Bu da o kadar zor gelirdi ki bana. Herkesi tek tek değerlendirip ona göre davranmak. Kendi içinden geldiği gibi net ve rahatça değil her şeyi, niyetleri düşünerek. Öyle yorucu geliyordu ki, hala öyle ama işte zaman içinde yaşadığın tecrübelerle bir şekilde level atlıyorsun bu konuda, kaçarı yok. Kendi koruma yöntemini oluşturuyorsun, karakterine göre.
16 yaşında bir çocuk çok yakınım diyebilirim ve annesiz bende elinden geldiği kadarıyla hissettirmemeye çalışıyorum ama artık kullanıyor bunu birkaç sorunda var ama açamıyorum mazur görünNoldu biraz acarmisin
Vallahi bu ergenlik zımpırtısıda boğdu iyice bence yok öyle birşey evet herşeyin en iyisini biz biliriz modundalar fakat bence kötü olmakla çok ayrı bir durum benim dediğim çocuk kötü bilmiyorum 16 yaşındaki çocuk kötü olur mu?benim Hüsnü kuruntummu bilemiyorumAcımasızlık oluyor genelde, doğruyu bulma zamanları falan, nefsin yoğun olduğu bir dönem..
İşte canım yakın olduğu için kesemiyorsunda günde 3 öğün bizde yüzyüze bakıyorsun kaynımın oğluiletişimi kes gitsin.
Canım oda bize verilen züğürt tesellisi!!!Ayy bende çok iyiymişim. Tanıyan herkes öyle diyo. Hatta bana kötülük yapana hala iyilik yapıp onları iyiliğimle eziyomuşum. Bi daha kötülük yapmak istemiyolarmış bana. Farkında bile değilim. Artık çok sıkıldım ama çok iyisin lafını duymaktan. bazen kendimi saf hissediyorum. Yetiştirilmekten herhalde.
Bende buna cok yakin bi hikaye biliyorum. Annesiz babasiz buyudu cocuk aynen 16 yaslarinda erkek cocugu. Ablasiyla kaliyodu ve artik enistesi bakmak istemiyomus orda burda kaliyo. Cok uzulmustum haline. Onunda cikari icin yapmadigi sey yokmus. Bu insanlar galiba, daha cocuk olsalar bile hayatla savasmak zorunda kaliyolar ve acimasizca davranabiliyolar. Hemen aklima bu hikaye geldi. Onlarin hayati gercekten zor ama yinede kendinizi kullandirtayi' hatasini anlar mutlaka zamanla16 yaşında bir çocuk çok yakınım diyebilirim ve annesiz bende elinden geldiği kadarıyla hissettirmemeye çalışıyorum ama artık kullanıyor bunu birkaç sorunda var ama açamıyorum mazur görün
Acik acik konusmayi denedin mi? Ben oz kardesim kadar sevip, sahiplendikce, sen beni uzer oldun dedin mi? Annesiz bir cocuk psikolojik sorunlu olabilir. Belki biseyleri net konusmak, onun da kendini sorgulamasini saglar.16 yaşında bir çocuk çok yakınım diyebilirim ve annesiz bende elinden geldiği kadarıyla hissettirmemeye çalışıyorum ama artık kullanıyor bunu birkaç sorunda var ama açamıyorum mazur görün
Allah var hiç öbür türlü kötülüğünü görmedim yazık dedim annesi yok dedim sıcak ev yemekleri yesin dedim ama yemeğe kadar iyi yemekte yemekten sonra afdersin totosuyla konuşuyor böyle bişey varmı?!tabi ki olur. 16 yaşında bir insandan bahsediyoruz çocuktan değil hele bu erkekse . ergenlik dönemi filan hepsi hikaye. dediğimi yapın ılımlı olmayın ona yine iyilik etmiş olacaksınız
Valla aynen öyle yapmak lazım insan kıymete biniyor ama hayır demeyi öğrenecem bugünden itibaren boşa ağlamış olmayacam haddini bildirecem inşallahNe zaman,hayır ya da olmaz dedim,o zaman çok kıymetli oldum ve bunu çok şükür ki erken öğrendim.
Kimseye iyilik falan yapmam,yaparsam da denize atarım geçerim.Nankörlük görürsem de cibiliyetine kadar kökler de geçerim.
Karşımdaki kim olursa olsun çok da fiifiii
Bende buna inanıyorum ergenlik değil bu kişilik meselesi 7 sinde neyse 70 inde de öyle olur diye boşa dememişler...Ne kadar beklenti o kadar çok hayal kırıklığı o yüzden herkese ederi kadar değer vereceksin ederi kadar beklentiye gireceksin.. İnsanları ergen çocuk yada yetişkin diye kategorize etsekte aslında tamamen karakter meselesi.Ama tabiki ergenlikte düşünceler davranışlar mizaç biraz daha değişken oluyor.Haksızlığa uğrayınca insan kendini kötü hissediyor ama durum vicdan azabından daha iyidir.Sizin vicdanını rahat olsun da koy Haksızlığa uğrayan taraf olun.İnsan yaşadığı her iyi kötü olaydan bir tecrübe ediniyor .insanı daha da bir olgunlaştırıyor.
Canım her hata yaptığında annesizliğine ve ergenliğine veriyoruz ama maymun gözünü açtı artık..Bende buna cok yakin bi hikaye biliyorum. Annesiz babasiz buyudu cocuk aynen 16 yaslarinda erkek cocugu. Ablasiyla kaliyodu ve artik enistesi bakmak istemiyomus orda burda kaliyo. Cok uzulmustum haline. Onunda cikari icin yapmadigi sey yokmus. Bu insanlar galiba, daha cocuk olsalar bile hayatla savasmak zorunda kaliyolar ve acimasizca davranabiliyolar. Hemen aklima bu hikaye geldi. Onlarin hayati gercekten zor ama yinede kendinizi kullandirtayi' hatasini anlar mutlaka zamanla
Canım babası konuştu ama oda yapmacık bir tavıra itiyor yengen üzme dedi sahte geliyor tavırları evet kabul ediyorum zor bir durum ve kaç kere tolere ettiğimi bilemezsiniz fakat almış aileyi eline oynatıyor çok zeki bir çocuk kimi nerden vuracağını çok iyi biliyorAcik acik konusmayi denedin mi? Ben oz kardesim kadar sevip, sahiplendikce, sen beni uzer oldun dedin mi? Annesiz bir cocuk psikolojik sorunlu olabilir. Belki biseyleri net konusmak, onun da kendini sorgulamasini saglar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?