merhabalar bende surekli size bakıyodum haberınızı aldım cok sevındım hayırlı olsun allah tamamına erdırsın bizlere de tedavı öncesı moral olduSelam
Bende 7. denememde hamile kaldim sukurler olsun Memorialde cokk memnunm herkese tavsiye ediyorum.
39 yasinda tek bir embriyom olustu yavrum su an 46 gunluk Rabbim annelik duygusunu isteyen herkese nasip etsin inseallahhhh
Yeterki rabbim ol desin bize hic bir ümit verilmemisti ve 20 sene sonra yavruma kavustum.
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin aminnnnnnnnn
Benim transferimi Suleyman bey yapmisti gercekten insani yonu cok iyi bir doktor cok anlayisli ve basarili. Tavsiye ederim.
hayırlı olsunn şimdiden neresi olursa hakkında ..
ilk denenemi memorialda yaptırdım , dr.umdan memnun değildim , 2. denememi o dönem anadolu sağlıkta çalışan " doktorum" programını sunan , ismi aklıma elmeyen dr.da deneyecektim ki , dernek toplantılarında o ekranlarda izleidğmiz gibi samimi ve şakacı dr. gitmiş yerine SSK dr.u gelmiş sanki , tedaviye başladığım daha ilk gün arayıp memorialdaki dr.umu geri döndüm , haliyle olumsuz başlayan 2. denemem yine olumsuz bitti .. yani 2 denemem memorialda hüsranla sonuçlandı
3. denememi en iyisinde olsun , ne gerekiyorsa yapalım dedik ve Alman hast.- bahçecinin ekibinden en iyi dr. dedikleri Süleyman beyde yaptık .. olmayacağı varsa nerede olursa olsun olmuyor arkadaşlar , yine sonuçlumsuz .... 4. deneme için maddi-manevi yıpranınca daha makul ve femara protokolünü uygulayan merkezler aradık . ve umutta karar kıldık .. dr.um şuan şifa hastanesinin bağdat caddesindeki kliniğinde çalışmasına devam eden dr.Leven KONUR oldu , Allaha şükür hamile kaldım .. onun psikolojik desteği çok oldu bana Allah razı olsun ve çok memnun kaldım kendisinden ki İzmirden kalkıp ayda 1 kontrole geldim 28. haftaya kadar ve doğumuma da geldi İzmire :)
ben kesinlikle kendi dr.umu tavsiye ederim ama sana şunu da söyleyeyim , o dönem çok çok ümit bağladığımız yerden olumsuz sonuç almanın verdiği bi hayal kırıklığı ve üserine ekonomik kaygılarımız olmasaydı sanırım bir kere daha süleyman bey de denerdim yeni bir mekez aramaktansa .. çünkü tanıştığınızda diğer dr.lardan farkını anlarsınız mutlaka .. şansınız bol ve Allah yardımcınız olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?