittim.
birlikte çalışacagım kadınla birlikte epeyce bir konustuk. görüşme çok çok güzel gecti. kararın kendisine ait oldugunu, yüksek ihtimal olacagını söyledi. haftasonuna kadar ararım dedi. ve aramadı. haftasonu arar mı bilmiyorum. ama inanın öyle umut verici konustu ki. yani diger görüşmelerden cok farklıydı.

sizce ben arayıp sormalı mıyım uygun bir dille. yoksa aramam yanlış mı olur. bir işveren olarak, aranmanız sizi eksi mi, artı mı etkilerdi ya da bir çalışan olarak ararmıydınız. kızlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum

bence haftasonu geçtikten sonra arayabilirsin. biraz bekle bakalım arıcakmı her iş görüşmesi böle çok tatlı geçer hatta kesin alıcaam arıcam diyenlerin bile aramadığı olur :) hayal kırıklığı yaşama buyüzden ama umarım olur tabi...
pazartesi ararsın ayse hanım merhaba ben vega iş görüşmesi için gelmiştim haftasonu arıcam demiştiniz ama bekledim siz aramayaınca ben aradım umarım rahatsız etmemişimdir ? gibi basla devamı gelir :)

bence 1 hafta daha bekle derim.. 1 hafta sonunda gene aramazsa arayıp sor tabii ona göre diğer seçeneklerini belirlersin..

iş görüşmesini takip etmek işverenlerenlerce bir artıdır.ama sürecin ne getireceği belli olmaz.
inşallah gönlündeki gibi bir iştir.

sanırım en uygunu p.tesi aramak. sadece davranışım kadına ukalalık gibi gelir mi diye endişeliyim.

ben olsam bir hafta daha beklerim aramak icin
zaten bir haftaya kadarda arar
bence arama sen simdi

bir hafta daha beklemek çok uzun değil mi ? bu işi gercekten cok istiyorum çünkü okudugum bölümle çalışma hayatına devam etmek istiyorum. bir an önce olumlu ya da olumsuz bir cevap alıp başka alternatiflere yönelmem gerekiyor.

Back
X