bence sizinki genellemeye giriyo.her meslekte oldugu gibi tabi curuk elmalar var ama isini cok iyi yapan doktorlarda var.mesela benim esimde dahiliye doktoru az cok bilgim var islerin nasil isledigiyle ilgili.emin ol isleri hic kolaydegil.aksama kadar bisuru kisiyle ilgilen sonra 100kere hemsire arasin danismak icin.ve gecenin 3unde 5 inde hasta geldigi icin hastaneye git.gercekten yorucu...
bence sen doktorun biseyin yok demesine bozulmussun biraz..kizma ama kendisinde hastalik arayan doktoru biseyin yol dedi diye doktorun bilgisiz yetersiz oldugunu savunan cok kisi gordum.
demekki degerlerin henuz tedavi edilme asamasinda degil yoksa eminim elinden geleni yapardi size garazi yokya...hem ertesi gun orda olmamasida normal asistanken hergun farkli doktor gelir.arastirmalarda bu isler boyle..
sen eniyisi ozel bi hastaneye git orda hasta olmayana bile hastasin diyolar nasilsa.para almak icin bosyere ameliyat bile yapiyolar
bence sizinki genellemeye giriyo.her meslekte oldugu gibi tabi curuk elmalar var ama isini cok iyi yapan doktorlarda var.mesela benim esimde dahiliye doktoru az cok bilgim var islerin nasil isledigiyle ilgili.emin ol isleri hic kolaydegil.aksama kadar bisuru kisiyle ilgilen sonra 100kere hemsire arasin danismak icin.ve gecenin 3unde 5 inde hasta geldigi icin hastaneye git.gercekten yorucu...
bence sen doktorun biseyin yok demesine bozulmussun biraz..kizma ama kendisinde hastalik arayan doktoru biseyin yol dedi diye doktorun bilgisiz yetersiz oldugunu savunan cok kisi gordum.
demekki degerlerin henuz tedavi edilme asamasinda degil yoksa eminim elinden geleni yapardi size garazi yokya...hem ertesi gun orda olmamasida normal asistanken hergun farkli doktor gelir.arastirmalarda bu isler boyle..
sen eniyisi ozel bi hastaneye git orda hasta olmayana bile hastasin diyolar nasilsa.para almak icin bosyere ameliyat bile yapiyolar
vallah bana kizmayin ama allah türkiyede hasta olanlara yardim etsin..
asla ülkemi kötülemek istemiyorum fakat bende hic hos seylerle karsilasmamistim.. yurtdisinda yasiyorum ama buraya bakarak gercekten türkiyede bu isler icler acisi..
hamileymisim kanamam var diye özele gittim.. kayit acalim suna para buna para agzini actiklari anda para demeye basliyorlar... herneyse... 2-3 kere özele gittim..
sonra esim dedi bide devlet hastanesine gidelim dedi.. gitmez olaydim..
odaya zaten sadece beni aldilar ne esimi, ne k.validemi hadi onlari gectim benden haric odada 4 tane daha bayan vardi.. hemsireler zaten kendi aralarinda ukala ukala gülümsemeler hic insana insan muamelesi yapmayan tipler.. uyuz oldum nefret ederim böyle insanlardan... bana soru soruyormus yüzüme bile bakmiyor..
doktor bey gelin bakalim kanamaniza dedi sonra vazgecti... arkada facebook acik beyfendinin.. neyse oturdugum sandalyede kan aldi hemsire... 4 saat sonra gel tekrar al degerlerini diye..
okadar gerildim okadar gerildim anlatamam.. neden böyle yaparlar hic anlamis degilim...
esimi gönderdim sen al gel bidaha gitmem oraya diye..
zamaninda rahmetli dedemlede dalga gecmislerdi.. dedem isitmiyordu... hemsireler karsisina gecmis gülüyor.. doktor tinlamiyor.. annemde bir güzel basmisti fircayi
vallah bana kizmayin ama allah türkiyede hasta olanlara yardim etsin..
asla ülkemi kötülemek istemiyorum fakat bende hic hos seylerle karsilasmamistim.. yurtdisinda yasiyorum ama buraya bakarak gercekten türkiyede bu isler icler acisi..
hamileymisim kanamam var diye özele gittim.. kayit acalim suna para buna para agzini actiklari anda para demeye basliyorlar... herneyse... 2-3 kere özele gittim..
sonra esim dedi bide devlet hastanesine gidelim dedi.. gitmez olaydim..
odaya zaten sadece beni aldilar ne esimi, ne k.validemi hadi onlari gectim benden haric odada 4 tane daha bayan vardi.. hemsireler zaten kendi aralarinda ukala ukala gülümsemeler hic insana insan muamelesi yapmayan tipler.. uyuz oldum nefret ederim böyle insanlardan... bana soru soruyormus yüzüme bile bakmiyor..
doktor bey gelin bakalim kanamaniza dedi sonra vazgecti... arkada facebook acik beyfendinin.. neyse oturdugum sandalyede kan aldi hemsire... 4 saat sonra gel tekrar al degerlerini diye..
okadar gerildim okadar gerildim anlatamam.. neden böyle yaparlar hic anlamis degilim...
esimi gönderdim sen al gel bidaha gitmem oraya diye..
zamaninda rahmetli dedemlede dalga gecmislerdi.. dedem isitmiyordu... hemsireler karsisina gecmis gülüyor.. doktor tinlamiyor.. annemde bir güzel basmisti fircayi
Sevgili Pepe,
lütfen burada tartışıp sinirlerini harap etme.
gerçekten değmez, 2-3 gündür bunu yapıyorum kendimi ifade etmeye çalışıyorum yok değmez.
burada tartışacağıma gider 2-3 konu fazla okurum en az hasta görebileceğim bölümü kazanmak için çalışırım daha iyi.
