iyi saatte olsunlar

Çarpılmış mı ki ?
Var öyle bir muhabbet ama sofra bezi silkmekte miydi bulaşık suyu dökmekte mi hatırlayamadım şimdi.

Annem hep geç saatlerde dışarıya su dökerken,sigara külü dökerken,bez silkelerken besmele çekin derdi:26:
Ben tanık oldum sıcak su serpip sonra iyi saatte olsunlarla ömrünü geçirenler:31:

eşimle görüştüm bu konuyu sessizce dinledi ve Allah yardımcısı olsun dedi. hiç öle korktuğum gibi tepki vermedi.
bana kalırsada tedavi olması gerk
ailesi sanırım kayseri de iyi bir prf. e götürüyormuş

evet kızlar iyi saatte olsunlar çok sıkıntılıyım şuan
baştan anlatayım ilkokul arkadaşım bi gün bulaşık suyunu balkondan aşağı serperken bir rüzgar çarpmış ve oracıkta bayılmış, sonrasında bi takım şeyler görmeye başlamış resmen konuşan insana benzeyen varlıklar bu kızcağız odadan dışarı çıkamaz olmuş zamanlada evliliğini etkilemiş eşiyle arası bozulmuş doktorlara hocalara götürmüşler

şimdilerde annesinde kalıyor eşiyle boşanma kararı almışlar eşide kızını almış bu şartlar altında yazık kızıma demiş ve arkadaşım daha kötü olmuş
asıl beni ilgilendiren tarafına gelince bugün arkadaşım aradı ne olur yardım et eşim kızmı götürdü annemde aratmıyor bana ne olur sen arada eşimle konuş onu özlediğimide söyle dedi
aradım uzunca konuştum dil döktüm ama adam bu evlilik için elimden geleni yaptım çok yıprandım kurtaramam dedi
bu konuşmayı arkadaşıma anlatmam inannın çok zor geldi şu anda kendi kendime kızıyorum neden bu konuya girdimki diye sizce iyi olanımı yaptım kafam öyle karışıkki hem arkadaşım için üzülüyorum hemde konuya dahil olmak istemiyorum eşime anlatamam eşim belki kızar eğer çevredende dahil olduğumu da duyarsa bilmiyorum doğru bir davranış mı sergiledim
tabi besmelede çekmedi, Çin çarpmış olmalı. Belki bazı arkadaşlara saçma gelecek, ama ben gercekden böyle bir şey olacağına inanıyorum.

Keşke hic bulaşmasaydin ama bu durumda sana düşen dürüstce söylemen ve bencede eşine bahsetmemelisin.

Son düzenleyen: Moderatör:
tabi besmelede çekmedi, çin çarpmış olmalı. Belki bazı arkadaşlara saçma gelecek, ama ben gercekden böyle bir şey olacağına inanıyorum.

Keşke hic bulaşmasaydin ama bu durumda sana düşen dürüstce söylemen ve bencede eşine bahsetmemelisin.

eşime telefon görüşmemden bahsettim canım çünkü ortak tanıdığımız bi kız düşününce çok ta büyütülecek bişey olmadığına karar verdim eşimde tepki vermedi zaten

valla ben tırsarım 3 harflilerden doğru olabilir. ama şizofren de olabilir. tedavi olsun bence. ama eşi de haksızlık edıyor arada bı gostersın kızını. o kadar da olmaz. kadin ıntıhar bıle eder hastaysa.
eşini de dinlemek lazım tabi, kızın yanında neler yaptı da gostermek ıstemıyor. onu da bılmıyoruz.
bence bı kere daha ara, doktora goturmusler, doktor kızını gosterın demiş. boyle gıderse tedavıye cevap alamayız intıhar bıle eder demıs, de. belki ınsafa gelir

valla ben tırsarım 3 harflilerden doğru olabilir. ama şizofren de olabilir. tedavi olsun bence. ama eşi de haksızlık edıyor arada bı gostersın kızını. o kadar da olmaz. kadin ıntıhar bıle eder hastaysa.
eşini de dinlemek lazım tabi, kızın yanında neler yaptı da gostermek ıstemıyor. onu da bılmıyoruz.
bence bı kere daha ara, doktora goturmusler, doktor kızını gosterın demiş. boyle gıderse tedavıye cevap alamayız intıhar bıle eder demıs, de. belki ınsafa gelir

ben yapacağımı yaptım canımcım daha fazla müdehale etmek istemiyorum adamı dinledikten sonra ona hak verdim herzaman görebilir dedi zaten

Back
X