Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenmeyi şuan düşünmüyorum zamanında düşünmüşlüğüm oldu. Kaldı ki görücü usulü evlenmek istemiyorumEvlenmek istiyor musun yoksa ailenin beklentisi mi?
Bahsettiğin kişilerle ısrarıyla mı görüştün peki?Evlenmeyi şuan düşünmüyorum zamanında düşünmüşlüğüm oldu. Kaldı ki görücü usulü evlenmek istemiyorum
Anladığım kadarıyla anneniz kendince başınıza bişi gelmeden sizi evlendirme peşinde.. tabii senin de başına gelen gelmişArkadaşlar merhaba. 23 yaşını bitirdim. Daha önce konuştuğum erkekler oldu. Birisiyle evlenme niyetindeydim. Oğlan kötü çıktı. Niyeti ailemden gelen maddiyattaymış gözü. Hani buna eminde olduk. Kulaktan dolma birşeye inanmışlık etmedik. 2 sene konuştum onunla. Bir sene önce ayrıldık. Böyle şeyler duyunca ayrıldım daha doğrusu. Arladaşlar utanarak söylüyorum ama ben onunla birlikte oldum. Ailemden kimse bilmiyor. Ve ben güneydoğu bölgesinde oturuyorum. Bir sene oldu ayrılalı ve konuştuğum iki oğlan oldu. Biir doktordu 2 hafta kadar konuştum annem biliyordu kanım ısınmadı devam ettirmedim. Sonraki konuştuğum çocukluk aşkımdı. 2 ay kadar konuştum tabi ailem 3 hafta olarak biliyor. Annemin baskısı yüzünden ayrıldım ondanda. Yok benden aşağıda biriymiş. Ben lisans mezunuymuşum o önlisansmış. Ben memur kızıymışım o esnafmış. Durumlarıda iyiydi hani. Çok fazla laf saydı bana o ara. Rahat durmazsın sen dedi. Ve sonra anneannemle konuşurken duydum annemi. Diyordu işte bu kıza bi kısmet bul yoksa daha fazla rezil edecek bizi. Arkadaşlar şimdik anneanemle annem konuşuyordu. Oğullarına kız arayanlar varmış. Biri mühendismiş biri zenginmiş böyle konuşuyorlardı. Bizim kızı söyleseydin ya diye. Arkadaşlar siz ne anlıyorsunuz bundan.
Evet annem istemiyordu bende onu dinlemedim ısrarla sürdürdüm konuşmayıBahsettiğin kişilerle ısrarıyla mı görüştün peki?
Hayatıma fazla karışmasaydı idame etmeye çalışmasaydı bu denli sıkmasaydı bunlar olmazdıAnladığım kadarıyla anneniz kendince başınıza bişi gelmeden sizi evlendirme peşinde.. tabii senin de başına gelen gelmiş![]()
Ahhh bi de anlasalar bunu.. herkes kötü bizimkiler iyiHayatıma fazla karışmasaydı idame etmeye çalışmasaydı bu denli sıkmasaydı bunlar olmazdı
ne alaka yahuHayatıma fazla karışmasaydı idame etmeye çalışmasaydı bu denli sıkmasaydı bunlar olmazdı
Birlikte olmaktan ben utanmıyorum aslında. Yaşadığım bölgeden ve ailemden ötürü bu öğretilmeye çalışılıyor bana. Bakınız ben gerikafalı değilim böyle şeylerin normal olduğunu biliyorum. Ben şuan evlenmek istemiyorum ki biliyorum da bir insanı çok iyi tanımadan ve hatta bana kalırsa 1-2 sene flört evresi olmadan evlenilmemeli. Maalesef ki özel hayatıma annem aşırı derecede müdahale ediyor. Benim hayatım ama benim söz hakkım yok resmen. Boynumda bir tasma var annem hangi tarafa çekerse o tarafa gidiyorum. İş mevzusu diyeceksiniz maalesef ki ben ilçede oturuyorum. Ve annem yalnız kalmamak için beni bulunduğum ile göndermiyor. İlçede heryere başvurdum geri dönen olmadı.
Bir insanın birlikte oldum diye yazması bu denli özelini söylemesi evet benim için utanç verici. Sizin için olmaya bilir ama benim için utanç veriyor. Belki de sizin tabirinizle GERİKAFALI olduğum içindir.Sizi belli yasa getirmiş büyütmüş insanların sözü dinlenir anne babadir sonuçta eğer çok uc bir şey demiyorsa geçerli bu dediklerim.Geri kafalı olarak nitelendirdiğiniz ailenizden pek farkınız yok aslinda. Belki gözü tutmadı o kişiyi? Aileniz geri kafalı ama ojenize kıyafetinize kuaforunuze karismiyor. Sadece evlenmeden birliktelik yaşamanıza karşı oldukları için geri kafalılar ve siz de modern bir kişi olaraktan utanarak söylüyorum diyorsunuz. Neden utaniyorsunuz? Yaptığınız ayıp mı?
Bundan şeyin haberi var mı ya, mühendis ve zenginin? Belki onlar sizi istemeyecek, annenizdeki ne özgüven öyle afedersiniz, gençliğinize mi güveniyor?Oğullarına kız arayanlar varmış. Biri mühendismiş biri zenginmiş böyle konuşuyorlardı. Bizim kızı söyleseydin ya diye. Arkadaşlar siz ne anlıyorsunuz bundan.
+1000000000000000
amma gömülmüşler mühendisler doktorlar ve bilimumm kariyerli taliplerrrBundan şeyin haberi var mı ya, mühendis ve zenginin? Belki onlar sizi istemeyecek, annenizdeki ne özgüven öyle afedersiniz, gençliğinize mi güveniyor?
İlginçBir insanın birlikte oldum diye yazması bu denli özelini söylemesi evet benim için utanç verici. Sizin için olmaya bilir ama benim için utanç veriyor. Belki de sizin tabirinizle GERİKAFALI olduğum içindir.