• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi niyetimi sorgulayan eş

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
eşim ne desem altından bir şey arar,iyi niyetime hiç inanmaz.
Arkadaşlarını çağırsana gelsinler derim "sen onları sevmiyorsun diye çağırmıyorum" der. Annenlere gidelim derim " sen orda mutsuzsun boş ver" der. Bi tek kendi ailenle mutlusun der ki bi sürü arkadaşım var asosyallikle suçlar beni
Ben paşlaşımcı biriyim diyorum geçenlerde'yoo dışa karşı çok soğuksun" diyor.. ne alakaysa..
mesela düğünümde bana altın takmayan bir arkadaşın düğününe giderken altın götürmedim diye beni çok da iyi yürekli olmamakla suçladı..
Ben bu adamı iyi niyetim konusunda nasıl inandıracağım..

İnandırmak zorunda olduğunu düşünmüyorum açıkçası neysem o ol bosaver ne düşünürse düşünsün kendini kanıtlamak zorunda değilsin

Arkadaşlarını çağırsana gelsinler derim "sen onları sevmiyorsun diye çağırmıyorum" der. Annenlere gidelim derim " sen orda mutsuzsun boş ver" der. Bi tek kendi ailenle mutlusun der ki bi sürü arkadaşım var asosyallikle suçlar beni
Ben paşlaşımcı biriyim diyorum geçenlerde'yoo dışa karşı çok soğuksun" diyor.. ne alakaysa..
mesela düğünümde bana altın takmayan bir arkadaşın düğününe giderken altın götürmedim diye beni çok da iyi yürekli olmamakla suçladı..

inandırma, bence öyle kalsın, bana seni kontrol altına almak istiyor gibi geldi, ya da belki de kendi yansımasını sen de görüyordur, yani asıl iyi niyetli olmayan o gibi
erkekleri de anlamak zor, çok arkadaşın olsa bi türlü hiç olmasa bir türlü
ayrıca asosyallik kavramı da kime göre neye göre

Son düzenleme:
İyi niyet inandırılabilecek birşey değil bence. Sen olduğun gibi davran kendini anlatma çabasına girme. Sen ne kadar anlatmaya çalışırsan çalış insanlar kendi anlamak istediklerini anlıyor

inandırmaya çalışma bence boşuna kendini yorma
kafasında seninle ilgili bir profil oluşturmuş pek değişeceğe benzemiyor
evet annenlerin yanında mutlu değilim de evet bir tek ailem beni mutlu edebiliyor de
ondan sonra kendini sorgulasın neden mutlu edemiyorum diye

Ama söyledikleri doğru mu yani o arkadaşları sevmiyor Kv yi sevmiyor ama sırf eşin Mutlu olsun diye mi bunları teklif ediyorsun

Durumun ve samimiyetin varsa sırf sana takmadı diye arkadaşına altın takmamak konusundaki düşüncesine katıldım

Onun o Zaman imkanı yoktur takamamıştr vs vs

Eşinizi ikna etmeye çalışmayın lakin biraz da onun baktığı yerden kendinize bakın haklılık payı olabilir mi

Sama psikojik uygular gibi sende pek dediklerini takma. Bende senin iyi niyetine inanmiyorum de.

Eşiniz once kendi vicdanını sorgulasın. Boşverin kimseye kendinizi kanıtlamak icin uğraşmayın.

Hareketleriniz ile söyledikleriniz çok çelişiyor demekki. Eşiniz de bunun farkında bu yüzden inanmıyor samimiyetinize. Sadece lafta söylediğinizi düşünüyor. Davranışlarınıza da yansıtırsanız inanır.

Sana psikojik siddet uyguluyor gibi sende pek dediklerini takma. Bende senin iyi niyetine inanmiyorum de.
Not:demin yanlis yazmisim

Ama söyledikleri doğru mu yani o arkadaşları sevmiyor Kv yi sevmiyor ama sırf eşin Mutlu olsun diye mi bunları teklif ediyorsun

Durumun ve samimiyetin varsa sırf sana takmadı diye arkadaşına altın takmamak konusundaki düşüncesine katıldım

Onun o Zaman imkanı yoktur takamamıştr vs vs

Eşinizi ikna etmeye çalışmayın lakin biraz da onun baktığı yerden kendinize bakın haklılık payı olabilir mi
Gayet de durumu vardı arkadaşın çok samimi değiliz diye takmadı ben de o yüzden takmadım yakın ark olsaydı sorun etmez fazla fazla yaparım ama düğünden düğüne gördüğüm birine de yapamam yani altın basmıyorum

Nefret ederim niyet okuyuculuğu yapanlardan!

Eşiniz sizi manipüle etmeye çalışıyor, sürekli sizi eleştirerek hep hatalı yanlış olanın siz olduğunuzu empoze etmeye çalışıyor, muhtemelen size karşı bir aşağılık kompleksi var sizi ezip egosunu tatmin edecek aklınca... oyuna gelmeyin.

psikolojik baskı altında tutuyor gibi geliyor bana

bazen eşimde böyle yapr çok sinirlenirim

Neden bu kadar size takmış, kendisi çok mu mükemmel..

Bende gectim bu tur insanlardan...
Kendini ispatlama cabasina girme. Herkes bir baskasinin nasil oldugunu neler dedigini kendi deneyim filtresinden gecirip kendi bakis acisina gore oyle goruyor karsisindakini. Sen kendini bildikten sonra gerisi bos.
Yalniz insanin esi boyle konusmasi uzucu. İnsan sevdigine kotu niyet kondurur mu her konuda...

Back
X