- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
[QU OTE="apranxx, post: 44698864, member: 192998"]2 çocuk büyüttüm hiç paspal gezmedim evde....pijamayla evde dolanılır mı? Eşofman giy, tayt tunik giy..
Evde sürekli rimel kaleme de karşıyım....hergün sürerseniz göz alışıyor sürmediğiniz gün ruh gibi görünüyorsunuz ki fecii...
Parfüm de olmaz sürekli...hem anneye hem bebeğe zarar...
Depresyon varsa başka ama normal zamanda saldım vaktim yok diyeni anlamıyorum....bebek küçükse 5-6 kez uyuyor zaten...birinde banyonu yap...uyanıncaya kadar çıkarsın zaten banyodan...emzir altını temizle en az bir saat durur yavrucak..yatır yatağın ortasına...o arada ohooo neler neler yapılır..[/QUOTE]
Ben ilk 1.5 yıl hiç parfüm kullanmadım oğluma dokunuyor diye
Evde sürekli rimel kaleme de karşıyım....hergün sürerseniz göz alışıyor sürmediğiniz gün ruh gibi görünüyorsunuz ki fecii...
Parfüm de olmaz sürekli...hem anneye hem bebeğe zarar...
Depresyon varsa başka ama normal zamanda saldım vaktim yok diyeni anlamıyorum....bebek küçükse 5-6 kez uyuyor zaten...birinde banyonu yap...uyanıncaya kadar çıkarsın zaten banyodan...emzir altını temizle en az bir saat durur yavrucak..yatır yatağın ortasına...o arada ohooo neler neler yapılır..[/QUOTE]
Ben ilk 1.5 yıl hiç parfüm kullanmadım oğluma dokunuyor diye