iyice hasta olmadan gelme ://

yorumunuz için teşekkürler ben doktorun bana bir şeyin yok demesi için herşeyi yapabilirim en başından okursanız bende bir rahatsızlık var kontrole gidiyorum sadece değerlerime bakacak bana ileri gidip gitmediğini söyleyecek bende rahatsızlığımla ilgili yaptığım araştırmalara dayanarak gebeliğe engel teşkil edermi vs gibi sorular sormak istiyorum hani doktorlar hep diyor ya kafanıza göre ilaç kullanmayın diye gayet bilinçli gidiyorum kendisine ama soruduğum sorulara cevap alamadığım gbi sohbetlerini böldüğüm için garip bir tavırla karşılaşıyorum hasta olma meraklsı değilim anlamdan lütfen yorum yapmayın derdimi anlatmaktan bıktım okuyun ondan sonra yargılayın he bu arda çok da param yok istesem de gidemem özellere doktorun yetersiz olduğunu da söylemedim eminim işinde oldukça iyidir ama bir de bana ilgi gösterseydi en azından 2 dk fazla değil bu sorunların hiç biri olmayacaktı doktor yakını olmanız ya da doktor olmanız bilip bilmeden kimsenin avukatlığını yapmanızı gerektirmez önce konuyu anlayın sizden ricam

ere ameliyat bile yapiyolar[/QUOTE]

yorumunuz için teşekkürler ben doktorun bana bir şeyin yok demesi için herşeyi yapabilirim en başından okursanız bende bir rahatsızlık var kontrole gidiyorum sadece değerlerime bakacak bana ileri gidip gitmediğini söyleyecek bende rahatsızlığımla ilgili yaptığım araştırmalara dayanarak gebeliğe engel teşkil edermi vs gibi sorular sormak istiyorum hani doktorlar hep diyor ya kafanıza göre ilaç kullanmayın diye gayet bilinçli gidiyorum kendisine ama soruduğum sorulara cevap alamadığım gbi sohbetlerini böldüğüm için garip bir tavırla karşılaşıyorum hasta olma meraklsı değilim anlamdan lütfen yorum yapmayın derdimi anlatmaktan bıktım okuyun ondan sonra yargılayın he bu arda çok da param yok istesem de gidemem özellere doktorun yetersiz olduğunu da söylemedim eminim işinde oldukça iyidir ama bir de bana ilgi gösterseydi en azından 2 dk fazla değil bu sorunların hiç biri olmayacaktı doktor yakını olmanız ya da doktor olmanız bilip bilmeden kimsenin avukatlığını yapmanızı gerektirmez önce konuyu anlayın sizden ricam

kimsenin avukatligini yaptigim falan yok ayrica gittiginiz doktoru tanimiyorum bile.sanirim haklisin demeyenlere sinirleniyosunuz.neyse munakasaya giricek degilim sizinle.diger arkadaslarinda msjlarina baktim cogunda cvp olarak anlasilmadiginizi yazmissiniz evet hepimizde sorun var sen anlattinda biz anlamadik.bu son msjimdi tekrar gecmis olsun

konu tiroid ve guatr olunca doktorlarin hepsi bunu diyor, degerler yüksek olsa bile çok yüksek olmasini bekliyor malesef, bende senin gibi tiroid sorunum var, ve bu yüzden bir yilda 10 kilo aldim ama derdimi doktora anlatamadim $imdi kendi kendime aldigim kilolari vermeye çali$iyorum, bu arada avrupada ya$iyorum, yani sadece Türkiye'de olan bir durum degil

vallah bana kizmayin ama allah türkiyede hasta olanlara yardim etsin..
asla ülkemi kötülemek istemiyorum fakat bende hic hos seylerle karsilasmamistim.. yurtdisinda yasiyorum ama buraya bakarak gercekten türkiyede bu isler icler acisi..
hamileymisim kanamam var diye özele gittim.. kayit acalim suna para buna para agzini actiklari anda para demeye basliyorlar... herneyse... 2-3 kere özele gittim..
sonra esim dedi bide devlet hastanesine gidelim dedi.. gitmez olaydim..
odaya zaten sadece beni aldilar ne esimi, ne k.validemi hadi onlari gectim benden haric odada 4 tane daha bayan vardi.. hemsireler zaten kendi aralarinda ukala ukala gülümsemeler hic insana insan muamelesi yapmayan tipler.. uyuz oldum nefret ederim böyle insanlardan... bana soru soruyormus yüzüme bile bakmiyor..
doktor bey gelin bakalim kanamaniza dedi sonra vazgecti... arkada facebook acik beyfendinin.. neyse oturdugum sandalyede kan aldi hemsire... 4 saat sonra gel tekrar al degerlerini diye..
okadar gerildim okadar gerildim anlatamam.. neden böyle yaparlar hic anlamis degilim...
esimi gönderdim sen al gel bidaha gitmem oraya diye..

