Iyice bi tuhaf insan oldum

Biz de 1 aydır yaşamıyoruz ama ben takmıyorum kafaya.Şefkat duyuyorlar sarılıp öpüyorlar yardım ediyorlar daha ne yapsınlar.Kocaman göbeğimizle bizimle ilişkiye girmek zorundalar mı?Sence çok mu seksi görünüyoruz?Yoksa daha çok şefkat duyulacak bir anne adayı gibi mi görünüyoruz?Benim aklıma hiç yanlış şeyler gelmiyor.30 haftalık hamilesin napcaksın cinsel ilişkiyi hamileliğinin tadını cıkar yaparsın sonra bol bol.Bize doktorumuz riskli dedi zaten riskli olmasa da o şekilde pek yaklaşmıyorlar.Eşim duştayken yanına girdiğimde hemen bana yaklaşırdı şimdi beni usul usul yıkıyor yoruldun mu diyor😂Ama ben bunu sorun olarak görmüyorum.Aynaya baktığımda kendimi seksi de göremiyorum açıkcası empati yapabiliyorum.Gayet tatlışım.Ayrıca bu dönemde ola ki aldatacaklarsa da basarız tekmeyi ohhh deriz kurtulduk.O haldeyken aldatan adam adam mıdır acaba?Benim tek derdim doğum bi atlatsaydık sağ salim
Derdim elbette cinsellik değil . İşin aslı aklıma bile gelmiyor çoğu zaman rahim ağrılarım falan da başladı çünkü .
Seksi görünmüyoruz tamam ama ben tostirik elleri hamur kokan bir anne adayı olarak görünmek istemiyorum. Sırf bu yüzden bebeğe yararlı şeylerin dışında hiç sınırımı aşmadım doğru dürüst kilo bile almadım . Ama tabi kocaman bir popom ve kocaman göbeğim var :)

Ben de bir konu okumuştum burada.Hamileyken kocası kadına ilişkiye giremiyorsun ağzın ne işe yarıyor demişti.Ya bizim kocamız böyle bir öküz olsaydı ya böyle sapık olsaydı
Ayyy amaniiin allah korusun :( haklisin .
Zihnimize yerleşen erkek sürekli cinsellik ister o olmazsa olmazdır kafası bir türlü geçmiyor

Derdim elbette cinsellik değil . İşin aslı aklıma bile gelmiyor çoğu zaman rahim ağrılarım falan da başladı çünkü .
Seksi görünmüyoruz tamam ama ben tostirik elleri hamur kokan bir anne adayı olarak görünmek istemiyorum. Sırf bu yüzden bebeğe yararlı şeylerin dışında hiç sınırımı aşmadım doğru dürüst kilo bile almadım . Ama tabi kocaman bir popom ve kocaman göbeğim var :)
Bunun kiloyla ilgisi yok.Ben de almadım benim eşim de diyor mesela ne güzel hamile oldun arkadan belli bile olmuyor ne yakıştı falan.Ama seksisin desin de göreyim😂Göbeğim bacağıma oturuyor sonuç olarak.Neden ki hamileliğinde de tostirik elleri hamur kokan tatlış bir anne adayı ol eşinin gözünde ne olmuş.Bu 9 ayı belki uzun süre tekrar yaşamayacaksın belki eşin sana aman yorulma aman şunu yapma diye etrafında fır dönmeyecek uzun süre.Neden hamileliğinin tadını çıkarmıyorsun.Zaten lohusalıktan sonra her şey normale dönecek.Biz eşimle ilişkiye girdikten sonra karnımı sevdi ve ayy kızımdan utandım bi an dedi😂yazık ama onlara da ya onları da anlamak lazım.Şimdi eşim takılıyor mesela bi şey oluyor süpersin diyorum gösteremiyorum ki kendimi bebek doğsun da diyor cinselliğe vuruyor şakasına.Ya da bebek doğsun da bunların acısı çıkacak diyor kendi kendine durup dururken.Sonuc olarak uçkurlarının peşinde değiller bebeği düşünüyorlar bize kıyamıyorlar vs vs.Sıkma canını boş yere böyle şeylerle

Ayyy amaniiin allah korusun :KK43: haklisin .
Zihnimize yerleşen erkek sürekli cinsellik ister o olmazsa olmazdır kafası bir türlü geçmiyor
Ya yok mu öyle sapık erkekler var tabi.Ama her erkek aklı şeyinde gezmiyor.Bazıları var ne kadının adetini takıyor ne normal hastalığını.Ha öyle halden anlamayan adam için dersin ki bu adam duramaz cinsellik olmadan.Ama bizimkiler öyle değil.Bilmiyorum ben kocama kızmıyorum aksine daha cok seviyorum onu.

