• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyice paronayak oldum yardım lütfen..

valla bu kapağı size yapmış gibi.
ayrılırken dediği şeyi teyit eden bişey bu.
demek ki hala aklına geliyorum ama hala dönmeyi düşünmüyor gibi. ayrışırken de bu şekilde ayrıldık zaten olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yok diyerek :( ama ben sevdiğimi istiyorum nasıl olucak bu nasıl alıcam onu

Dört ay çok uzun bi süre yalnız, ayrıldıktan sonra.
Senden ayrıldıktan birkaç gün sonra falan koysaydı, tamam.
Ama ben senle ilgili olduğunu zannetmedim pek. Dört ayda hayatına giren biri olmuştur ve onun için yazmıştır muhtemelen.
ben o kadar hızlı yaşayacağını sanmıyorum. biri gider biri gelir tarzında yaşayan biri değil. 4 ayda ben nasıl unutamadım ve başkasıyla olamıyorsam onun da olduğunu sanmıyorum. çünkü onun düşünce yapısı da benim gibi. ayrıca şöyle bir durum var bazı fotoğraflarının altındaki canımlı aşkımlı yorumlarımız duruyor. kaldırmamış. unutmuştur belki ama hayatında başka bir kız olsa o yorumları görür kaldırtırdı diye düşünüyorum.sizce?

Şu durumda bence pek umut yok ..
Ayrıca kazanmaya değecek bir yan da göremiyorum ..
Bence beyninizde bitirin bu kişiyi ..
Bazen bazı şeylerde hayır aramak lazım ..
Sizin hayrınıza belki de bu ayrılık ..
şimdilik en azından sorun kaldırcak halim yok 1-2 yıl sonra ne olur bilemem demişti. daha sonra kesinlikle istemediğini söyledi.

çünkü seviyorum :KK43: ve hala onu istiyorum

Sana tecrübeyle sabit olarak konuşuyorum ..
Başkasını da sevebilirsin ..
4 ay çok uzun bir süre, sen kendine saplantı yapmışsın aklından çıkarmak istemiyorsun şuan .
Belki karşına seni çok daha hak eden, sevgine değer biri çıkacak ..
Hayatta her yaşadığımızın bir sebebi var bunu sakın unutma .
Sen bu kişiyi beyninde bitirdiğin anda emin ol çok farklı olacak herşey .

"Oo sana gönderme yapmış hemen sen de şöyle yap" gibi yorumlar, tavsiyeler gelmiş ama biri de çıkıp dememiş ki belki sizinle ilgili bir sebepten koymamıştır, sadece beğendiği bir sözdür ve kapak fotoğrafı yapmıştır?

Sana tecrübeyle sabit olarak konuşuyorum ..
Başkasını da sevebilirsin ..
4 ay çok uzun bir süre, sen kendine saplantı yapmışsın aklından çıkarmak istemiyorsun şuan .
Belki karşına seni çok daha hak eden, sevgine değer biri çıkacak ..
Hayatta her yaşadığımızın bir sebebi var bunu sakın unutma .
Sen bu kişiyi beyninde bitirdiğin anda emin ol çok farklı olacak herşey .
öyle birisi var şu an ama uzak duruyorum. ısınamadım yüzüne baktığım an içim titremiyor heyecanlanmıyorum karşısında onu sevdiğim gibi sevebileceğimi sanmıyorum. çok farklıydı benim için ona duydugum hisleri daha önce hiç tatmamıştım ve herşey çok güzeldi aslında birlikte seyehatler yaptık her an her dk birlikteydik hiç bıkmadık. ama son tartısma bardağı taşıran son damlaydı sanırım. bana dönmeye çalıştığını düşünüyorum çünkü yaklaşık 2 hafta falan önce ev arkadaşı bana mesaj attı konuyu bir şekilde ona çekti ve dönse kabul eder misin diye sordu. yok istemiyorum 4 ay uzun bir süre seven insan duramaz dedim ısrarla sordu bana. ama aklıma onun ağzımı aratacağı ihtimali gelmedi o an hep olumsuz cevap verdim. çünkü onun arkadaşları ona karşı zaafım olduğunu düşünüyordu ve onların gözündeki bu imajı silmek için hep olumsuz konuştum. şimdi düşününce kesinlikle onun sordurduğundan eminim. normalde halimi hatrımı sormayan bir insan neden bana o gün mesaj attı da bunları sordu değil mi? o yüzden de bu kapağı paylaştı diye düşünüyorum

