- 24 Eylül 2013
- 10.023
- 32.876
- 798
- Konu Sahibi booksmoney
-
Sanki onun demesi ile oluyor. Artık mahkeme boşanınca dinen de boşanmış oluyor ama bazı adamlar bunu kabul edemiyor. Arkadaşınız adına çok sevindim. Adam da kudursun iyice.Boşanmalarda maddi şeylere çok takılmayın
Yakın zamanda arkadaşım boşandı kızın başına neler getirdiler
Şimdi adam çokpişman
Kız o kadar güzelleştiki
Hayata sıkıca sarıldı
Yeniden doğdum diyor
Adam şimdi resmi nikahla boşanma olsa bile dinen senden boşanmadım diyor
Evlenemezsin diyor
Demem o ki iyi olacak senin açından
Kesinlikle öyle ailesi hiçbir şey yaptırmamış zamanında sorumluluk almadığı için evliliği kaldıramadı.Zaten bir kadın kolay kolay boşanma aşamasına gelmez , çok çabaladığınızı tahmin edebilirim, bu ülkede erkekler ve önleri yetiştiren anne babalar komple sorunlu...
Maalesef yeni nesil daha da berbat, anne babalar çocuklarını mahvettiler , özellikle erkek seviciliği, erkeği kızdan değerli görme bu yüzyılda bile bitmedi, en modern anne bile oğluna faklı, kızına farklı davranıyor, kız çocukları sorumluluk alıp yükünü yüklenmeyi öğrenirken, erkek çocukları sorumsuz bir şekilde büyüyüp evleniyorlar, ülkemizde büyük bir cehalet söz konusu , özellikle birçok anne çok cahil ve bilinçsiz...Kesinlikle öyle ailesi hiçbir şey yaptırmamış zamanında sorumluluk almadığı için evliliği kaldıramadı.
Eski eşime hiçbir zaman güvenmediğim için maalesef çocuk konusu asla gündemde değildi. Bu aşamaya geleceğimizi er ya da geç tahmin ediyordum.Merhaba. Yorumlara baktım sanırım şükür ki çocuk yok. Hiç bahsetmemişsiniz çünkü. Emin olun arada bir de çocuk olsaydı her şey çok daha kötü olacaktı. Bu halinize bin şükür edin
Ortada çocuk olunca iyice sarpa sarıyor bu işler. Bazen eşimle tartıştığımızda, ona tahammülüm azaldığında bırakıp gitmek istiyorum ama çocuk büyük bir pranga. Sanki kapana kısılmış gibi hissediyor insan... O çok çok daha kötü bir durum inanın
Evlenmeden önce de her zaman sorumluluk sahibi bir insandım. Evliliğin bana katkısı sevdiğim insanla aynı evi paylaşmak olacaktı fakat biz aynı evin içinde iki yabancı olduğumuzda anladım ki bu o insan değil doğru insanı bulamamışım.Maalesef yeni nesil daha da berbat, anne babalar çocuklarını mahvettiler , özellikle erkek seviciliği, erkeği kızdan değerli görme bu yüzyılda bile bitmedi, en modern anne bile oğluna faklı, kızına farklı davranıyor, kız çocukları sorumluluk alıp yükünü yüklenmeyi öğrenirken, erkek çocukları sorumsuz bir şekilde büyüyüp evleniyorlar, ülkemizde büyük bir cehalet söz konusu , özellikle birçok anne çok cahil ve bilinçsiz...
Çok iyi karar. Yani şükredilecek bir detay. En kısa zamanda çookkk daha iyi olacaksınız merak etmeyinEski eşime hiçbir zaman güvenmediğim için maalesef çocuk konusu asla gündemde değildi. Bu aşamaya geleceğimizi er ya da geç tahmin ediyordum.
Aynaya baktığında gözlerinin ışıltısı geri gelmiş olacakBoşanma aşamasındayım çarşamba gününe gün verdiler anlaşmalı olduğu için. Fakat o kadar zorlanıyorum ki eşyalarımı topladım taşındım dün. Bugün başladılar onu da almışsın bunu da almışsın diye çekişmeliye dönmesinden çok korkuyorum. Fakat evlilik boyunca çalışıp aldığım şeylere bile laf edilince ben nasıl bi insanla evlenmişim dedim. Bu arada aldığım şeyler dediğim tv falan yani öyle büyük şeyler değil onu bile hazmedememişler.
