- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
Derdim elbette cinsellik değil . İşin aslı aklıma bile gelmiyor çoğu zaman rahim ağrılarım falan da başladı çünkü .Biz de 1 aydır yaşamıyoruz ama ben takmıyorum kafaya.Şefkat duyuyorlar sarılıp öpüyorlar yardım ediyorlar daha ne yapsınlar.Kocaman göbeğimizle bizimle ilişkiye girmek zorundalar mı?Sence çok mu seksi görünüyoruz?Yoksa daha çok şefkat duyulacak bir anne adayı gibi mi görünüyoruz?Benim aklıma hiç yanlış şeyler gelmiyor.30 haftalık hamilesin napcaksın cinsel ilişkiyi hamileliğinin tadını cıkar yaparsın sonra bol bol.Bize doktorumuz riskli dedi zaten riskli olmasa da o şekilde pek yaklaşmıyorlar.Eşim duştayken yanına girdiğimde hemen bana yaklaşırdı şimdi beni usul usul yıkıyor yoruldun mu diyorAma ben bunu sorun olarak görmüyorum.Aynaya baktığımda kendimi seksi de göremiyorum açıkcası empati yapabiliyorum.Gayet tatlışım.Ayrıca bu dönemde ola ki aldatacaklarsa da basarız tekmeyi ohhh deriz kurtulduk.O haldeyken aldatan adam adam mıdır acaba?Benim tek derdim doğum bi atlatsaydık sağ salim
Seksi görünmüyoruz tamam ama ben tostirik elleri hamur kokan bir anne adayı olarak görünmek istemiyorum. Sırf bu yüzden bebeğe yararlı şeylerin dışında hiç sınırımı aşmadım doğru dürüst kilo bile almadım . Ama tabi kocaman bir popom ve kocaman göbeğim var :)