Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evladından ayrı düşen bir anne duyunca içim sızlar.
Ama bu durumda,annenin psikolojisi bozukmuş.
O yüzden eşe kızamadım.Yine de en azından kızını ziyarete getirmesi gerekirdi.
Keşke barıştırmak adına değil,kızını görmek açısından ricacı olsaydın.
Lavaboları yok muymuş?
Bu olayın doğruluğundan ne kadar eminsiniz?
Yani arkadaşınızın şizofren olma ihtimali de var.
Bu durumda çocuğun bir süre uzak kalması iyi olabilir.
Ama hiç görmemesi tabii ki doğru değil bu anneyi daha da kötüye sürükler.
Evliliği kurtarma işine siz karışmayın ama çocuğunu görmesine yardımcı olabilirsiniz.
İlk iş anneyi bir hastaneye yatırmak bence. Tedavi olmalı. Eve kapanmakla olmaz.
Benimde aklıma takıldı neden balkondan döküyor ki lavabolar niçin var :26:
bilmiyorum neden balkondan dökmüş geçen yaz olmuş bu olay ani bayılmaları oluyormuş dün kızı gidince fenalaşmış
bu durumda eşinin destek olması gerekmzmi mantığıyla hareket ettim sanırım
adamın anlattıklarına göre meğer adam elinden geleni yapmış
bencede ama gelde anlat kızcağızaAslında cocuğun anneden biraz uzak kalması iyi, onu o halde gördükçe psikolojisi bozulabilir.
onlara göre iyi saatte olsun lar bana kalırsada şizofreni olabilirBizim eskiden oturduğumuz yerdeki bir teyze de yapardı bunu ama ona öyle
uğrayan birşeyler yok.
Bence durum sağlıkla ilgili bir sorundur o . O yüzden arkadaşınız bir şekilde
teşhis için uğraşsın. Adamın bu denli katı olmasının nedeni belki korkudur.
Korkusunu engellerse kavuşur evladına ama dediğim gibi önce doktorla
görüşmeli arkadaşınız.
doğru söylüyosun benim yaptığım normal ama ne bilim sonuçtqa adamı tanımıyordum iyikide azarlamadı sen ne karışıyorsun demedisenin yaptığın tuhaf bişey yok ki ortada, konuşmuşsun eşiyle yardım amaçlı, niye bu kadar çekindin ki bu durumdan?
kocam tuhaf değilde kocamın ailesi tuhaf karşılararkadaşına yardım etmek istemen gayet normal hatta yardım etmsen anormal olurdu. tuhaf bi kocan varmış senin arkadaşın ona nearkadaşının kocasının sevdiği kadından bu yüzden boşanması ise
daha bi anormal geldi kusura bakma tatlım
bul$aik suyunu dokunce cin çarpmi$ demek istiyor galiba konu sahibesiben bulasik suyunu dökmekle psikolojisinin bozulmasini anlamdim
baglanti mi ikisi?
evet kızlar iyi saatte olsunlar çok sıkıntılıyım şuan
baştan anlatayım ilkokul arkadaşım bi gün bulaşık suyunu balkondan aşağı serperken bir rüzgar çarpmış ve oracıkta bayılmış, sonrasında bi takım şeyler görmeye başlamış resmen konuşan insana benzeyen varlıklar bu kızcağız odadan dışarı çıkamaz olmuş zamanlada evliliğini etkilemiş eşiyle arası bozulmuş doktorlara hocalara götürmüşler
şimdilerde annesinde kalıyor eşiyle boşanma kararı almışlar eşide kızını almış bu şartlar altında yazık kızıma demiş ve arkadaşım daha kötü olmuş
asıl beni ilgilendiren tarafına gelince bugün arkadaşım aradı ne olur yardım et eşim kızmı götürdü annemde aratmıyor bana ne olur sen arada eşimle konuş onu özlediğimide söyle dedi
aradım uzunca konuştum dil döktüm ama adam bu evlilik için elimden geleni yaptım çok yıprandım kurtaramam dedi
bu konuşmayı arkadaşıma anlatmam inannın çok zor geldi şu anda kendi kendime kızıyorum neden bu konuya girdimki diye sizce iyi olanımı yaptım kafam öyle karışıkki hem arkadaşım için üzülüyorum hemde konuya dahil olmak istemiyorum eşime anlatamam eşim belki kızar eğer çevredende dahil olduğumu da duyarsa bilmiyorum doğru bir davranış mı sergiledim