burda juno arkadaşımız da yeri geldi özür diledi ben de üstüme düşeni yaptığımı düşünüyorum.
ve tüm doktor arkadaşlarıma tavsiyem şu forumdaki doktor düşmanlarıyla uğraşmak yerine kısıtlı vakitlerini sevdikleriyle geçirmeye, tıp konusunda çalışmalarına, hiç bişey bulamazlarsa dinlenmeye ayırsınlar.
burdaki tüm doktor düşmanlarına tek diyeceğim şu ki inşallah o nefret ettiğiniz doktorların eline kalırsınız. hadi bana eyvallah
kimsenin avukatligini yaptigim falan yok ayrica gittiginiz doktoru tanimiyorum bile.sanirim haklisin demeyenlere sinirleniyosunuz.neyse munakasaya giricek degilim sizinle.diger arkadaslarinda msjlarina baktim cogunda cvp olarak anlasilmadiginizi yazmissiniz evet hepimizde sorun var sen anlattinda biz anlamadik.bu son msjimdi tekrar gecmis olsun
Sevgili Pepe,
lütfen burada tartışıp sinirlerini harap etme.
gerçekten değmez, 2-3 gündür bunu yapıyorum kendimi ifade etmeye çalışıyorum yok değmez.
burada tartışacağıma gider 2-3 konu fazla okurum en az hasta görebileceğim bölümü kazanmak için çalışırım daha iyi.
burda juno arkadaşımız da yeri geldi özür diledi ben de üstüme düşeni yaptığımı düşünüyorum.
ve tüm doktor arkadaşlarıma tavsiyem şu forumdaki doktor düşmanlarıyla uğraşmak yerine kısıtlı vakitlerini sevdikleriyle geçirmeye, tıp konusunda çalışmalarına, hiç bişey bulamazlarsa dinlenmeye ayırsınlar.
burdaki tüm doktor düşmanlarına tek diyeceğim şu ki inşallah o nefret ettiğiniz doktorların eline kalırsınız. hadi bana eyvallah
bence işinden memnun olmayan işini yapmamalı. az para kazanıyorsan çok para kazanabileceğin iş seçseydin, çok çalışıyorsan az çalışacağın bir iş seçseydin derler adama. insanların canıyla ilgili bir mesleği yapıp da sonra çok çalışıyorum az kazanıyorum diye ağlamak benim doktorlara güvenimi azaltıyor. bir de hem suçlı hem güçlüler valla maşallah, ben de dersime geç gireyim, arkadaşımla derse girip sohbet ederken bi yandan da çocuklara yazı yazdırayım noluyor bakalım o zaman? bankacı da seninle ilgilenmesin saatlerce sıra bekle bankada bik bik gelip ağlarsınız burda ben doktorum zamanım kıymetli saatlerce beklettiler beni diye.
doktor olunca insanın her şeye hakkı oluyor herhalde.
doktor düşmanı değilim ama gamsız sorumsuz,2 hemşire bir doktor bakanlığa şikayet etmişliğim,acil hemşiresinin boğazını sıkmışlığım var.buna karşın 2 psikolok 1 psikiyatri 1de çocuk doktorunun elini öpmüşlüğümde var.ellerine düştüğüm doktorların insan olup olmamasına bakar benim raporun işeyararlılığı anlatabildimmi.)
hayır anlamadığım neden objektif olamıyoruz ki hiç? her meslekte iyiler de kötüler de var bu fanatiklik nedir koskoca insanların takım tutar gibi bir şeyleri savunması çok garip.
konu sahibi arkadaşım ben de sen de sağlık bakanlığına şikayette bulunmalısın, böyle şeylerin yaptırımı vardır. hastanelerin prosedürü nedir bilmiyorum ama bizde böyle şeyler olduğu zaman soruşturma açılır iddianın ciddiyetine göre. sen hakkını ara boşver haklıysan canın sıkıldıysa şikayetini bildirmelisin. herkes para kazandığı, ekmeğini yediği işi hakkıyla yapmak zorunda. taksiciyse taksici doktorsa doktor. hiç birimizin birbirimizden farkı yok.
doktor düşmanı değilim ama gamsız sorumsuz,2 hemşire bir doktor bakanlığa şikayet etmişliğim,acil hemşiresinin boğazını sıkmışlığım var.buna karşın 2 psikolok 1 psikiyatri 1de çocuk doktorunun elini öpmüşlüğümde var.ellerine düştüğüm doktorların insan olup olmamasına bakar benim raporun işeyararlılığı anlatabildimmi.)
afferim sana!!!!!!!!!! madalya mı verelim bir de burda acil hemşiresinin boğazını sıkmışlığım var diye bir haltmış gibi anlatıyorsun!!!!!!!!!!!
doktor, hemşire, personel benim için fark etmez hepsi sağlık için uğraşıyor yeri geliyor kendi işinden fazlasını yapıyor hiç tanımadığı insanların iyiliği için. istediğin kadar doktor düşmanı değilim de ben bu mantıktaki insanlara hiç bir zaman yardım etmek istemem. ha bir başkasının canına kast etmiş ha benim, senin sağlığın için uğraşan insanların sağlığına gasp etmenin mantığı nedir!!!
sonra doktor düşmanları o nefret ettiğiniz doktorların eline düşün dediğimde kızıyorsunuz gayet ciddiyim eğer senin gibi sağlık düşmanı kendini herşeye hakkı gören kim varsa inşallah kendileri gibi doktor/sağlık görevlileriyle karşılaşırlar, öyle elini öpülecek insanların sana müdahale etmesi çok yazık.
sağlığı için gözünün içine bakan insanlar var o eli öpülecek insanlar umarım öyle kişilere denk gelir, herkes hak ettiği gibi müdahale görür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?