Şimdi bu süreçten sonrası ne olacak en çok bunu düşünüyorum. Yeniden mutlu olabilir miyim? Şuan bu imkansız gibi geliyor çok depresif bi haldeyim iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.Sanki bi şansım vardı onu kullandım bitti gibi geliyor.
O kadar haklısınız ki çevremdeki herkes gözlerindeki o ışıltı kalmadı diyordu. Bu kararı verdiğimi söylediğim hiç kimse neden diye sormadı bile sadece biz eşin olduğu için karışamıyorduk ama gerçekten sana zarar veriyordu artık bu evlilik dediler.Aynaya baktığında gözlerinin ışıltısı geri gelmiş olacak
Çocuk yoksa zaten bi bağında kalmaz. Ohh miss
Çevreni inceden kıskandım. Bizimkiler olsa hep kadın suçlu kadın beceremediO kadar haklısınız ki çevremdeki herkes gözlerindeki o ışıltı kalmadı diyordu. Bu kararı verdiğimi söylediğim hiç kimse neden diye sormadı bile sadece biz eşin olduğu için karışamıyorduk ama gerçekten sana zarar veriyordu artık bu evlilik dediler.
Çok şükür bu konuda şanslıyım akrabalarımdan görmediğim şeyi yakın çevremdeki arkadaşlarımdan gördüm. Herkes destek oluyor atlatabilmem için elinden geleni yapıyorlar.Çevreni inceden kıskandım. Bizimkiler olsa hep kadın suçlu kadın beceremedi
Çok şanslısın
O dönemki fotolarıma baktığımda benimde yüzümde ışık kalmamıştı. 25 yaşındaydım ama 30ların sonu gibiydim. Şimdi 32 yaşındayım ama 25 gibiyim :) zor oldu ama kendimi topladım. siz kaç yaşındasınız?O kadar haklısınız ki çevremdeki herkes gözlerindeki o ışıltı kalmadı diyordu. Bu kararı verdiğimi söylediğim hiç kimse neden diye sormadı bile sadece biz eşin olduğu için karışamıyorduk ama gerçekten sana zarar veriyordu artık bu evlilik dediler.
27 yaşındayım ama her şeye geç kalmış gibi hissediyorum sorunum bu galiba. Yeniden sevip sevilir miyim o doğru insan hayatıma girer mi mutlu olur muyum...O dönemki fotolarıma baktığımda benimde yüzümde ışık kalmamıştı. 25 yaşındaydım ama 30ların sonu gibiydim. Şimdi 32 yaşındayım ama 25 gibiyim :) zor oldu ama kendimi topladım. siz kaç yaşındasınız?
Keşke 27 olsam :) o yaşlarım hep depresyonla geçti. Kendini asla kapatma hiçbirşeye en büyük pişmanlığım budur. İmkanın varsa hemen terapiye başla ve bağını kes. Arada çocuk olmadığı ve sana ulaşma sebebi olmadığından bir anda kıymete bineceksin ben ne yaptım diyecek ve i bu durum onu kaşıyacak ,kendini sana hatırlatma ihtiyacı hissedecek. İzin verme sakın. Olabildiğince parla ve yas sürecini maximum 1 seneden fazla uzatma. Abla tavsiyesi:)27 yaşındayım ama her şeye geç kalmış gibi hissediyorum sorunum bu galiba. Yeniden sevip sevilir miyim o doğru insan hayatıma girer mi mutlu olur muyum...
