Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu halimizden sıyrılmamız lazım acilKonuyu takipteyim. Çok hareketli kızım var bende kendimi saldığımı düşünüyorum.![]()
Canım ev temizliğinde sorun yok evim düzenli temiz ama kendime aynı özeni gösteremiyorumBebegim yok ama o uyurken temizlik islerinizi falan halledebilirsiniz aslinda..
Güzel eşofman takımı almakla başlayabilirsiniz o zaman, evde saçlarınızı tarayıp tepeden toplayın .hoş durur. Hemde bebekle uğraşırken rahat olur.Evde pijamayla dağınık saçlarla dolaşıyorum
Tamam ben de kendi temizliginizden bahsetmistim aslindaCanım ev temizliğinde sorun yok evim düzenli temiz ama kendime aynı özeni gösteremiyorum
İki günde bir duş alırım bahsettiğim kişisel hijyen değil mesela saç makyaj güzel giyimBen cocuk olunca dusa girmeyeninide gordugum icin bu boyutta degilseniz sorun yok. Yeni kremler, maskeler alarak baslarsiniz aslinda yeni urun alinca insan bi hevesleniyor.
Ama düzenli gidemiyorum ihmal hep alımlı makyajlı bayanlar çok özeniyorum ev çocuk temizlik derken her şeye yetişemiyoruzTamam ben de kendi temizliginizden bahsetmistim aslindakas biyik falan filan :))
Valla ev kıyafetle dolu ama pijamayla dolaşmak rahat geliyor sanırımGüzel eşofman takımı almakla başlayabilirsiniz o zaman, evde saçlarınızı tarayıp tepeden toplayın .hoş durur. Hemde bebekle uğraşırken rahat olur.
Ama düzenli gidemiyorum ihmal hep alımlı makyajlı bayanlar çok özeniyorum ev çocuk temizlik derken her şeye yetişemiyoruz
Ağdayı yapıyorum da kendimEvde kendiniz yapamiyor musunuz? Ogrenseniz aslinda cok rahat yaparsiniz. Veet agda bantlari falan vsr cok guzel..
Bizim gibi olma daHerkes ayni seyi soyluyor...
kendimi cok merak ediyorum ...nasil olcam acaba?