Bunun kiloyla ilgisi yok.Ben de almadım benim eşim de diyor mesela ne güzel hamile oldun arkadan belli bile olmuyor ne yakıştı falan.Ama seksisin desin de göreyim😂Göbeğim bacağıma oturuyor sonuç olarak.Neden ki hamileliğinde de tostirik elleri hamur kokan tatlış bir anne adayı ol eşinin gözünde ne olmuş.Bu 9 ayı belki uzun süre tekrar yaşamayacaksın belki eşin sana aman yorulma aman şunu yapma diye etrafında fır dönmeyecek uzun süre.Neden hamileliğinin tadını çıkarmıyorsun.Zaten lohusalıktan sonra her şey normale dönecek.Biz eşimle ilişkiye girdikten sonra karnımı sevdi ve ayy kızımdan utandım bi an dedi😂yazık ama onlara da ya onları da anlamak lazım.Şimdi eşim takılıyor mesela bi şey oluyor süpersin diyorum gösteremiyorum ki kendimi bebek doğsun da diyor cinselliğe vuruyor şakasına.Ya da bebek doğsun da bunların acısı çıkacak diyor kendi kendine durup dururken.Sonuc olarak uçkurlarının peşinde değiller bebeği düşünüyorlar bize kıyamıyorlar vs vs.Sıkma canını boş yere böyle şeylerle

Bi hamilelik forumunda bir kadin kocasının gun de 2 3 kere istediğinden bahsetmişti heralde ondan da etkilendim ben .
Bu psikolojileri inşallah kızlar dogduktan sonra biter . Tostirik anacıktan seksi kadınlar haline hızla geliriz inşallah onların gözünde:)
Ahh hormonlar insana takmayacagi şeylere taktiriyor işte :)
Çok teşekkür ederim :)

Bi hamilelik forumunda bir kadin kocasının gun de 2 3 kere istediğinden bahsetmişti heralde ondan da etkilendim ben .
Bu psikolojileri inşallah kızlar dogduktan sonra biter . Tostirik anacıktan seksi kadınlar haline hızla geliriz inşallah onların gözünde:)
Ahh hormonlar insana takmayacagi şeylere taktiriyor işte :)
Çok teşekkür ederim :)
Emin ol günde 2-3 kere isteseydi soğurdun bir süre sonra bence her şey tadında güzel.Benim düşüncem böyle.Biter tabi ki neden bitmesin her şey normale döner.Hatta çocuk verdikten sonra daha bi seviyormuş erkekler.Sıkma canını böyle şeylere.Rica ederim canım

Merhabalar
Işın içinden bir türlü çıkamıyorum . 30 haftalık hamileyim . Hamileligimin basından beri en fazla 10 kere birlikte olmuşuzdur. Hiçbir riskim vs yok . Ben adım atsam eşim yanaşmıyor . Bebeğe bir şey olur diye korkuyormuş . Doktor defalarca söyledi onun yanında da söyledi rahat olun bir sıkıntı yok diye ama bizimki hala aynı . Hesapladım tam 1.5 aydır hiç olmamış . Esim dokunsal bi adam . Başımı okşar sarılır öper sürekli. İşi dolayısıyla 1aydir haftaicleri sehirdisinda her haftasonu geliyor . Elime supurge aldirmiyor . Her an her işe yardım ediyor . Hep ederdi zaten . Ama cinsellik olunca tamamen uzaklaşıyor . Benimde aklıma acaba yanlış bir şeyler mi yapıyor diye geliyo sürekli. 4 senedir birlikteyiz hiçbir yanlışını gormedim ama buralarda okuya okuya manyak oldum iyice
Sana da cevap olarak diyeyim ki arkadaşımla aynı dönem hamile kalmıştık o benden önce doğurdu çünkü 7 aylıkken ilişkiye girmişler bir risk yokmuş hep giriyorlarmış zaten. Sonra hop suyu gelmişti bayram sabahı doğuma gitti. Sezeryanla doğmuştu bebek. Sen yine de çok isteme, eşin korkmakta haklı baba olmaya hazırlanıyor onun da psikolojisi bu demek ki 😊

Sana da cevap olarak diyeyim ki arkadaşımla aynı dönem hamile kalmıştık o benden önce doğurdu çünkü 7 aylıkken ilişkiye girmişler bir risk yokmuş hep giriyorlarmış zaten. Sonra hop suyu gelmişti bayram sabahı doğuma gitti. Sezeryanla doğmuştu bebek. Sen yine de çok isteme, eşin korkmakta haklı baba olmaya hazırlanıyor onun da psikolojisi bu demek ki 😊
Aaa ilişki erken doğuma mi sebebiyet vermis . Eyvah . Bende korktum şimdi .