öyle birisi var şu an ama uzak duruyorum. ısınamadım yüzüne baktığım an içim titremiyor heyecanlanmıyorum karşısında onu sevdiğim gibi sevebileceğimi sanmıyorum. çok farklıydı benim için ona duydugum hisleri daha önce hiç tatmamıştım ve herşey çok güzeldi aslında birlikte seyehatler yaptık her an her dk birlikteydik hiç bıkmadık. ama son tartısma bardağı taşıran son damlaydı sanırım. bana dönmeye çalıştığını düşünüyorum çünkü yaklaşık 2 hafta falan önce ev arkadaşı bana mesaj attı konuyu bir şekilde ona çekti ve dönse kabul eder misin diye sordu. yok istemiyorum 4 ay uzun bir süre seven insan duramaz dedim ısrarla sordu bana. ama aklıma onun ağzımı aratacağı ihtimali gelmedi o an hep olumsuz cevap verdim. çünkü onun arkadaşları ona karşı zaafım olduğunu düşünüyordu ve onların gözündeki bu imajı silmek için hep olumsuz konuştum. şimdi düşününce kesinlikle onun sordurduğundan eminim. normalde halimi hatrımı sormayan bir insan neden bana o gün mesaj attı da bunları sordu değil mi? o yüzden de bu kapağı paylaştı diye düşünüyorum

Çocuk değilsiniz değil mi ?
Gerçekten seni isteyen aracı falan koyar mı araya ..
Arar ya da çıkar karşına onca şey yaşamışsınız sonuçta ..
Gerçek sevgi emekten geçer, sana emek vermeyen biri için hiçbirşeye deymez ..
Senden ayrılış şekli de ya sıkıldığını ya da başka biri olduğunu gösteriyor ..
Eğer seninle barışmak için çabalarsa o zaman ona dönmeyi düşün, ama bu şartlarda seni düşünerek haraket ettiğini
hiç sanmıyorum .

Çocuk değilsiniz değil mi ?
Gerçekten seni isteyen aracı falan koyar mı araya ..
Arar ya da çıkar karşına onca şey yaşamışsınız sonuçta ..
Gerçek sevgi emekten geçer, sana emek vermeyen biri için hiçbirşeye deymez ..
Senden ayrılış şekli de ya sıkıldığını ya da başka biri olduğunu gösteriyor ..
Eğer seninle barışmak için çabalarsa o zaman ona dönmeyi düşün, ama bu şartlarda seni düşünerek haraket ettiğini
hiç sanmıyorum .
çocuk değiliz ama olgun da değiliz ki. onu tersleyip reddedeceğimden ve gururunu kaybetmekten korktuğu için önce arkadaşı aracılığıyla ağzımı arattığını düşünüyorum bir ışık yaksaydım gelirdi. daha önce de 1 aylık bir ayrılık yaşamıştık onda da başka arkadaşları önce nabzımı yoklamıştı sonra o gelmişti karşıma. ayrılışımız çok karmaşık oldu aslında uzun bir süre birbirimizden kopamadık ama ayrıldık sonunda . kadar karmaşıklaşmıştı ki işler. biraz da aileler buna neden oldu biz ayrılmamıştık. bizim tartışmamıza iki taraf da şahit oldu ve beni annem ağlarken gördü. onun annesi de canını sıkma bir kız için falan demiş. benim annem de seni şimdiiden ağlatan insanı istemiyorum dedi. işler iyice sarpa sardı araya aileler de girdi olmıcak bu iş galiba olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yok seklinde bıraktı. bana göre sevgi aşk her şeyin üstesinden gelir ama o pes etti. zaten ana kuzusudur biraz. ailesi demiş siz vlenseniz de boşanırsınız anlasamıyorsunuz demişler. biraz onların sözüne baktı aslında

çocuk değiliz ama olgun da değiliz ki. onu tersleyip reddedeceğimden ve gururunu kaybetmekten korktuğu için önce arkadaşı aracılığıyla ağzımı arattığını düşünüyorum bir ışık yaksaydım gelirdi. daha önce de 1 aylık bir ayrılık yaşamıştık onda da başka arkadaşları önce nabzımı yoklamıştı sonra o gelmişti karşıma. ayrılışımız çok karmaşık oldu aslında uzun bir süre birbirimizden kopamadık ama ayrıldık sonunda . kadar karmaşıklaşmıştı ki işler. biraz da aileler buna neden oldu biz ayrılmamıştık. bizim tartışmamıza iki taraf da şahit oldu ve beni annem ağlarken gördü. onun annesi de canını sıkma bir kız için falan demiş. benim annem de seni şimdiiden ağlatan insanı istemiyorum dedi. işler iyice sarpa sardı araya aileler de girdi olmıcak bu iş galiba olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yok seklinde bıraktı. bana göre sevgi aşk her şeyin üstesinden gelir ama o pes etti. zaten ana kuzusudur biraz. ailesi demiş siz vlenseniz de boşanırsınız anlasamıyorsunuz demişler. biraz onların sözüne baktı aslında

Ben ne yazarsam yazayım ikna olmuyorsun herşeyi üstüne alınıyorsun bence ..
Bittiğini kabullenmediğin için bu durumdasın, herşeyde bir umut arıyorsun ..
Hadi diyelim ki herşey anlattığın gibi ...
Bu adam seni mutsuz eder bence ..
Doğru karakter değil .