zamaninda rahmetli dedemlede dalga gecmislerdi.. dedem isitmiyordu... hemsireler karsisina gecmis gülüyor.. doktor tinlamiyor.. annemde bir güzel basmisti fircayi

evet çok haklısın ben de neler neler çektim......herşey baştan sona kadar doğrudur eminim......kardeşimin amerikada hemşireliği kabul edildi.....beni kabul eden ilk ülkede doktorluğumu icra ediceğim......bence bu topikte benim gibi şikayetçi olan memnun olmayan herkes avrupadaki hastanelere gidebilir diye düşünüyorum ...böylelikle hiçbirimizin sorunu kalmaz

mesajı tekrar etmişim

Son düzenleme:

Şu yazdığınızı bir daha okuyun isterseniz. "inşallah o nefret ettiğiniz doktorların eline kalırsınız." Siz öyle düşünürsünüz ama kötü olaylar yaşayanlar durumu bambaşka görür.

Kendi düşüncelerimizi onaylatamayınca, haklısın dedirtemeyince hemen beddua edelim. Umarım şu son yazdığınız cümleyi bilinçli olarak yazmamışsınızdır zira "hastalıktan" bahsediyoruz. Sizin şu cümlenizle hastanelere düşen biri için (inş.dediğiniz için diyorum.) "oh, doktorlar için kötü muamele yapıyor der misin müstehak" mı diyeceksiniz?

Yazdıysanız da okadar yorumunuza denk gelip, okumuş biri olarak açıkcası o üslubu ben size yakıştıramadım.

anladığını anlat desem iki kişinin yazdığı yorumu okursun avukatlığını bal gibi yapıyorsun troid hastasıyım ve evet sonuna kadar da haklıyım ben oraya muayene olmaya gitmişim sohbet dinlemeye değil haksızsın kim diyor kimse bana sen haksızsın demedi ki zaten. ama burda bi doktor hasta münakaşası aldı başını gitti anlattın da biz mi anlamadık diyorsun ya burdakiliren % 90 anladı anlamayan yani sen okumadan direk saldırmak için hastalara olan ön yargıların yüzünden yorum yaptın bir arkaşadaş da temmi etmiş ya inşallah o doktorların elinden kurtulamazsınız diye inşallah öyle olur bu savanan arkadaşlar için bol bol sohbet eder çıkarsınız

bence işinden memnun olmayan işini yapmamalı. az para kazanıyorsan çok para kazanabileceğin iş seçseydin, çok çalışıyorsan az çalışacağın bir iş seçseydin derler adama. insanların canıyla ilgili bir mesleği yapıp da sonra çok çalışıyorum az kazanıyorum diye ağlamak benim doktorlara güvenimi azaltıyor. bir de hem suçlı hem güçlüler valla maşallah, ben de dersime geç gireyim, arkadaşımla derse girip sohbet ederken bi yandan da çocuklara yazı yazdırayım noluyor bakalım o zaman? bankacı da seninle ilgilenmesin saatlerce sıra bekle bankada bik bik gelip ağlarsınız burda ben doktorum zamanım kıymetli saatlerce beklettiler beni diye.

doktor olunca insanın her şeye hakkı oluyor herhalde.

doktor düşmanı değilim ama gamsız sorumsuz,2 hemşire bir doktor bakanlığa şikayet etmişliğim,acil hemşiresinin boğazını sıkmışlığım var.buna karşın 2 psikolok 1 psikiyatri 1de çocuk doktorunun elini öpmüşlüğümde var.ellerine düştüğüm doktorların insan olup olmamasına bakar benim raporun işeyararlılığı anlatabildimmi.)

hayır anlamadığım neden objektif olamıyoruz ki hiç? her meslekte iyiler de kötüler de var bu fanatiklik nedir koskoca insanların takım tutar gibi bir şeyleri savunması çok garip.

konu sahibi arkadaşım ben de sen de sağlık bakanlığına şikayette bulunmalısın, böyle şeylerin yaptırımı vardır. hastanelerin prosedürü nedir bilmiyorum ama bizde böyle şeyler olduğu zaman soruşturma açılır iddianın ciddiyetine göre. sen hakkını ara boşver haklıysan canın sıkıldıysa şikayetini bildirmelisin. herkes para kazandığı, ekmeğini yediği işi hakkıyla yapmak zorunda. taksiciyse taksici doktorsa doktor. hiç birimizin birbirimizden farkı yok.

ne de güzel yorumladınız kaleminizden çıkanlar aklımdan geçenlerin aynısı okumuşsunuzdur yazdıklarımı anlatmayayım tekrar kesinlikle şikayet edeceğim bir arkadaşımdan araştırmasını rica ettim adını verdim doktor hanımın sadece kendim için değil ordaki diğer hastalar için de yapıyorum bunu çok teşekkür ederim yorumunuz için

afferim sana!!!!!!!!!! madalya mı verelim bir de burda acil hemşiresinin boğazını sıkmışlığım var diye bir haltmış gibi anlatıyorsun!!!!!!!!!!!

