Bende son hafta ortaya çıkan basur yüzünden genel anestezi ile sezaryen oldum. Gönlüm normal olmasını isterdi o ayrı ama şimdi durduk yere sezaryen kötü diyemen. En azından bizzat yaşadıktan sonra. Saat öğlen 11:20'de getirdiler osama daha yatağıma yerleşmeden kızımı getirdiler. Hemşire hemen ilk ağız sütü için göğsüme verdi kızımı. Doktorum saat 18'de yemek yiyebilirsin saat 20'de kalabilirsin dedi. Zor durdum yatakta. Yardıma hemşire gelicek kaldırmaya dediler onu bile bekleyemedim. Güzelce kalktım dogdoğru duşa, alt bölgemi yıkayıp giyindim. Temiz temuz giyindim aldım serumu çıktım koridora yürüdüm , hemşireler şaşırdı. Tek başına dimdik yürüyorsun maşallah dediler. Bütün gece oturdum kızımı emzirdim , ertesi gün ben çıkıcam eve deyince çıkardı doktorum. Geldim evi süpürdüm bulaşık makinesinde temizler vardı onları yerleştirdim duşumu aldım ohh. En son artık 3. Gün annem yeterrrr diye isyan etti, ben sana yardıma geldim sen ütü yapıyorsun diye bağırdı. Azcık lohusa ol deyince 1 gün yattım. Bu arada sadece 1 kez ağrı kesici yapıldı sonrasında evde falan ağrı kesici kullanmadım sadece antibiyotik kullandım. Bu yazıyı 25 günlük anne olarak yazıyorum hamilelikte toplam 12 kilo aldım şuan 14 kilo vermiş durumdayım :)) hamilelik öncesinden daha zayıfım yani. Normal doğum yanlısı olarak iyi ki sezaryen diyemem ama sezaryen insanı yatalak yapmıyormuş yani. Öyle bir anlatmışlardı ki, 1 hafta 10 gün yatalak olucam sanmıştım.