- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
hayırlısı olsun baldankabak en azından en önemli sınav bitti... bekleyiş kötüdür ancak o da geçecek. hayırlı şekilde sonuçlanır umarım.
Cok tesekkur ederim canim, suan bana her sey cok karanlik geliyor ama insallah :)
Valla Aylin dışında kimse bana umutlu konuşmamaya başladı. geleceğimden şahsen soğumuş gibiyim. ya gelecek benim iğrenç bir kaderim veya bu falcılar çoğu bana fal bakamıyor....
Sen de böyle düşünme Lorus, Baldan a söylediğin gibi her şey öyle ya da böyle bir gün ya da bir başka gün mutlaka yoluna girecektir:).
Falları düşünüp, söylenenlere yoğunlaşarak karanlığı çağırmaman gerektiğini sen daha iyi biliyorsundur
Merhaba Atart, geçenlerde bunu psikologuma bununla ilgili bir şey demiştim paylaşmak istiyorum. İşimde bir şekilde başarılıyım aslında baya iyiyim işimde ve özel hayatımda çok büyük bir şey yoksa yansımaz iş hayatıma. Ben en iyi şekilde yapmaya çalışırım işimi. Ama ne var ki? iş komple bana bağlı. benim kontrollerim benim hedeflerim isteklerim vs. onunla giden bir yol. ama özel hayat maalesef ki sadece tek bir insanın hedefini bildiği yol değil. iş hayatı okul hayatı bir şekilde eninde sonunda yolunu buluyor... deneyimleyerek buluyorsun yolunu...Maalesef ki özel hayatımın inanılmaz yorucu olduğunu duymak her seferinde diyorum gitsin herkes kendi işine baksın...
bir yolun var ayline su falı baktıran var mı?
gene ona at cnm baska hesaptanbiryolunvar daki berrin ulusoyu nasıl bilirsiniz? bana buradaki en ünlü falcıların bilemediği şeyleri bilmişti olumsuz. hatta çok sinirlenmiştim o zaman düşük puan vermiştim ama meğer aynen dediği gibiymiş olaylar
kahve atmıştım bentheraven berrine ne atmistin? Sanki katinasi iyi diye denilmisti.
kahve atmıştım ben
Aylin e çok baktırdım ama kahve ya da katina.. Su falında nasıldır bilmem ama kahvesi ya da katinası kadar başarılı olabileceğini düşünmüyorum.Su falına gerçekten baktığına ya da bakabileceğine inandığım çok az kişi var piyasada.
Kimi önerirsin benazir?
biryolunvar daki berrin ulusoyu nasıl bilirsiniz? bana buradaki en ünlü falcıların bilemediği şeyleri bilmişti olumsuz. hatta çok sinirlenmiştim o zaman düşük puan vermiştim ama meğer aynen dediği gibiymiş olaylar
Bana Serkan Tek ve Aylin tutturuyor gibi geliyor. Eskiden Nurbanu,Geysu,Gizem Hatun üçlemesini beğeniyordum ama sürekli baktırınca tekrara düştüler artık baktırmıyorum. Müge Aydın,Hüma Bal, Asenat da iyiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?