Ben ne yazarsam yazayım ikna olmuyorsun herşeyi üstüne alınıyorsun bence ..
Bittiğini kabullenmediğin için bu durumdasın, herşeyde bir umut arıyorsun ..
Hadi diyelim ki herşey anlattığın gibi ...
Bu adam seni mutsuz eder bence ..
Doğru karakter değil .
işte buna katılıyorum. umursamaz ilgisiz rahat böyle olursa olur olmazsa olmaz havalarında. hiç bir kız bunu istemez öyle değil mi? benden sonra biriyle olsa da aynı sebeplerden akrşısındaki kız dır dır yapıcak ona. ama ona göre öyle değilmiş sevmeyi anlamamışım ben sevmiş ama ben anlamamışım

4 ay önce benden ayrılan erkek arkadaşım bu gün kapak fotografına bunu koydu. ayrılırken olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yok falan demişti. ufak tefek şeylerden sorunlar yaşıyorduk. bunu beni düşünerek koyduğunu düşünüyorum ben. ama bir tane kız var yeni tanışmış bu fotografı beğendi. erkek arkadaşımın her haltını beğeniyor zaten sevimsiz kız:KK42: bunu nasıl yorumlamak gerek. acaba kafasına bir şeyler dank mı etmeye başladı. yoksa o kızla çıkıyor da benimle olmadı daha iyisini yani o sevimsiz kızı mı buldu. bunu mu kastediyor?

dört ayda o köprünün altından ne sular akmıştır..

işte buna katılıyorum. umursamaz ilgisiz rahat böyle olursa olur olmazsa olmaz havalarında. hiç bir kız bunu istemez öyle değil mi? benden sonra biriyle olsa da aynı sebeplerden akrşısındaki kız dır dır yapıcak ona. ama ona göre öyle değilmiş sevmeyi anlamamışım ben sevmiş ama ben anlamamışım

Herkesin sevme şekli, sevgisini gösterme şekli farklıdır ..
Ama sevgide de belli esas noktolar vardır ve umursamazlığın sevgide aşkta yeri yoktur ..
Bu adam seni üzer vazgeç bence ..
Dönme gibi bir girişimi yok ama olsa da iyi düşün derim .

Herkesin sevme şekli, sevgisini gösterme şekli farklıdır ..
Ama sevgide de belli esas noktolar vardır ve umursamazlığın sevgide aşkta yeri yoktur ..
Bu adam seni üzer vazgeç bence ..
Dönme gibi bir girişimi yok ama olsa da iyi düşün derim .
tavsiyeniz ve ilginiz için teşekkür ederim iyi ki varsınız. ama kesşke bir umut olsaydı canım çıkıyor 4 aydır sessiz sessiz

1-2 yıl sonra bile barışan insanlar evlenip mutlu olan insanlar var

o bir iki yıl sonra barışıp evli mutlu olan insanlar,
yeni deneyimlerden sonra bir araya gelen insanlar diye düşünüyorum..
hem kendiniz yazmışsınız yeni bir kızla barıştı diye..
yineliyorum ki dört ay uzun bir süre.
sanıldığı üzre seviliyor yada muhimseniliyor olunsa dört ay beklenmezdi.

o bir iki yıl sonra barışıp evli mutlu olan insanlar,
yeni deneyimlerden sonra bir araya gelen insanlar diye düşünüyorum..
hem kendiniz yazmışsınız yeni bir kızla barıştı diye..
yineliyorum ki dört ay uzun bir süre.
sanıldığı üzre seviliyor yada muhimseniliyor olunsa dört ay beklenmezdi.
haklısınız :( söylediklerinizde cok haklısınız. birisi var çok değer veriyor bana kaç aydır peşimde ama yüzüne baktığımda bir şey hissetmiyorum ama iyi biri olduğundan ve beni mutlu edeceğinden eminim. laç aydır çeşitli bahanelerle uzak durmaya çalısıyorum ama ısrar ediyor. artık kurduğu baskıya dayanamayıp 4 ay önce ayrıldığımı söyledim. anlamıştım ama bu kadar yeni olduğunu bilmiyordum tamam mesaj atmıcam artık dedi. aklım ve kalbim arasında sıkıştım kaldım. ne yapmalıyım?

Gerçekten sevseydi asla ayrılmazdı. Daha fazla düşünmeyin bence.

Back
X