iyi gün dostuymuşum.

+1

İyi de bundan beter seyler de oldu. Neden bilmiyorum ama anlatmak istemiyorum. Belki de utanıyorum anlatmaya. Kız ayrılmıyor ben napabilirim ki. Benim o anda gidip yaninda olmam ne degistirir.
Haklısınız kendi hayatını değiştirmeli esasen.
Belki sizinde gitmeyisinizle dank etmistir biraz yanlız kalip sorgulasa onun daha hayrina.

Öff, daraldım okurken. Ben olsam kesin aptallık eder giderdim. Siz iyi yapmışsınız gitmeyerek. Bencillik mi, bencillik. Bencillik kötü bir şey mi? Hayır, bilakis zaman zaman gerekli bir şey. Sizin durumunuz da gerekli olan durumlardan biriymiş. 3-5 güne araları düzelir. Kendisini döven adamı onlarca kez affeden bir kadın da yanına gelmeyen arkadaşını çok rahat affeder, sizin aranız da düzelir.

Bencillik ... Beni al ne demek ya ikinizde öğrencisiniz araban mı var da alacaksın. Birkaç güne barışırsınız Merak etme

Bence o arkadaş il ortak yönünüz yok en iyisi bu arkadaşlığı sonlandırmak o aptal kızda derdine yansın erkek delisi onun derdine sen çare olamazsın

Arabanız olsa tamam
Yakın bir yer olsa tamam
Gerisi sizi zorlamak olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…