Samimi bir arkadaşım var yurtta tanışmıştık. O da ankaralı ben de. Arkadaşım zengin bir adamla beraber. Ben de tanıştım kendisiyle. Açık konuşmak gerekirse bu herifi pek gözüm tutmamıştı. Birkaç kere aldatti , şu an anlatmak istemedigim büyük badireler atlattılar ve hepsinin sorumlusu adam. Buna inanabilirsiniz. Herif hem zenginliğin hem de eline yüzüne bakılır bir tip olmanın etkisiyle bi o kadından bi bu kadına koşuyor ama salak arkadaşım hala ayrılmıyor. Bana surekli mutsuz olduğunu aldatılmaktan biktigini söylüyor e ayrıl diyorum ayrilicam diyor ama bakıyorsunuz iki gün sonra sanki hicbir şey olmamış gibi devam ediyorlar. Yani surda anlatsam adamın buna yaptıklarını yuh dersiniz. Ben de artık he he deyip geciyorum arkadaşım her aradiginda.
Normalde görüşürüz arkadasimla.sinemaya kafeye falan haftanın 2-3 günü gideriz. Bu safliklari dışında iyi biridir. Ama her ayrıldıklarında beni arıyor ve yarim saat bir saat falan konuşuyoruz. Ben sürekli dert dinlemekten ve hep ayni derdi dinlemekten bunaliyorum. Bazen acmiyorum telefonu ders çalışıyorum, işteyim falan diyerek.
Pazar sabahı beni aradı. Bi haftasonumuz var sonuçta. Sevgilisinin evinde kalmis kavga mi etmişler bir şey olmuş beni arıyor ağlayarak. Dediği şey "beni burdan alır misin?" hayır ağlamasına acidim da alır misin nedir? Sanki arabam var. Bir de şehrin bir ucu. Otobüs ile gideceğim onu alıp evine kadar eslik edeceğim. Ve yaninda kalacağım. İstediği şey bu. Ben usengeclikte çığır açmış biriyim ve haliyle bunu yapamadım. Kusura bakma hastayım gekemem simdi oraya kadar sen biraz toparlan evine git yarin görüşelim dedim. Buna bozulmuş. Mesaj atıyor sen iyi gün dostusun ben senin için neler yapıyorum sen beni zor günümde birakiyosun yüzünü görmek istemiyorum falan demiş. Sıkışık olduğum bir donem bir miktar borç almıştım bir yüzüğünü bozdurmustu bana borç vermek icin ve onu işe girer girmez ödemistim herhalde bunu basıma kakıyor.
İlk defa olan bir şey olsa belki kalkıp giderdim ama nasılsa yarin barisacaklar dedim. Ki haftasonu uyumak varken kalkıp sanki ölüm kalım meselesiymis gibi 2 saatlik yolu tepemezdim. Açıkçası sürekli birilerinin ayrılma barışma hikayelerini dinlemekten bunaldim. Biraz da bunun etkisi var. Cevap falan da vermedim. Bencillik mi bu?
Kotu gün dostunu yanlışlıkla yazdı iyi gün dostu demek istedi aslında :) demek bilinçaltında benim kotu gün dostu olduğumu biliyor :) neyse ben de başlığı duzelttim.Kötü gün dostu değil, iyi gün dostusun demek istemiş. Kötü gün dostu olsan iki elin kanda olsa koşardın...
Ki bence koşmamakta da iyi etmişsin aklını başına toplasın yaptığı şey doğruymuş gibi eee her şey iyiyken tamam kötüyken seni arayıp dert yanması ağlaması beni burdan al demesi...
Asıl kendisi iyi gün dostu çünkü tamamen bencil...
Seni de kullanmaya çalışıyor ayrıca...
Yok aslında, sadece ayrildigi zaman değil normalde de arar sorar. İyi biridir. Ama bu derdi beni bunaltti doğrusu. Haftanın 2 günü kavga edip ayrılırlar. Sonra da barışırlar . bu bir rutin oldu.Bence bencillik değil, ben de sizin gibi davranırdım. Iyi oldukları zaman aklina gelmezsin kesin, bi tartissinlar hemen soluğu sende alır.bence bu kullanilmak-ki en nefret ettiğim şeydir.
