Ben artık iyi niyetin bize kazandıracağına inanmıyorum bence bazı insanlar nankör doğmuşlar ve yapan yaranıyor!Hayatımın çok kısa bi evresinde iyi niyet olayını başarabildim. Şu an zerre iyi niyetli olamıyorum bu yüzden de başım belaya giriyor sürekli. İyi niyetli olalım mı olmayalım mı? Ortasını bulamayanlardanz
Yemin ederim helak oldum böyle bişey olamaz tepeme etti!Bir insana iyilik yaparsın yaparsın yaparsın
Bir kere hayır dersin en kötü sen olursun.
Sana ne fedakarlıklar yaptım dersin "yapmasaydın" derler.
Yani herkese ederi kadar değer verirsen suistimal edilmezsin.
Ergen, olgun, yaşlı, genç farketmez, nabza göre şerbet.
Bende inanmıyorum artık bu iyi niyet denilen zıkkıma ama öyle bir yapım var sazan gibi tutamıyorum kendimi Allah içimdeki o saçmalığı alsın başkada duam yok şimdilikNeden diye o kadar çok sormuşumdur ki kendime, ağlayarak. Özellikle ergenlikte yoğundu ama tam olarak onunla alakalı olmadığından azalsa da devam etti yer yer, darbede yedim. Hep direttim benim yaptığım doğru olmalı, gördüğüm art niyetli davranışlar değil diye. Şahsen ben bencilce de davranmadım, gereksiz bir vericiyim özümde.
İnsanlar böyle, ne kadar sevmesem de bu sözü, böyle... Alışıyorsun, çaresi yok.
Şimdi atlamıyorum hemen vericiliğe..
Ben bugünden itibaren karar verdim ve gerçekten bu kadar salak olmayacam çünkü hep kırılan benim ben alttan aldıkça tepemde oğlak gibi oynadı ergenlik bence artık sığınma kapısı olmuş insanları kullanıyorlarBu sorunun bir cevabi yok bence...
Herkes kendi secimlerini yasar, siz iyi niyetli oldugunuz icin karsidaki nankor degildir yani. Iyi niyetli olmak kotu, kurtulunmasi gereken birsey de degildir. Siz iyi olmayi secer ve karakterinizi sergilersiniz, karsi taraf da nankor olmayi.
Hayattir bu... Karsilik gormek de, hayal kirikliklari da hayata dair... Atlatabilmekte mesele...
Ergenlik demek kötü olmak mı demekki?Ergenlikte biraz acimasiz olunduğu doğru
Bir insana iyilik yaparsın yaparsın yaparsın
Bir kere hayır dersin en kötü sen olursun.
Sana ne fedakarlıklar yaptım dersin "yapmasaydın" derler.
Yani herkese ederi kadar değer verirsen suistimal edilmezsin.
Ergen, olgun, yaşlı, genç farketmez, nabza göre şerbet.
Tabi iyi niyetin suistimali de bariz goruluyorsa o noktada dur demek lazim. Bazi insanlar iclerinde bulunduklari durumu karsi tarafi suistimal adina cok guzel kullaniyorlar.Ben bugünden itibaren karar verdim ve gerçekten bu kadar salak olmayacam çünkü hep kırılan benim ben alttan aldıkça tepemde oğlak gibi oynadı ergenlik bence artık sığınma kapısı olmuş insanları kullanıyorlar
Ergenlik demek kötü olmak mı demekki?
Ben bu soruyu çok merak ediyorum bildiğiniz kötülük gördüm ve bence değişmeyecek fıtratı bu
Evet kesinlikle iyi niyet hoşgörü değersizleştiriyor.Evet iyi niyet bizi değersiz yaptı.
Ama ergenlik dönemindeki birini hoş görebiliriz diye düşündüm..
Kabul gene fazla iyi niyetliyim
Noldu biraz acarmisinErgenlik demek kötü olmak mı demekki?
Ben bu soruyu çok merak ediyorum bildiğiniz kötülük gördüm ve bence değişmeyecek fıtratı bu
Bende inanmıyorum artık bu iyi niyet denilen zıkkıma ama öyle bir yapım var sazan gibi tutamıyorum kendimi Allah içimdeki o saçmalığı alsın başkada duam yok şimdilik
Çok teşekkür ederim vicdan yapmıştım yine ama dürttünüz beni..Tabi iyi niyetin suistimali de bariz goruluyorsa o noktada dur demek lazim. Bazi insanlar iclerinde bulunduklari durumu karsi tarafi suistimal adina cok guzel kullaniyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?