İYİ ŞEYLER DUYMAYA İHTİYACIM VAR

Okadar canim yandi ki arkadasim esya dusunecek halim yoktu benim pismanda degilim bende cok emek vererek yaptim herseyi ama canimin yangisindan hic hirseyi gormedi gozum :) olsun siz dogru olani yapmissiniz:)

Biliyorum çok zor bir süreçten geçiyorsunuz. Belki de yaşadığınız/yaşayacağınız mutluluk sanki o kadarcıktı bundan sonra mutlu olamayacakmışsınız gibi hissediyor olabilirsiniz. Artık evlilikten bağımsız düşünün kendinizi.. Yaşandı demek ki yaşanması gerekiyordu. Üzüldünüz demek ki üzülmeniz gerekiyormuş. Çirkin insanlar geldi geçti hayatınızdan demek ki geçmeleri gerekiyormuş. Kim neler yaşamıyor ki? Yapmak istediklerinizi düşünün, yeni hayaller kurun, yeni heyecanlar besleyin içinizde sonu olmayan şeyler bunlar yaşınız, durumunuz ne olursa olsun.. Mutluluğu amaç edinmeyin, düşünmeyin onun üzerinde yoksa mutsuz olursunuz çünkü. Mutluluğu siz neyde arıyorsunuz? Bunu bir sorun kendinize. Buna Afrika'da yaşayan bir insan bir parça ekmek ve temiz suda diye cevap verebilir bakın size çok basit geldi ama bu kavram ne kadar da değişken. Doğan her gün yeni umutlar da doğuruyor. Sonsuza kadar yaşamayacaksınız belki 1 saatlik daha ömrünüz kaldı o yüzden hiçbir şey aldığınız sağlıklı bir nefesten kıymetli değil. Reenkarnasyona inanmıyorsanız bu sizin son şansınız ona göre :')

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Yaşandı ve bitti böyle olması gerekiyordu oldu diyorum bazen ama sonra kendimi sorgularken buluyorum olumlayamıyorum olayları.

Dün boşandım kararı tebliğ almamız gerekiyormuş haftaya o şekilde resmi olarakta onaylanmış olacakmış. Kendimi rahatlamış hissediyorum umduğum kadar kötü olmadım hatta dik durdum ve asla ona bi şey belli etmedim sadece dava detaylarını sordum hakime. Hakimin odasından çıkınca da asla konuşmadım. Anlaşmalı boşanmış olsakta asla vedalaşmamı hak edecek bi insan olmadığı için.

Şimdiden kendini daha güçlü hissetmeye başlamışsın. Herşey daha iyi olacak. Buna inan ve kendine güven.hepsi geride kalacak

Erkek adam aldığın televizyonun peşine düştüyse Allah yardımcın olsun umarım bir an önce kurtulursun

Halt etmiş onu diyen. Böyle saçma psikolojik baskının ne Medeni kanunda yeri vardır ne de İslam hukukunda. Gönülsüzce evlilik hiçbir makamda kabul görmez zaten.
Ne iyi etmiş arkadaşınız da. İnşallah daha da güzelleşir ve çok daha mutlu olur.

Şimdiden kendini daha güçlü hissetmeye başlamışsın. Herşey daha iyi olacak. Buna inan ve kendine güven.hepsi geride kalacak
Buna inanıyorum bu süreci en kısa ve en sancısız şekilde nasıl atlatabilirim diye yollar arıyorum sadece.

Ya gerçekten ben de diyorum ona hizmet edeceğimi anneme babama hizmet ederim, kıymetlilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…