- 6 Ekim 2015
- 184
- 100
- 13
- 35
- Konu Sahibi teacher1990
Aradım kendisini,dışarda arkadaşıyla geziyor.mobilya bakacaktık dedim umursamadı açıkçası ya neyse boşver dedi.terkettim arama bir daha dedim.şeytan görsün yüzünü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki yanında doğru söyluyor bir yanın iyi yaptın bir yanın kırılmıştır diyor ya
Bazen kırıldığın yerden kırman gerekiyor.Ayrıca doğru yanlış sorgulama bu senin tavrındı ve bunu onun yüzünden yaptın yanlış veya doğru seni böyle kabullenmeli ona açık açık söylemelisin "daha önce msjlarını 1.5 aylık geçmişin beni senden uzaklaştırıyor" demelisin seviyorsa ve pişmansa zaten vicdan azabı duyar ve seninle arasını düzeltmek için daha çok çabalar topu ona atmalısın !
Reddedilmeyi sindiremememiş anlaşılan bir erkek olarak özgüveni kırılmış heralde bir de trip mi atıyor tavrını koru bırak çabalasın kazanmaya çalışsın seni bir şansı hakederse şans ver yok etmesse yool ver gitsin güvemediğin bir adamla aynı yastıkta olmaz bir ömürsöyledim umursamadı,açıkçası hemen arkadaşlarıyla çıkmış bana noldu dmeeden aradığımda açmamalar falan.açtığımda gayet neşeli neyse boşver demeler.btirdim umursamıyorum bu adamla mutlu olamam
Benim anlamadim sizi aldsttigini soyluo ama nisanlanmissiniz sevgiliyken mi aldatti nisanliyken mi sevgiliyken aldattiysa madem unutamadiniz ki kimse aldatilmayi unutamaz neden nisanlandiniz ne diyim hakkinizda hayirlisi olsun