• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyi mi yaptım ?

teacher1990

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
184
100
13
35
Uzatmadan hemen anlatacağım belki çoğunuz özelini yazdın diye kızacaksınız ama içimi dökmem gerek.Bugün nişanlıma kahvaltıya gittim(aynı apartmandayız)kahvaltı ettik,tv izledik derken.İster istemez bir yakınlaşma oldu,yakınlaşmadan kastım sadece öpüşmek diyeyim.Ama o an onu birden ittim aniden bende anlam veremedim.O da ne oldu dedi dondu kaldı ama birden çıktım evden.Sanki ondan nefret ediyor gibiydim.O an aklıma onun içimde bastırmaya çalıştığım geçmişi,geçmişinde ki sürekli değişen ilişkileri o iğrenç halleri geldi.Ve biz konuşmaya başladığımızda da 1 buçuk ay başkalarıyla konuşmaya devam etmiş.Mesajları görmüştüm.Aralık-Ocak ayından bu yana hiç kırıcı,şüphelendirici asla davranışını görmedim.Ama bunlar bir an aklıma gelince birden ittim kendi evime indim.O an içimde nefret vardı sanki.Bugünde ev için bir şeyler bakmaya gidecektik,dünde bunlar için çırpındı durdu.Sakinleşince çıktım bakkala diye baktım anında ortada arabası yok.Hiç ne oldu,ne bitti,gel konuşalım demek yok.Hemen kendini de dışarı atmış.Şimdi bir yanım iyi yaptın diyor.Diğer yanım kırılmıştır normal diyor.Bilmiyorum sizce hatalı mıyım?Tek istediğim en azından çok pişmanım vs birşeyler demesiydi ama pişkinliğini hazmedemedim.

İçinden gelen davranış asla yanlış olamaz.

Tiksinme sebebini de yazmışsın zaten, sen de yaptığın davranışın sebebinin farkındasın.

Aldatılmayı sindirememişsiniz aslında. Şu davranışları yapan birinden ben de tiksinirdim açıkçası.

Son düzenleme:
Ya neden gelip sizinle konuşmasını beklediniz ki ? Böyle bir adamla ne konusabilirsiniz?? Zamanında başkalarıyla da yazışmış, demek içinize sinmemiş ki tiksinmişssiniz. Daha uzatmanın mantığı var mı sizce böyle bir adamla :KK14:

Tensel uyumsuzluk olabilir.
Ve bu önemli bir durum.

Ayrıca karşı tarafın pişman olacağı bir durum yok ki. Bırakıp giden sizsiniz. Anlam verememiştir kuvvetle muhtemel.

Geçmişte yaşadığınız olumsuzlukların üzerini kapatmışsınız ama içinizde bitiremediğinizi gösteriyor bu durum.

Kendinizi dinleyin ona göre karar verin.

Kolaylıklar dilerim.

Son düzenleme:
Uzatmadan hemen anlatacağım belki çoğunuz özelini yazdın diye kızacaksınız ama içimi dökmem gerek.Bugün nişanlıma kahvaltıya gittim(aynı apartmandayız)kahvaltı ettik,tv izledik derken.İster istemez bir yakınlaşma oldu,yakınlaşmadan kastım sadece öpüşmek diyeyim.Ama o an onu birden ittim aniden bende anlam veremedim.O da ne oldu dedi dondu kaldı ama birden çıktım evden.Sanki ondan nefret ediyor gibiydim.O an aklıma onun içimde bastırmaya çalıştığım geçmişi,geçmişinde ki sürekli değişen ilişkileri o iğrenç halleri geldi.Ve biz konuşmaya başladığımızda da 1 buçuk ay başkalarıyla konuşmaya devam etmiş.Mesajları görmüştüm.Aralık-Ocak ayından bu yana hiç kırıcı,şüphelendirici asla davranışını görmedim.Ama bunlar bir an aklıma gelince birden ittim kendi evime indim.O an içimde nefret vardı sanki.Bugünde ev için bir şeyler bakmaya gidecektik,dünde bunlar için çırpındı durdu.Sakinleşince çıktım bakkala diye baktım anında ortada arabası yok.Hiç ne oldu,ne bitti,gel konuşalım demek yok.Hemen kendini de dışarı atmış.Şimdi bir yanım iyi yaptın diyor.Diğer yanım kırılmıştır normal diyor.Bilmiyorum sizce hatalı mıyım?Tek istediğim en azından çok pişmanım vs birşeyler demesiydi ama pişkinliğini hazmedemedim.
çooook süper olmuş
bence de bi şekilde aldatılmışsınız ve bunu siz bastırsanız dahi bilinçaltınız kaldıramamış
çok hoş olmuş
sakın asla dönmeyin..

Ve şunu da söyleyeyim hicbir zaman "Pişmanım" demeyecek, böyle bir beklentiye de girmeyin, çünkü adamın mayası bozuk önceki konularınızda da okudum düşüp kalkmadığı kadın kalmamış. Böyle bir adamdan baba olur mu yapmayın allah aşkına.

Nişanlısınız sevgili bile değil ve siz aniden böyle birşey yapıyorsunuz. En azından 10 15 dk sonra size ne oldu ya diye sormayan biri ile evlilik yoluna girmeden iyi düşünün derim. Kafasını dağıtmak için kendini dışarı atmış bile. Evlenince buna nasıl tahammül edeceksiniz.

Nişanlısınız sevgili bile değil ve siz aniden böyle birşey yapıyorsunuz. En azından 10 15 dk sonra size ne oldu ya diye sormayan biri ile evlilik yoluna girmeden iyi düşünün derim. Kafasını dağıtmak için kendini dışarı atmış bile. Evlenince buna nasıl tahammül edeceksiniz.

haklısınız

Iyide adam bilmiyorki neden ittigini?
Konusmamissinz.
Adam ne icin ozur dilesin?
Eski mevzulara takildigin icin boyle bisy yaptigini soyledinmi?

Smdi geri oda senden ozur bekliyor galiba ortada bisy yokken beni itti diye.

daha önce ben bunu söylediğimde ne var bunda o zaman bu kadar yakın değldik dedi,sonra karşılaşınca geçiştirilmiş oldu açıkçası özür dileme falan bile olmadı

Yuh yani canım. Adam özür bile dilememiş seni aldattığı için. Bir de ne var bunda demiş. Ohhh ne güzel hayat!
Sana diyecek söz bulamıyorum. Hayırlısı neyse o olsun..............

insan bir şekilde kabullensede unutamıyor işte bu da canlı bir örnek ileride evlendiğinde daha çok seni rahatsız edecek bu durum iyi düşün kalbinin sesini dinle

Back
X