İyi şeyler duymaya ihtiyacım var

nofilteryesmakeup

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
399
2.266
113
Evet , bu hayatta en önemli şey sağlık , huzur ,
Evet çok daha önemli dertler var , biliyorum .
Ama biraz morale ihtiyacım var ;

Yıllanmış ilişkim bitti kk ...
Bitme sebebi aldatılma , şiddet vs değil.
İlişkimiz için hiç bir çaba göstermemesi idi.
Yakın şehirlerde olmamıza rağmen , hiç yanıma gelmemesi.
Uzun yıllar hayatında olmama rağmen , iş konusunda hiç bir şey yapmaması.
Kavga , gürültü , bitti işte .

Sorum şu ;
Uzun yıllar süren ilişkim bitti ve ben şöyle mutlu oldum diyen var mı ?
Şöyle güzellikler yaşadım vs.

Off üzerime birisi moral fırlatsın

Bu konuda tecrübem olmadığından pas geçicem.

"Önce sağlık"la ilgili bir sürü örneğim var ama kafa ütülemeyeyim.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Her şey gibi bu da geçecek. Sadece yeni olduğu için bitmez bi acı gıbi gelebilir. Yine sevip güzellikler yaşayabilirsiniz. Sadece zaman

Dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorsun ilk başta sonra diyorsun ki böylesi daha hayirliymis
Hem karşındaki insan hem sen çok daha mutlu olacaksınız

Olanlar var tabiki doğru insana denk gelen her insan mutlu ilişkiler sürdürüyor

Ya bu tarz bi ilişki ne kadar erken biterse o kadar iyi bence. Sürünerek ilerleyen bişey gelecekte şu andakinden daha iyi olmayacak belli. Bu bitsin ki belki bi sonraki ilişkin muhteşem olacak, o başlasın

Ben ayrilali bir hafta oldu kendim ayrilmaya karar verdim sevdigim halde. Zor bir sey kolay degil ama ömür boyu bu acinin sürmeyecegini ve belki hayatima bana daha cok deger veren birinin cikacagini düsünüyorum.

Ne ılıskıler ne evlilikler bitiyor herkes hayatına devam ediyor hem de daha guclu daha akıllanmıs ders almıs sekılde.

Aklina guzel an'larınız gelıp seytan durttugunde tepkısızlıgı ılıskı ıcın hıcbısey yapmayıslarını hatırlat kendıne o dusuncelerı kafandan ısık hızıyla it, yok et.

Senı ozlemeyen, yakın sehırden kalkıp gormeye gelmeyen bırının senı sevmedıgını kabul edersen, aldatma yoktu sıddet yoktu demek yerine cok rahat sılersın kafandan.
Acı cekmekten de korkma, cek acını yaşa bitir
Yolun acık olsun.

İlk uzun süreli ilişkiler bir de gözü açık insanlarla beraber olduysanız ömür törpüsü şeklinde geçiyor. Sonradan düzgün ahlaklı, düşünceli ve sevgi dolu biriyle zaman geçirdiğinizde ve beraber olduğunuzda ne kadar saçma bir süreçten geçmiş olduğunuzu anlıyorsunuz. Sadece neden böyle birine bu kadar uzun süre şans verdim diye düşünün. Şimdi ben eşime kızdığımda üzülüyorum, kıyamıyorum ona. İnsan saçma sapan insanlarda basıl travma yaşadığını olaydan uzaklaşınca anlıyor. Geçmiş olsun.

Sen çok özelsin mükemmelsin oha falan oluyorum yanii elini sallasan ellisi. bak iyi şeyler söyledim. Toparlan

Gelen gideni aratmaz yani?
Giden kişi hayatınızda olmayı hak eden biri değilse aratmaz. Gelecek olan kişiyi de düzgün seçmek gerekir tabii nasip kısmı da var. Ama giden kişi sizin hayatınızda olmayı hak eden biri değilse aramazsınız. Yani her zaman gelen gideni aratmıyor. Hatta bazen şöyle bir geçmişe dönüp bakıp o giden kişinin ne kadar karaktersiz biri olduğunu her seferinde yeniden keşfedebiliyorsunuz tabii bu arada kendinize belki bir miktar kızgınlık bir miktarda şaşkınlıkla ben nasıl o günleri yaşamışım da bu kadar fark edememişim diyorsunuz. Gelen gideni aratır diye hak etmeyen insanlara hak ettiğinden fazla değer verirseniz kendi değeriniz bir süre sonra tükenmiş olur.

Konuya gelecek olursam geçiyor. Zamanla geçiyor. Ama nasıl geçtiği de önemli. Sizi mahvederek mi geçiyor, hayatınızdaki zamanı boşa tüketerek mi geçiyor yoksa hayat akışınızı devam ettirmeye çalışarak, kendiniz için bir şeyler yaparak mı geçiyor bu da önemli.

elin saçma sapan sana değer vermeyen adamı gitmiş ne olacak, elite de sanki diyordu;
oscar wilde nin sözu muymuş neymiş,
sana kendini sıradan biri gibi hissettirecek kimseyle birlikte olma diye, ya da benzer bişeydi.
ne olacak, babanın oğlu değil.

Kiz amaan kendini yipratma bi baskasi seni daha mutlu eder insallah belliki hayirlisi degilmis uzulmen normal zamanla unutur hatta gulup gecersin bizde o yollardan gectik suan esimle Allaha sukur cok mutluyuz demem o ki unutmaya calis yeni insanlara yol ver

Ne güzel sonunda özgür kalmış araftan kurtulmuşsunuz.
Yeni sosyal ortamlar edinebilir yeni kişilerle tanışabilirsiniz..

Ne güzel ne mutlu size kalbiniz atabilir, yeni tanışma heyecanı ile pır pır edebilir yeni kişiler ile..

Ne mutlu, monoton heyecansız zamanınızı boşa harcadıgınız boş bir ilişkiden kurtulmussunuz..

Şimdi ayağınızdaki prangaları çıkarın ve ohhhh mis gibi nefes alınnn gözlerinizi açın karanlık kuyudan çıktınız.. Önünüzde aydınlık bol oksijenli gökyüzü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…