• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyi mi yaptım ?

Aradım kendisini,dışarda arkadaşıyla geziyor.mobilya bakacaktık dedim umursamadı açıkçası ya neyse boşver dedi.terkettim arama bir daha dedim.şeytan görsün yüzünü

İki yanında doğru söyluyor bir yanın iyi yaptın bir yanın kırılmıştır diyor ya
Bazen kırıldığın yerden kırman gerekiyor.Ayrıca doğru yanlış sorgulama bu senin tavrındı ve bunu onun yüzünden yaptın yanlış veya doğru seni böyle kabullenmeli ona açık açık söylemelisin "daha önce msjlarını 1.5 aylık geçmişin beni senden uzaklaştırıyor" demelisin seviyorsa ve pişmansa zaten vicdan azabı duyar ve seninle arasını düzeltmek için daha çok çabalar topu ona atmalısın !

İki yanında doğru söyluyor bir yanın iyi yaptın bir yanın kırılmıştır diyor ya
Bazen kırıldığın yerden kırman gerekiyor.Ayrıca doğru yanlış sorgulama bu senin tavrındı ve bunu onun yüzünden yaptın yanlış veya doğru seni böyle kabullenmeli ona açık açık söylemelisin "daha önce msjlarını 1.5 aylık geçmişin beni senden uzaklaştırıyor" demelisin seviyorsa ve pişmansa zaten vicdan azabı duyar ve seninle arasını düzeltmek için daha çok çabalar topu ona atmalısın !

söyledim umursamadı,açıkçası hemen arkadaşlarıyla çıkmış bana noldu dmeeden aradığımda açmamalar falan.açtığımda gayet neşeli neyse boşver demeler.btirdim umursamıyorum bu adamla mutlu olamam

söyledim umursamadı,açıkçası hemen arkadaşlarıyla çıkmış bana noldu dmeeden aradığımda açmamalar falan.açtığımda gayet neşeli neyse boşver demeler.btirdim umursamıyorum bu adamla mutlu olamam
Reddedilmeyi sindiremememiş anlaşılan bir erkek olarak özgüveni kırılmış heralde bir de trip mi atıyor tavrını koru bırak çabalasın kazanmaya çalışsın seni bir şansı hakederse şans ver yok etmesse yool ver gitsin güvemediğin bir adamla aynı yastıkta olmaz bir ömür

Benim anlamadim sizi aldsttigini soyluo ama nisanlanmissiniz sevgiliyken mi aldatti nisanliyken mi sevgiliyken aldattiysa madem unutamadiniz ki kimse aldatilmayi unutamaz neden nisanlandiniz ne diyim hakkinizda hayirlisi olsun

Ayril derim.. Aldatmis biri hep aldatir. Alismis kudurmustan beterdir ;)

Tiksinmekte de haklisin..

Merak ettiğim bir şey var. Nişanlınız Aralık-Ocak tan bu yana sizin şüphelenmenizi gerektirecek bir şey yapmamış. Peki siz aynı apartmanda oturan nişanlı bir çift olarak Aralık-Ocak'tan bu yana ilk kez mi öpüştünüz?

Bu sorunun cevabı hayır ise, neden çocuğu bu öpüşünüzde ittiniz? Cevabınız evet ise sizi daha önce aldatmış bir adamla aldatıldığınızı öğrendiğinizde neden ayrılmadınız? Son soru; kuzum siz bu çocukla evlenince ne yapacaksınız?
Resmen Müge Anlı'ya bağlattınız beni.

Haklısın gerçekten,ben olsam bende tiksinirim ya bide aldatmış şaka gibi rahatlığa bak düşünce yapısı çok geniş heralde. Yol vermen en iyisi

Back
X