- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Birkaç kez dediğiniz gibi yaptım ama bana verdiği cevap " Sana aşık olduğum için sürekli yanımda olmanı, sana dokunmayı istiyorum. Sen beni sevmiyorsun ki sarılıp uyumak istemiyorsun benle" dedi. Yine buna benzer bir şey söylerse ne demeliyim sizce?
Klişe erkek lafları... Yeme bunları.Google'a "Sadece sarılıp uyuyacağız." yaz.Neler çıkıyo bi' bak istersen.1 ay çok kısa bir süre.Daha 19sun.O hormonlarının verdiği yetkiye dayanarak sana böyle söylüyor , sen pişman olacağın işlere kalkışma.Ha tabii sonuçlarını kaldırabileceksen sen bilirsin.Birkaç kez dediğiniz gibi yaptım ama bana verdiği cevap " Sana aşık olduğum için sürekli yanımda olmanı, sana dokunmayı istiyorum. Sen beni sevmiyorsun ki sarılıp uyumak istemiyorsun benle" dedi. Yine buna benzer bir şey söylerse ne demeliyim sizce?
Sevginin gostergesi sarilip uyumak degil ki,Birkaç kez dediğiniz gibi yaptım ama bana verdiği cevap " Sana aşık olduğum için sürekli yanımda olmanı, sana dokunmayı istiyorum. Sen beni sevmiyorsun ki sarılıp uyumak istemiyorsun benle" dedi. Yine buna benzer bir şey söylerse ne demeliyim sizce?
Iliskinin kistasi miymis sarilip uyumak yastiga koku sinmesi ?
Cok kucuksun daha elele dolasmak sinemaya tiyatroya gitmek olmali yapacaginiz seyler
Hadi su konsere gidelim plani yapmalisiniz
Tensel cekimde olur ama bununicin cok erken yasiniz cok genc
Açıkcası kesinlikle pişman olacağımı düşünüyorum çünkü dediğim gibi aşık değilim.Sevginin gostergesi sarilip uyumak degil ki,
De..
Bana sacma geliyor bu.
Sarilip uyumak yastiga koku sinmesi vs bana gore degil kusurabakma..de
Cinsellik istiyor belli ki
Seni ikna etmeye calisiyor
Pisman olacaksan yaklasma
Sen bende ssana sarilip uyumak istiyorum dedigin an bana foto at uyurken dicek... ve her defasinda fotograflar da fazlasini isticek... amann diyim onun istedigini yapma kesinlikle..
Klişe erkek lafları... Yeme bunları.Google'a "Sadece sarılıp uyuyacağız." yaz.Neler çıkıyo bi' bak istersen.1 ay çok kısa bir süre.Daha 19sun.O hormonlarının verdiği yetkiye dayanarak sana böyle söylüyor , sen pişman olacağın işlere kalkışma.Ha tabii sonuçlarını kaldırabileceksen sen bilirsin.
Haklısınız kendini belli ediyor da kondurmak istemiyorum heraldeİnanma ve güvenmemeye devam et.Klasik ikna erkek yöntemleri dedikleri,acındırma duygusu ben seviyorum ama sen şölesin bla bla..Ne demek birlikte olduktan sonra beni kötümü hatırlarsın. Sanki oldu da bırakıp gittti bile kendi laflarında kendini yeterince ele vermiş
Bu konuyu konuşmanın anlamı yok ki.Adam ona kafayı taktıysa seni ikna etmeye çalışmaktan vazgeçmez.Sarılıp uyuyalım demek sevişmek seks yapmak demenin örtülü ifadesi olmuş artık.Çocuğun ne istediği belli.Sen bunu yapmak istiyorsan sen bilirsin.Ama istemiyorsan söyle ve yanlış anladın vs derse ve bir daha bu konuyu açmazsa devam edersin.Ama seni geri kafalılıkla vs suçlarsa direkt şutla.Sonuçlarını kaldıramayacağımı biliyorum. Diyorum ki buluşup burdaki yorumları derleyip toparlayıp konuşayım bitsin gitsin ya sonuçta amacı belliyse uzatmanın anlamı ne ki
ayrıl demiyorum ama gerekirse öpüşme bile.kader kısmet herseyPeki şimdi napayım sizce direk ayrılayım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?