İyi gün dostu mu, kötü gün dostu mu?

kötü günümde yanımda olmuşsa,zaten o günden sonra dostumdur:29:
eğer sürekli görüştüğüm,kankam,canım ciğerim biriyse,ama kötü günümde arazi olmuşsa,o saatten sonra bırak kankayı,kanaryam bile olamaz:68:
ama dostluklarım çok sağlam olduğu için:nazar:iyi günümde de,kötü günümde de yanımda oldular benim:nazar:
rabbim herkes e böyle sağlam dostlar nasip etsin.benim dostlarımla aramda kısnkaçlık,fesatlık yılanlık yoktur:68::nazar:

dost dediğin hem iyi günde hem de kötü günde yanında olmalı.bunların arasında tercih yapmak anlamsız bence:6:
ama şu da bir gerçek ki bu zamanda gerçek dostu bulmak çok zor:50:
benim gerçek dostum eşim kızlarım ve ailem gerisi boşşş:19:

kötü gün dostu tabi ki
insan iyi gününde değil kötü gününde yalnızlıgını hissediyor
benim malesef böyle bir dostum yok tek aşkım var o hep yanımda sağolsun her derdimi,sevincimi onunla paylasırım

Kötü günümde yanımda olmayanın, iyi günümde yanımda işi ne ? :97:

Son düzenleme:
Kötü günlerde herkes koşarak gelir tanıdık, tanımadık...
İyi günde benimle aynı mutluluğu yaşayabilenlere huzur duyar, güvenirim

Dost iyi günde de kötü günde de yanında olmalı!!!
Ama şöyle de bir durum var kötü gününde herkes yanındadır yalnız kalmazsın kötü olduğunu bilen herkes bir şekilde vicdan yapıp, duygusal düşünüp yanında olmaya çalışır çünkü birbirleriyle yarışırlar hatta. Ama iyi gününde iyi nasıl olsa diye pek oralı olmazlar sadece gerçek dostların seninle o anı paylaşır, mutluluğuna ortak olurlar.

gercek dost iyi gun dostudur
senin mutlulugunu paylasan insan senin gercekten dostundur
yoksa acini herkes paylasir
sana herkes acir

şu an kötü günler geçiriyorum tüp bebek yaptırdığım için evdeyim bişey yapamıyorum benim evimden çıkmayan insanlar şimdi kapımı bile çalmıyorlar onlardan bişey isterim diye korkuyorlar heralde allahıma çok şükür kimselere muhtaç değilim yani
dost dediğin hem iyi günde hem kötü günde yanında olandır ama nerde öyle dostlar

valla bu konu oldukça karışık ve tartışılmaya çok açık bir konu ama bence kötü gün dostu..çünkü iyi gününde sen gülerken herkes yanında olup seninle eğlenebilir ama kötü gününde herkez yanında olamaz önemli olan ağlayacak omuz bulmak..iyi gün dostunun sahte olma ihtimali daha fazladır ama sen ağlarken yanında olan birinin yapması gereken şey empati kurmaktır ve hisler olmadan empati olmaz..diye düşünüyorum

Back
X