- 14 Ocak 2010
- 334
- 6
- 116
- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
Tuhaf olay beni üzen sen teselli veren sen,kurtulmaya da çaban yok ben neyinim?Neden ben?
Kaçıp gitsem uzaklara bilirim beni bulur ne benle mutlu olur ne bensiz huzuru bulur.
...Kolera Bacım çoook iyi anlatmış sevdiğimin hem iyi hem kötü yanlarını...
Kötü yönleri: Siniri,inadı,sinirlendiğinde ne konuştuğunu bilmemesi,eskisi gibi romantik mesajlar yazmaması,arasıra odunluk yapması..
İyi yönleri:Herşeye rağmen beni çok sevdiğini her zaman hissettirmesi,benimle görüşmek için garlarda uyuması,hele yanındayken sevgisini nasıl göstereceğini bilememesi,öpmesi,dokunması,sarılması,her zerreme aşık olduğunu yansıtması... Aman benim minnak odunum ne kadaaaan mikemmeeel olmasada seviyam kiii:))
Kötü yönü ; Cimri olması :mymeka: (Neyseki eskisine göre cimri değil ama hala var)
İyi Yönleri ; Anlayışlı olması , Hep beni haklı görmesi , Beni şımartması , Hep yanımda olması , Beni el üstünde tutması , saygılı olması , nerde nasıl davranacağını bilmesi , Sahiplenme duygusu , Çalışkan olması , Romantik olması , Bana değer vermesi , suprizler yapması , Gözü sadece beni görüp , beni beğenmesi sempatiksalakcinni, Fedakar olması
Benim en kötü özelliğimde bu iyi yönlerini asla ama asla yüzüne söylemiyecek olmam:dilcikar::icecream:
Kötü yanları;Neye kızıcağı sinirleceği belli değil sağı solu pek belli olmuyor yani,Kavga ederken çok kırıcı oluyor,sürprizleri bıraktı,arkadaşlarıyla çok zaman geçiriyor:sinifsinif: çok kıskanıyor ve heran başıma bişey gelcek gibi düşünyo yanımda olmadığı için sanırımboshayallersmile
İyi yanları;En mutsuz anımda neşemi yerine getiriyor,yanımdayken kendimi prenses gibi hissediyorum bir dediğimi 2 etmiyor ağzımdan çıkcak bi kelmiye bakıyor,Benim için kmlerlece yolu gelmeyi göze alıyor,Eli çok açık aslında bu kötümü iyimi çözebilmiş değilim:hulya: Bitanemm o bnm ya mutlulğum mutsuzluğum herşeyim
ya canım sevgilin iyi oluyorda başka insanlar ilişkiye kötü yönde katabiliyor.. yani bir yerden fire verilebiliyor.
maşallah canım
yani benden önceki kızlara çok para yedirmediğini biliyorum
yani bana karşı o kadar değil de ben cimriliğin azına çoğuna gelemem
şimdi iş değiştirdi eski işinde 3.500 lira felan alıyordu, bu işinde 2.000 lira alıyor, ona da hak veriyorum ama gene de erkek paranın derdine düşmesin
valla benim sevgilim senin anlattığın özelliklere sahip olsa bir dakika durmam evlenirim
ne senınle ne de sensız dıyor enışte sanakaydirigubbakcemile3
hiç sorma dün gene yaptı bunuaramız çok iyi döndü gene "ben senden neden vazgeçemiyorum, neden ayrılamıyorum" dedi. durduk yere neden ayrılğı geçiriyosun kafandan çok istiyosan ben yardımcı olabilirim dedim. "hayır ben sana çok bağlanyorum çok korkuyorum" dedi. cidden karar verdim benim sevgilimin en kötü yönü ruh hastası olması yani adama mutluluk batıyor. adama sevmek batıyor. adam birini sevdiği zaman bunu güçsüzlük olarak görüyor. yani birini "bırakabilecek" kadar az sevmek istiyor. iradesiz ve güçsüz hissediyor kendini bana bağlandiği zaman. ama bundan kaçamıyor da eskiden benim onu daha fazla sevdiğimi düşünür ve bunla mutlu olurdu şimdi kendi sevgisinin daha büyük olduğunu düşünüyor ve bu durumdan rahatsız oluyor. evet en kötü yanı O BİR PSİKOLOJİK MANYAK iyi yönlerini şu anda yazmak istemiyorum, çok kzgınım ona. git diyorum gitmiyor, kalmaksa onun bi taraflarını kaşındrıyor. dengesz ruh hastası manyak herif...benim de dengemi bozdu !!
ya canım sevgilin iyi oluyorda başka insanlar ilişkiye kötü yönde katabiliyor.. yani bir yerden fire verilebiliyor.
ben nişanlıyım da bakma gene dert bitmiyor..sorun adam da olmasada başka şeylerdeeyvahedigeldismile
seninkide evlenınce para tutar fena mı:lepi:fakirlik yüzü görmezsiniz :jeyyar:
bu cimrilik akreplerde fiks sanırım
ah kurabiye ne kadar tatlı bir kızsın nickinden birde çocukcağıza sormak lazım seni
bak ağzının içine bakıyormuş ne güzel maşallah
densiz konuşmak benimkinde de varbenim sevgiliminde kötü yönleri : Eli açık olması :mymeka: süprizden bi haber olması,romantiğim aslında diyip ortada bişeyin olmaması fisfisfis ,çok karamsar olması,kararsız olması, şaka yaptım diyip densiz konuşması(gıcık oluyorum kötükedihüso ) ,görüşelim die zamansız tutturması
iyi yönleri ise;seni çok seviyorum herşeyim diyip her zaman her dakika hissettirmesi,bana bağlı olması, ağzımdan çıkıcak kelimeye dikkate alması,benim nolacaksınnn demesi hehe kaydirigubbakcemile3 ,beni savunması ,herzaman arkamda olduğunu hissettirmesi vs vs vs allh herkesii sevdiğine kavuştursun bacılar
Cimriliğini her dakika suratına vura vura
Bi nebze geçti sayılır
Ama tam değil , o da olacak inşallah , azimliyim
Cimri erkeğe Hayır!:umursamaz::roflol:
Pırlantacım o beni cadılığımla seviyor -tatlicadiarzu-
Amin canım amin zemuszemus
ahh ahh damarıma bastınız içimi dökeyim ..
benimkinin kötü yönleri beni deli ediyo tartoışmaya tahammülü yok adamın tartışınca dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyo biraz da düşüncesiz hasta oluyorum misall aklına gelmiyo adamın aramak ya bide kıskanmayı sevmiyo tabi benim kıskanmamaı da
iyi yönleri de süprizleri sever romantiktir konuşma tarzı ve üslubu çok güzeldir 2 yıldır ağzından tek bi küfür duymadım ve çok temizdir gün boyu beni sürekli arar ... :asigim:
aşkımın iyi yönleri çok şükürler olsun, genellikle sorun çıkaran ben oluyorum. sempatiksalakcinni
kötü yönleri; dikkatsiz ve çok inatçı olması. bazen bazı şeyleri düşünememesi... (azcık oduncuk olması)
erkek işte o kadarını da idare ediyorum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?