Aaa ilişki erken doğuma mi sebebiyet vermis . Eyvah . Bende korktum şimdi .
Evet canım. Erken doğuma sebebiyet verebiliyor, muhtemelen eşin de ondan korkuyor. Gelişimini içerde tamamlasın bebek. Dışarda çok zorlandı o kız, bebeği görmeye gittik ayakları baş parmak kadardı parmaklarını düşün işte kucağıma verdi tutamam diye korktum al al al demiştim bi yeri kırılır sandım 😅

çok normal bence...hatta gebeligi önemsemeden eskisi gibi ilişkiye devam devam eden erkek ya jinekologtur ya da tuhaftir...bir insanin içinde başka bir insan büyüyor olması kadın için bile tuhaf, mucizevi bir durum , düşünsene bi de erkeksin, olay hakkında hiçbir fikrin yok ve içinde insan büyüyen bir insanla sevişiyorsun,üstune de biri karın biri çocuğun...insan kafasını toplayamaz ki ilgili organlar işlev görsün...normal yani

9ay birlikte olmadik. Ilk aylar dr riskli dedi. Lekelenmelerim vardi. Sonra risk gecti. Son aylarda dogumu kolaylastirdigi soylendi ama ne o ne ben istedik bu kez de. Cok normal bi surec. Onlar icin o halde yaklasmak kolay degil. Zorlamay gerek yok.zihnimizde erkek nolursa olsun cinsellik ister nasil yapmadan duruyor diye kodlanmis ama oyle ddgil. Adamlar da robot degil sonucta.

Beğenmiyor da olabilir. Şimdi hamile kadın görüntüsü de çok estetik değil açıkçası. Söyleyip kırmak istemiyordur.

Tebrik ederim hamile bir kadına en yapilmayacak yorum. Aksine hamilelik bazı kadınları daha çekici yapıyor bence.

Israrla doktorun ilişkinin doğumu kolaylaştıracağını söylemesine rağmen çok aptalca bir korku bu bence
Ya ne Doktorlar var benimki ilk baş yasak dedi sonra yasak kalktığını falan demedi ben sormuştum tedirginim diye öyle söyledi. Israrla söylüyor bir de iyi doktormus😂

Konu sahibi seni ekim annelerinden biliyorum ❤️ üzme kendini çokta iyi anlıyorum inan çoğumuz aynı durumdayız. Bazı zamanlar hormonlardan libidomuz tavanı delecek gibi oluyor benimde 2inci trimester öyleydi ve aynı seninki gibi benim eşimde yaklaşmaya korkardı sinir olurdum.. Hatta yüzüne açık açık söylemişliğim var bir de derler ki erkekler aldatır hamilelikte kadın ne yapsın diye (kadın aldatsın anlamında değil tabi de), bizimde isteklerimizin olduğu unutuluyor şu dönemde onu demek istemiştim.

Aklına kötü şeyler getirme gelip geçici bir dönem ne kaldı şurda doğuma, ben 3üncü trimesterda duruldum Allahtan 😁 darısı sana.

O hamile kadın yani konu sahibi ile konuşmalarımıza bakarsanız bizim medeni bir şekilde konuşabildiğimizi göreceksiniz. Duyar kasmanıza hiç gerek yok o yüzden.

Ne olursa olsun itici geldi bana yorumunuz, bunu belirtmekte benim ifade özgürlüğüm alanına giriyor 😊 merak etmeyin hamile kadınlar zaten vücutlarındaki değişikliklerin farkındadırlar. Üstüne basa basa "sizi begenmiyor olabilirrrr" demek.. Ne bileyim

Son düzenleme:
Ne olursa olsun itici geldi bana yorumunuz, bunu belirtmekte benim ifade özgürlüğüm alanına giriyor 😊 merak etmeyin hamile kadınlar zaten vücutlarındaki değişikliklerin farkındadırlar. Üstüne basa basa "sizi begenmiyor olabilirrrr" demek.. Ne bileyim
Üstüne basa basa mı demişim? 😂😂😂. Dememiştim ama diyeyim. Hamile kadınlar estetik ve seksi görünmüyorlar.

Back
X