Terapiye başladım hemen yasla da geçirmiyorum bu süreci içimde böyle hissetsemde sosyalleşiyorum ve sosyalleştikçe kendimi daha iyi hissediyorum. Çalışıyor olmamda büyük artı akşama kadar kafam bi şekilde meşgul oluyor hep. Bağımı da kestim sadece gerekli durumlarda konuştuk davayı vs.o açtı süreci bana yazdı bu durumda bile asla telefonda konuşmadım mesaj olarak iletti.Keşke 27 olsam :) o yaşlarım hep depresyonla geçti. Kendini asla kapatma hiçbirşeye en büyük pişmanlığım budur. İmkanın varsa hemen terapiye başla ve bağını kes. Arada çocuk olmadığı ve sana ulaşma sebebi olmadığından bir anda kıymete bineceksin ben ne yaptım diyecek ve i bu durum onu kaşıyacak ,kendini sana hatırlatma ihtiyacı hissedecek. İzin verme sakın. Olabildiğince parla ve yas sürecini maximum 1 seneden fazla uzatma. Abla tavsiyesi:)
kesinlikle numaranı değiştir. Karar kesinleştikten sonra duygusal tacizler ,acındırmalar, eski günleri hatırlatan şarkı söz resim paylaşmalar başlayacak çünkü eyvah ben ne yaptım pişmanım evresi başlayacak onun için. Hep böyle oldu ve böyle olur. Önüne bakmak istiyorsan numara değiştirmen çok elzemTerapiye başladım hemen yasla da geçirmiyorum bu süreci içimde böyle hissetsemde sosyalleşiyorum ve sosyalleştikçe kendimi daha iyi hissediyorum. Çalışıyor olmamda büyük artı akşama kadar kafam bi şekilde meşgul oluyor hep. Bağımı da kestim sadece gerekli durumlarda konuştuk davayı vs.o açtı süreci bana yazdı bu durumda bile asla telefonda konuşmadım mesaj olarak iletti.
Sanmıyorum böyle olacağını çünkü bu duruma gelmek için elinden geleni yaptı. Numarasını sildiğim için paylaştığı hiçbir şeyi göremem ki kendisi zaten böyle şeyler paylaşan biri değildir hiçbir zaman. Pişman olsa bile yaptıklarından sonra asla bana yazmaz. Israrla o da bensiz daha mutlu olursun ben seni mutlu edemedim vs. diyordu.kesinlikle numaranı değiştir. Karar kesinleştikten sonra duygusal tacizler ,acındırmalar, eski günleri hatırlatan şarkı söz resim paylaşmalar başlayacak çünkü eyvah ben ne yaptım pişmanım evresi başlayacak onun için. Hep böyle oldu ve böyle olur. Önüne bakmak istiyorsan numara değiştirmen çok elzem
Asla asla deme bu gözler neler gördü:) Yarın da asla ama asla suratına bakma o mahkeme kapısından çıkarken vedalaşma helalleşme bırak arkanda it gibi bakakalsın. Başın dik gir ve başın dik çık .herşey gönlünce olsun çok mutlu ol.Sanmıyorum böyle olacağını çünkü bu duruma gelmek için elinden geleni yaptı. Numarasını sildiğim için paylaştığı hiçbir şeyi göremem ki kendisi zaten böyle şeyler paylaşan biri değildir hiçbir zaman. Pişman olsa bile yaptıklarından sonra asla bana yazmaz. Israrla o da bensiz daha mutlu olursun ben seni mutlu edemedim vs. diyordu.
Kesinlikle helalleşmeyi düşünmüyorum zaten madem böyle evlilik insanı değildi benim senelerimi neden aldı diye düşünmekten kafayı yiyorum bazen. Bu yüzden arkamdan bakakalacak sadece nafakayla ilgili detayları konuşup soyadım değiştikten sonra da yeni ibanımı atacağım tek iletişim bu olacak.Asla asla deme bu gözler neler gördü:) Yarın da asla ama asla suratına bakma o mahkeme kapısından çıkarken vedalaşma helalleşme bırak arkanda it gibi bakakalsın. Başın dik gir ve başın dik çık .herşey gönlünce olsun çok mutlu ol.Allah yardımcın olsun
Bu zor günler geçecek emin olun , sevginizi hakeden bir insanla olun inşallah...Evlenmeden önce de her zaman sorumluluk sahibi bir insandım. Evliliğin bana katkısı sevdiğim insanla aynı evi paylaşmak olacaktı fakat biz aynı evin içinde iki yabancı olduğumuzda anladım ki bu o insan değil doğru insanı bulamamışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?