- 6 Ekim 2015
- 184
- 100
- 13
- 35
- Konu Sahibi teacher1990
Uzatmadan hemen anlatacağım belki çoğunuz özelini yazdın diye kızacaksınız ama içimi dökmem gerek.Bugün nişanlıma kahvaltıya gittim(aynı apartmandayız)kahvaltı ettik,tv izledik derken.İster istemez bir yakınlaşma oldu,yakınlaşmadan kastım sadece öpüşmek diyeyim.Ama o an onu birden ittim aniden bende anlam veremedim.O da ne oldu dedi dondu kaldı ama birden çıktım evden.Sanki ondan nefret ediyor gibiydim.O an aklıma onun içimde bastırmaya çalıştığım geçmişi,geçmişinde ki sürekli değişen ilişkileri o iğrenç halleri geldi.Ve biz konuşmaya başladığımızda da 1 buçuk ay başkalarıyla konuşmaya devam etmiş.Mesajları görmüştüm.Aralık-Ocak ayından bu yana hiç kırıcı,şüphelendirici asla davranışını görmedim.Ama bunlar bir an aklıma gelince birden ittim kendi evime indim.O an içimde nefret vardı sanki.Bugünde ev için bir şeyler bakmaya gidecektik,dünde bunlar için çırpındı durdu.Sakinleşince çıktım bakkala diye baktım anında ortada arabası yok.Hiç ne oldu,ne bitti,gel konuşalım demek yok.Hemen kendini de dışarı atmış.Şimdi bir yanım iyi yaptın diyor.Diğer yanım kırılmıştır normal diyor.Bilmiyorum sizce hatalı mıyım?Tek istediğim en azından çok pişmanım vs birşeyler demesiydi ama pişkinliğini hazmedemedim.