Iyı yapmışmıyım ?

Y_klbk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.124
89
113
Konu acmıstım esım kv yemegını yeyıp eve oyle gelıyor dye ..
Aksam ustu kv aradı gorumcekle sıze gelcez dedı bnde tmm dedım geldıler oturuoruz ahmet (takma ısım) ne yıcek dedı , bende o asada yer dedım nasıl olsa yıyo alısıgım ben dedım .. Hıc ses gelmedı sesı kesıldı , gecekonduya yanı kv nın ewıne asagı dıyoruz asagı gıdıoruz asadan gelıyoruz vs. Laf caktım yanıı , ıyı yapmısmıyııımm ? Ama sınırım gectı anladı sanırım , bana normalde her geldıgınde sorular sorardı soyle mı boyle mı soyle yap boyle yap dye bugun hıc yerınden bıle kalkamadı ..

niye kv de yıyokı yemegı eşiniz ne alaka yani yemegınızımı begenmıyo çok ilgnç begenmese bıle evınde yemeli bence

konuyu normal bi şekilde okurken laf çaktım yaniii, iyi yapmış mıyım lafını görünce gözlerim belerdi açıkcası. Evinize gelen giden biri bu şahıs eşinizin annesi neticede kanlınız değil ya bence uzatmayın böyle laf çakıyorum vs.. yüz yüze bakıyosunuz

Iyi olmamış kayınvalidenize değil eşinize söylemeniz gerek düşüncelerinizi.

O anne normal çocuğunun karnını doyurmayı düşünmesi, sen yanlış adama çatıyorsun, düzeltmen gereken pürüz kocan.
Benim kv yemeğe çağırmış bizi geç saatte, eşim pink evde yemek yapmıştır başka zaman geliriz diye cevap vermiş. Olması gerekeni anlıyormusun?

bence lafı eşinize çakmalısınız...
eşiniz hergün annesine uğruyorsa ve kv yemek teklif ediyorsa da eşiniz nazikçe reddedip hanım birşeyler hazırlamıştır beraber yiyeceğiz diyebilir pekala
aynı laftan bir tane de eşinize çakın bence ki sağlam olsun

Esımede cakarım laf , cakıyorumda zaten soylemıstım sabah cayı koy da ıcelım dedı bnde annengılde ıc koyamam dedım kendı koydu kendı ıctı , onada yaptım yanı .. Kanlım degıl ama kv o kadar uyanık bı kadın kıı baska zaman olsa oyle yapma boyle yapma cok guzel tatlı dılle ogluna nasıhat eder bu konuda neden yapmadı ?
Gorumcek deee gorumcem yanı :)

Esler cocuk gibidir bence konu sahibine cok yuklenmeyin. Nasil cocuga erken gel eve dersin ama bildigini okur ayni oyle bisey. Kayinvalidenin buyuklugunu esip anneligini gosterip oglum evine git karin yalniz mi yiyecek demesi lazim. Madem oglunu evlendirdi oglu bilmiyorsa yuvasina sahip cikmayi anasi ogretecek.
Konu sahibi bu arada soyledigin soz evet biseyleri anlamasina yardimci olmustur ama ters de tepebilir. Daha cok kinlenebilir kayonvaliden ya da umarim esini doldurmaz

Benım yemeklerımı begenmese annesınınkınıde yemez , ben ewledıgımde hıc bse bılmıodum cay demlemekte buna dahıl , ben esımı sewdıgım ıcın herseyı ogrendım yemek yapmayı onlardan ogrendım yanı :)

Yok hıc kınlemez hatasını anlamıstır umarım,aksamkı trıpten sonra esımınde bdaha yapcagını sanmıyorum

büyük kavgalar hep böyle sebeplerden başlar. Kıvılcımlar büyür büyür bi bakmışsınız yangın olmuş.. Bence iradeler kontrol edilemiyor. kayınvalidenizi oğlunu doyurduğu için suçlayamayız şuan burada, sizin laf sokuşunuza da onay veremem kendi adıma bana biraz siz tartışmaya yer arıyormuşsunuz gibi geldi. kişisel bi sorunum yok sizinle kusra bakmayın lütfen

Neden kvdenize"laf cakiyosunuz"? Kocaniza zorlami çağırıp yediriyo yemeği. Eşinizle konuşun aşağida yemeden gelsin ya da annesini kiramiyosa az yesin evde sizinle de sofraya otursun. Kayinvalideniz kötü bir şey yapmiyorki. Annelik içgüdüsü işte. Bence kadincagiz cok kirilmistir. Kalp kirmaya değer mi ? Bir de iyi yapmışmiyim diye soruyorsun .

Haklısınız tabıkı benle kısısel sorununuz yok ama benım kızdıgımda su zaten , tabıkı esımede kızıyorum kv de kızıyorum kv okadar anlayıslı dusuncelı bı kadındır kı .. Herseyde ogullarına kızar bızı suclamaz yaanı herseyı soyler guzel guzel nasıhat eder , bunu nye soylemedı dıyorum kızdıgım bu yanı ..

İyide oda annelini bilsin nedemek gelinin evine gelecek herşeyine karışacak oğlu annesinin evinde karın doyuracak o gerçek bir anne olsa oğlum artık seninde bir evin var git evinde ye yemeğini der yada gelinide çağırır hep beraber yerler laf sokmaya gelince iyi yapmışsın canım çünki bazıları hakediyorlar sen istemesende bişeyleri yapmak zorunda kalıyorsun

İyi yapmissinda aynisini kocanada yapsan iyi olur. Of ya biktim bu anneci erkeklerden anneni birakamiyorsan evlenme ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…