İyi yönler mi çok kötü yönler mi?

densiz konuşmak benimkinde de var

Şimdi aklıma geldi bu densizlik bizimkinde de vardı bi aralar :mymeka:
Bu yüzden 1 ay hiç konuşmadığımı bilirim
Burnu sürtsün diye , hatta şimdilik pek densizliği yok
Ama geçen öyle birşey söylediki akannehir

Arada kalmış az birazcık
Neyse kafasına vura vura bu huyundan da vazgeçirecem :icecream:

Kötü yönü: sinirlendiğinde çok çabuk parlar gözü kimseyi görmez duymaz terör estirir. O an yanında olmak istemezsiniz. Sinirini kontrol edemez.

İyi yönleri: Sinirlensede 2 dakka sonra siniri geçer ve yüzü gülebilir. Dayağı yok. içkisi en fazla 2 kadeh o da beraber içeceksek :) Herşeyi konuşabiliyor paylaşabiliyorum, çünkü dinliyor ve anlıyor. anlaşamadığımız anlarda ortak yol bulmaya çalışıyor :asigim: romantik, 2 sene oldu haale iltifat edebiliyor süprizler yapabiliyor :asigim: evini seviyor, ailemi ailesini seviyor. bir huzursuzluk çıktığında hep benim tarafımda oluyor beni savunuyor... çok düşünceli işte çok yorulmuşsam paramız varsa pizza sipariş eder para yoksa sen otur ben yemek yaparım der... :asigim: :asigim: :asigim:

iyiki evlenmişim :asigim: onu çok seviyorum :asigim:

canım 1 ay konuşmadan nasıl durabildin

maşallah canım
:asigim:a.s.

kötü yönleri: sürpriz olaylarından pek çakmaması, fazla duygusal olması, her rüyasını film gbi uzuuuun uzun anlatmasımirmirmirmir, sabah uyandığında ters ters konuşması klava:, kendisi sigara içtiği halde benim sigarama laf etmesikaydirigubbakcemile

iyi yönleri: sesi çok güzeldir; bana çok güzel aşk şarıları söyler:asigim:
, muhabbeti çok keyiflidir, hiç beklemediğim anlarda zekice espriler patlatır, sevecendir, çocukluk yaptığımda alttan almayı bilir, bir yere gdeceği zaman hep haber verir ve hiçbir zaman neredeydin, naptın diye hesap sormaz, hiçbir şeyime karışıp kısıtmalamaya çalışmaz, her derdimi dinler; anlamaya çalışır; teselli eder, hasta olduğumda bakar, her zaman bakımlıdır, eli açıktır

maşallah canım Allah ayırmasın

kötü yönleri: kıskançlığı,parasını umursamadan savurması,eve lüzumsuz bisürü şey alması kısaca alışveriş hastası,neye kızacağı pek belli olmaması,evde kuş beslemesi,pcde çok vakit geçirmesi,ben memlekete gitmek istediğimde dellenmesi vs vs.

iyi yönleri:biraz duygusal olması,tartışmanın ardından hemen yumuşayıp söylediklerini unutması(bunu sevmiyom biraz küs kalsak daha iyi),kötü alışkanlıkları olmaması,aileme değer vermesi sevmesi,5 yıldır hemen hemen hergün çok sevdiğini söyleyebilmesi,bensiz asla yaşayamaması(bu pek iyi değil aslında bu yüzden beni biryere bırakmıyo)...

benımkının tam tersı vallahı çok alışverişçiymiş
maşallah canım Allah ayırmasın

merakımdan soruyorum tatlım mesela sana o kadar ınat yapsa durabılırmısın
ben cunku cok ınadımdır sevgılıme cok yapamıyorum da

Canım bilmiyorum belki bencilliğim daha ağır basıyor benim
Sevgilim bana inat yapsa onu hayatımdan çıkartırım , umrumda da olmaz(ki çok sevsem bile)
Ben herkese inat yapabilirim , ya benim dediğim olacaktır, ya benim ...

Son düzenleme:
pöff duygu geçişleri okadar hızlıki.. saman alevi gibi birden parlar birden söner.. unutur sonra bişey olmamış gibi devam eder, tabi ben o azarlanmış çocuk modundan çıkamam bikaç saat alsanaalsanasmile sonrada güldürmeye gönlümü almaya çalışır.. istikrarlı ol diyorum ne oluyor anlayamıyorum ki kaydirigubbakcemile3 ama yinede işte.. o bambaşka

demekkı sekerım yapıya gore
sen ınadı tolore edemıcek bırısın, sevgılınde edebılcek bırı bole olması daha ıyı
ya o da senın gıbı olsaydı

burcu ne sekerım?
sevıyorsan tolore edılıyor ıste a.s.
cok fazla da kotu yonu yokmus masallah
bı ben sevgılımı bu kadar yermişim utandım şimdi
bilmiyorumkismile

çok inat inadı uğruna herseyden vasgeçebilir yok sayabilir.inanılmas derecede maço olmaya başladı,inanılmas derecede dogu kültürü ile yetiştiğini gösteriyor parası yoksa evden çıkmas bu aralar tüm kavgalrımıs buyusden malesef

arkadaşlar sevgılınızı sık gorusmek ıstıyor dıe kotu dusunmeyın
bır erkegın sızı sık gormeyı ıstemesı cok guzel bısey bence

iyi yönleri: beni güldürebilmesi, yanındayken beni prenses gibi hissettirmesi (yanındayken sürekli çok güzelsin ) der , seviyorumm seni deyişine bayılıyorum beni öpmeye çalışmasına kızsamda bunu yapması hoşuma gidiyo deli işte kaydirigubbakcemile3

kötü yönleri ; arkadaşlarıyla fazla vakit geçirmesi, tartışma olduğunda susması msnde konuşuyosak msni kapatması deli oluyorum böyle yaptımı çatlak işte (ama yüzüne baktımmı bütün sinir gidiyo bu çok kötü ) alsanaalsanasmile

daha yeniyiz yontuyoz yavaş yavaş kaydirigubbakcemile3 :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…