- 27 Kasım 2010
- 318
- 301
- 103
- 38
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Bana müge de asenat da olumsuzdu nitekim öyle de ilerliyor :=)
Başka kim aynı kişi olabilir ?Tatlım aynı kişi olup olmadıkları konusunda bir bilgim yok,ama Serkan ile Sema nın aynı olduğunu düşünenler vardı. Ben Vangayı daha başarılı bulmuştum, dediklerini henüz yaşamadım.
Başka kim aynı kişi olabilir ?
ikisinin aynı olduğunu anlamıştım bana aynı şeyleri söylediler bu durumda ikisi de çıkmadı hem de baya baya alakasız bi faldımerhabalar
daha önce serkan tek ve kahinvanga nın dediklerini yaşayan oldu mu? bu kişiler sanırım aynılar. ben dedikleri bir şeyi yaşadım ama sonuç için çok uzun vade verdiler. Çıkan çıkmayan paylaşabilir mi? Ne çıktı demeyin konu hem karışık hem özel. <3 <3 helpp
selena bana neden hiç zaman vermiyor ya :/
evet çok iyiydi hani bu kadar isabet olmaz ben anlatsam durumu eksik anlatırım ona göre resmen. karşıdakinin duygularıyla ilgili ilkay ve famayla aynı şeyleri söyledi. daha doğrusu ilkay fama ve selena ağız birliği yapmış gibi benzer şeyleri söylediler. artık fal atmayı bırakıp beklemem lazım sanırımGeldi mi falin gozunaydin :) nasildi isabet var mi?
Kızlar bir yolun var daki emine kurtuluş nasıl kızlar
rezalet, yorumu anlayabilirsen şanslısın, mahalle falcısı desem mahalle falcısına ayıp olur. kalitesiz, seviyesiz, özensizKızlar bir yolun var daki emine kurtuluş nasıl kızlar
merhabalar
daha önce serkan tek ve kahinvanga nın dediklerini yaşayan oldu mu? bu kişiler sanırım aynılar. ben dedikleri bir şeyi yaşadım ama sonuç için çok uzun vade verdiler. Çıkan çıkmayan paylaşabilir mi? Ne çıktı demeyin konu hem karışık hem özel. <3 <3 helpp
serkan tek çıktı canım :)
Serkan tek kaginvanga anda süper ama düşünce okuyorlar bence, mesela adam beni düşünmüyor bile, ama benim kafam da durum böyle oldu, işte ilgisizlikten veya başka şeyden bittiğini düşünüyorum veya ailevi, bunlar bunun aynen yazıyor ve şok oluyoruz. Belki de adamın hayatında başka biri var. Sonuçta burda biri yazmıştı, 8 aydır bekle döncek demişler adam için, adam başka biriyle evlenmiş.yarısı çıktı canım diğer yarısı imkansız
Serkan tek kaginvanga anda süper ama düşünce okuyorlar bence, mesela adam beni düşünmüyor bile, ama benim kafam da durum böyle oldu, işte ilgisizlikten veya başka şeyden bittiğini düşünüyorum veya ailevi, bunlar bunun aynen yazıyor ve şok oluyoruz. Belki de adamın hayatında başka biri var. Sonuçta burda biri yazmıştı, 8 aydır bekle döncek demişler adam için, adam başka biriyle evlenmiş.
Öyle mi valla insan şaşırıyor anda bu kadar iyi olunca beklentiye giriyor. Yani tuhaf vallabenimki öyle değildi canım benim bilmediğim bir durumu bilmişlerdi, o dönem haberim yoktu öyle bir şey olabilceğinden bir ay sonra öğrendim. anda değildi yani yoksa çıktı demem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?