Hazır eline fırsat geçmiş, bağları kopar derim.
Daha önce dövdü zaten.Adam dövmüş olabilr aklıma bu geldi. Okadr ısrar ettiğine göre epey kötüydü heralde.
Bunu bildiğiniz halde demekki o anda kötü durumdaydi ki çağırdı ben olsam giderdim.. cagiriyorsa bi sebebi vardir derdim.Daha önce dövdü zaten.
Kendi düşen ağlamaz lafı buraya cuk diye oturur.Bunu bildiğiniz halde demekki o anda kötü durumdaydi ki çağırdı ben olsam giderdim.. cagiriyorsa bi sebebi vardir derdim.
Evet oda var..Kendi düşen ağlamaz lafı buraya cuk diye oturur.
Çoooook kurtarmaya çalıştım. Hem de çok uzun zaman, defalarca. Ama bana karşı ateş püskürüp onun yaninda kedi gibi olduğunu gördükten sonra dedim bu kız ayrılmaz. Ben kendi haline birakayim.Muhtemelen zengin koca hevesli ondan ayrılmıyordur.
Sürekli böyle beyin terk, sözde aşk yaşayan insanların, sanki arkadaşlarının hayatı sadece kendileri ve aşklarıymış gibi davranması bana bencilce geliyor.
Sürekli ağlak vaziyetye beni aldattı diye gezip ertesi gün dönüyorsa onu kendi haline bırakmalısın ve uzaklaşmalısın. Bunun iyi kötü gün dostu olmayla alakası yok. Uzun vadede enerji düşüren dibe çeken insanalar bunlar. Arkadaş falan olmaz. Lakin gerçek aşk acısı çekse veya kurtulmak isteyip kurtulamadığı bir tip olsa yalnız bırakmamalısınız ki bence bunu tartabilirsiniz.
İyi de bundan beter seyler de oldu. Neden bilmiyorum ama anlatmak istemiyorum. Belki de utanıyorum anlatmaya. Kız ayrılmıyor ben napabilirim ki. Benim o anda gidip yaninda olmam ne degistirir.Bunu bildiğiniz halde demekki o anda kötü durumdaydi ki çağırdı ben olsam giderdim.. cagiriyorsa bi sebebi vardir derdim.
Çok defa yüzüne dedim zaten. Kızım sen nasıl bir aptalsin nasıl bu kadar saf olabilir bir insan vs. Kendi de kabil ediyor. Gidip karşısında oh iyi oldu sana kafasız desem yine hak verir ve kizmazdi düşünün. O da farkında her şeyin. Ama birakamiyor.Aptal insanlarla arkadaşlık etmiyorum, tavsiye de etmiyorum.
Arkadaşlarınızı belli bir iq seviyesinden seçin bence.
Elin manyağından hem dayak yiyor hem aldatılıyor hem bile bile lades diyor. Üstüne sizin de peşinden sefil olmanızı istiyor
Tek başına acı çekmek zor geldi herhalde hanımefendiye.
Sinir oldum şuan ya ne kadar ezik insanlar var. Ben yerinizde olsam selam vermem böylesine
Maalesef öyle. Doğru söze ne denir. Gördüğüm en iradesiz insan.Bende gitmezdim. Böyle insanları anlıyamıyorum, kaza geçirir gerçekten ihtiyacı olur okey. Ama yok sevgilimden ayrıldım, yok çok üzgünüm ağlak ağlak bunlardan dolayı arayanların yanında olamam, çok zayıf bir karaktere sahip malesef arkadaşınız.
Farkında olduğunu düşünseniz bile olayları tartamıyor o. Siz kötü oluyorsunuz işte.Çok defa yüzüne dedim zaten. Kızım sen nasıl bir aptalsin nasıl bu kadar saf olabilir bir insan vs. Kendi de kabil ediyor. Gidip karşısında oh iyi oldu sana kafasız desem yine hak verir ve kizmazdi düşünün. O da farkında her şeyin. Ama birakamiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?