eşim ne desem altından bir şey arar,iyi niyetime hiç inanmaz.
Arkadaşlarını çağırsana gelsinler derim "sen onları sevmiyorsun diye çağırmıyorum" der. Annenlere gidelim derim " sen orda mutsuzsun boş ver" der. Bi tek kendi ailenle mutlusun der ki bi sürü arkadaşım var asosyallikle suçlar beni
Ben paşlaşımcı biriyim diyorum geçenlerde'yoo dışa karşı çok soğuksun" diyor.. ne alakaysa..
mesela düğünümde bana altın takmayan bir arkadaşın düğününe giderken altın götürmedim diye beni çok da iyi yürekli olmamakla suçladı..
Ben bu adamı iyi niyetim konusunda nasıl inandıracağım..
eşim ne desem altından bir şey arar,iyi niyetime hiç inanmaz.
Arkadaşlarını çağırsana gelsinler derim "sen onları sevmiyorsun diye çağırmıyorum" der. Annenlere gidelim derim " sen orda mutsuzsun boş ver" der. Bi tek kendi ailenle mutlusun der ki bi sürü arkadaşım var asosyallikle suçlar beni
Ben paşlaşımcı biriyim diyorum geçenlerde'yoo dışa karşı çok soğuksun" diyor.. ne alakaysa..
mesela düğünümde bana altın takmayan bir arkadaşın düğününe giderken altın götürmedim diye beni çok da iyi yürekli olmamakla suçladı..
Gayet de durumu vardı arkadaşın çok samimi değiliz diye takmadı ben de o yüzden takmadım yakın ark olsaydı sorun etmez fazla fazla yaparım ama düğünden düğüne gördüğüm birine de yapamam yani altın basmıyorumAma söyledikleri doğru mu yani o arkadaşları sevmiyor Kv yi sevmiyor ama sırf eşin Mutlu olsun diye mi bunları teklif ediyorsun
Durumun ve samimiyetin varsa sırf sana takmadı diye arkadaşına altın takmamak konusundaki düşüncesine katıldım
Onun o Zaman imkanı yoktur takamamıştr vs vs
Eşinizi ikna etmeye çalışmayın lakin biraz da onun baktığı yerden kendinize bakın haklılık payı olabilir mi
Neden bu kadar size takmış, kendisi çok mu mükemmel..eşim ne desem altından bir şey arar,iyi niyetime hiç inanmaz.
Aslında hepsi kendinde var..Neden bu kadar size takmış, kendisi çok mu mükemmel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?