doktor, hemşire, personel benim için fark etmez hepsi sağlık için uğraşıyor yeri geliyor kendi işinden fazlasını yapıyor hiç tanımadığı insanların iyiliği için. istediğin kadar doktor düşmanı değilim de ben bu mantıktaki insanlara hiç bir zaman yardım etmek istemem. ha bir başkasının canına kast etmiş ha benim, senin sağlığın için uğraşan insanların sağlığına gasp etmenin mantığı nedir!!!

sonra doktor düşmanları o nefret ettiğiniz doktorların eline düşün dediğimde kızıyorsunuz gayet ciddiyim eğer senin gibi sağlık düşmanı kendini herşeye hakkı gören kim varsa inşallah kendileri gibi doktor/sağlık görevlileriyle karşılaşırlar, öyle elini öpülecek insanların sana müdahale etmesi çok yazık.

sağlığı için gözünün içine bakan insanlar var o eli öpülecek insanlar umarım öyle kişilere denk gelir, herkes hak ettiği gibi müdahale görür.

Okmeydanı hastanesi şimdiye kadar gördüğüm en pis ortamlardan biri hastane demeye bin şahit lazım sağlıklı olan hasta çıkar.

Ayrıca hastlara kötü muamelede bulunan ; yaşlı , gariban , saygılı insanları azarlayan onların sağlıklarıyla oynayan doktorlar umarım aşiretini toplayıp elinde satırlarla hastaneye dalan insanlarla karşılaşırlar.

Bunlar gibi doktorlar yüzünden kaç insan can verdi, sakat kaldı, kör oldu ama Türkiyede adalet olmadığı için bırakın ceza almayı hiçbir şey olmamış gibi hayatlarını devam ettiler.

Son düzenleme:

hala umursamaz hala herşeyden birhaber yorumlar......kimse kimseyi zorla çalıştırmıyor......ben işimi çok seviyorum.......ben bana teşekkür eden bir insanla mutlu olabiliyorum sadece.........kimsenin kimseyi savunduğu falan yok......elimizdeki malzemeler bunlar diyoruz.......insanlar hala bozuk plak gibi.........iki taraf ta dinlenmeliydi.......ben meseleleri bir bütün olarak tartışırım........herşeyden birhaber biri gelip te her ay geçen yasaları görmeyip umursamayıp burada aaaa ama seçmeseydin mesleğini başka bir meslek yap deyip düşüncelerini sığ bir şekilde burada aktarıp bir de üzerine beddua ederse kusura bakmayın ama iyi niyetinizden şüphe ederim......hep diyorum gitmek ve sevdiğim bu mesleği sistemi oturmuş bir ülkede yapmak en iyisi

ne mutlu size.
bi de övünmüş yaa hemşire boğazını sıktım diye.
keşke dava açılsaydı da yeseydin tazminat cezasını

bende hep okmeydanı araştırma hastanesine giderim yıllardır hiç böyle birşeyle karşılaşmadım
randevuusz gidilmiyor zaten tahlil gösterseniz bile randevu alıpta gidiyorsunuz randevu alırkende doktorun orda olup olmadığını görebiliyorsunuz hiçbir devlet hastanesindeki doktor ben yarın yokum yada şu gün burdayım gibi bir bilgi vermez
kayınvalidemede randevu almıştım oda gitti gelmiş diyorki doktor bana telefon numarasını vermedi hangi gün orda olduğunu sorucakmış
yahu kadının yüzlerce hstası var bir sürü insan geliyor oraya hangi birine telefon numarasını versin
devlat hastanelerindeki sistem belli gidersiniz gerekeni yaparlar ilaçsa ilaç verirler gönderirler
yani özeldeki gibi oturup size herşeyi detaylı anlatmazlar çok çok nadir
hastalığınız önemliyse ameliyat gerekiyorsa vs
yanlış mı doğrumu orası tartışılır ama olay bu yani yapıcak bişey yok.

ayrıca o elini öptüğü 2 psikolog doktor değilki boşuna yazmıs
doktorları kendi kölesi zannedenler kendileri doktor olsa havalarından geçilmezdi eminim
cok biliyorlarsa buyursunlar tıp fakülteleri herkese acık,kazanabiliyorlarsa okuyabiliyorlarsa hatta mezun olmayı basarabiliyorlarsa gerçek doktorluğu göstersinler
ablam göz doktoru ve kaç senesi nöbetlerde okuyarak geçti bilirim

ne demişler Allah kimseyi doktora da düşürmesin,doktoru da kapımdan eksik etmesin

konu çok farlı yerlere gelmiş
aslında önemli olan her meslekte olduğu gibi önce insanız
sonra meslekler doktorluk çok önemli bir meslek
insan en ufak bir hastalıkta bile doktorun ağzına bakıyor
ama malesef ve malsef her meslekte olduğu gibi bazıları gerçekten olduğu konumu
işinin önemini unutup insancıl olmayan davranışlarda bulunabiliyor
çok hasta doktorun odasından azarlanarak çıkmıştır
ne olursa olsun hiç kimse kör cahilde olsa öyle bir muameleyi hak etmez
ama tabi hastada burda çok önemli önce insana saygı sonra mesleğinie konumuna gerisi zaten teferruat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…