• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyı yapmışmıyım ?

Önce eşiniz anlayisli olmali bu konuda. Çoğu ane geri cevirmez yemege gelen oglunum Alistigi zamanda hep bekler.
Fakat kv.de düşünceli olmali, uyarmali oglunu; boyleside zor bulunur.
Abim bize geldiginde yemek vaktiyse , esine haber verip vermedigini sorardi ya da eve postalardi git evinde ye bekliyordur seni diye ki ; karsiliksizdii hep bu incelikleri. Ellerindn operim.

Kv.ye laf carpitmaya gelincede iyibolmamis. Sınırları korumak lazım.

Inceden dokundurdum , kp her zaman saka yollu derdı kvye sen bı ortadan kalksan sorun bıtecek dye ortalıgı sen karıstırıon dıye .. Ne kadar dogru nye dersenız dun gece kadına sıddet dye konu actım kaynımın eltımı dovduguyle alajalı buda kv yuzunden oluyor .. Kaynımı dolduruo oda gdıp kıza patlıo !

hata hem kv de hem eşinizde kv oğlum evin var karın bekler git evine demeli bir gece iki gece üç gece tamam ama her zaman olmaz ki sizinde eviniz yuvanız var laf çarparak çok iyi yapmışsınız konuşmayın eşinizle kesinlikle tepkinizi koyun siz özenle yemek yapacaksınız oda annesinde yiycek başkaa :) ayrıca dün ki konunuzu okudum gece yorum yazamadım kaynınıza diyecek laf bulamıyorumm eğer kv doldurup eltiye salıyosa kalmaz yanına böyle insanlara çin işkencesi yapacaksın
:KK62:

Back
X