• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi ki de bitmiş diyorum..

niye seneye tekrar buluşup kimin nasıl değiştiğini görmek istiyo anlamadım.
kilo vermiş halini görünce senle tekrar beraber olmayı mı düşünüyo acaba?

Fıstık gibisin valla bir kilo aldın diye sana böyle iğrenç bir muamele yapan adamdan kurtulduğun içni sevinmelisin cidden de dik duruşuna hayran kaldım. Bu azimle daha da zayıflarsın sen o da kendi iğrenç basit dünyasında kalsın lazım değil böyle insanlar hayatta.

Çok teşekür ederim canım..Beni bir kez daha sen onore ettin fikirlerinle..Haklısın konuyu başka yere açmak daha iyi olurdu ama karar verememiştim.
Taşıyabilirim de..
Ancak hangi bölüme taşısam daha çok okunur bilemiyorum ki..Bir önerin var mı tatlım :21::10::46:

rıca ederım canım benım senın gıbı kendını ezdırmeyen onurlu kadınlarla ben hep gurur duyuyorum:42::42::42::42:
esı ve ailesı bolumune tası bence ınan bana cok kısı okuyacak o sayfada senı:3:belkıde bosanmak ısteyıpte bosanamayan kadınlara cesaret vereceksın canım benım:34:

bence çok güzel bir bayansınız profil resmindeki sizsiniz sanırım çok güzel yüz hatlarınız var bence sizi gördüğünde başını vurucak yerler arayacak ama yanınıza fazla yaklaştırmayın babanız sanarlar sonra :9::9:

niye seneye tekrar buluşup kimin nasıl değiştiğini görmek istiyo anlamadım.
kilo vermiş halini görünce senle tekrar beraber olmayı mı düşünüyo acaba?

Hayatım sanırım bir sene sonra bana yeni hayatını doya doya sergileyeceğini ve beni yine hayal kırıklıklarımla başbaşa bırakacağını sanıyor.Ama bilmiyor ki hayal kırıklığının en alasını o yaşayacak..Şuna da eminim,tekrar beraber olmak isteyecektir.
Ama unutmaması gereken bırakıp gittiği kadınla dönmek istediği kadın aynı değil :)

Fıstık gibisin valla bir kilo aldın diye sana böyle iğrenç bir muamele yapan adamdan kurtulduğun içni sevinmelisin cidden de dik duruşuna hayran kaldım. Bu azimle daha da zayıflarsın sen o da kendi iğrenç basit dünyasında kalsın lazım değil böyle insanlar hayatta.

Bence de lazım değil..İnan tüm pislikleri attım içimden sanki..Başımı yastığa koyduğumdaki huzur tarif edilemez.. :)

rıca ederım canım benım senın gıbı kendını ezdırmeyen onurlu kadınlarla ben hep gurur duyuyorum:42::42::42::42:
esı ve ailesı bolumune tası bence ınan bana cok kısı okuyacak o sayfada senı:3:belkıde bosanmak ısteyıpte bosanamayan kadınlara cesaret vereceksın canım benım:34:

Canımm dediğin gibi konuyu taşıyacağım,umarım bir faydam olabilir :) :3:

bence çok güzel bir bayansınız profil resmindeki sizsiniz sanırım çok güzel yüz hatlarınız var bence sizi gördüğünde başını vurucak yerler arayacak ama yanınıza fazla yaklaştırmayın babanız sanarlar sonra :9::9:

Haklısın..İki adım gerimde bile yürümesin mümkünse :) :)

kilolusun diye o lafları haketmiyorsun
gayet güzel bi bayansın
evet bence de iyi ki de bitmiş
yolun açık olsun, işlerin rast gitsin :)

Hayret yaa, bu erkekler iyice şaşırdı. Ne olursa olsun, insan eşine öyle der mi? İyi yapmışsınız valla verin kiloları taşş gibi çıkın karşısına. Ööööyle bakakalsın şapşal.:20:

Hayret yaa, bu erkekler iyice şaşırdı. Ne olursa olsun, insan eşine öyle der mi? İyi yapmışsınız valla verin kiloları taşş gibi çıkın karşısına. Ööööyle bakakalsın şapşal.:20:

tebrik ederim seni.. inşallah bundan sonra çok mutlu olursun.. senin adına da sevindim ayrıca, ne olursa olsun bir insan hayat arkadaşını aşağılayamaz.. çok iyi yapmışsın :)

Haklısın iyice şaşırdılar bunlar ama karşısına çıktığımda asıl şaşkınlığı o yaşayacak .. :):27:

Back
X