• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyice salmışım kendimi

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Bugün kitapçıda karşıma çıkan kitaptan bir satır:aşırı tatlı isteği ilgisizlik ve sevgisizlikten kaynaklanır..
Ben de doğumdan beri yaklaşık 2,5 yıldır aşırı yiyorum öyle böyle değil.. önceden tabağını tırtıklayıp duran ben artık öyle çok yiyorum ki.. bunu eşime de söyledim,tepki mi koca bir hiç.. ağız ucuyla gülümsedi
Benimle hiç bir şey paylaşmak yapmak istemeyen bi adama dönüştü hatta son zamanlarda yanımda yürümek istemediğini fark ediyorum.. kilodan dolayı iyice saldım kendimi ne giydiğime dikkat ediyorum ne saçıma başıma.. kendimi kocakarı gibi hissediyorum oturuşum bile değişti.. e bunlar da onu itti sanırım. Eskiye dönelim birbirimizi destekleyelim diyorum onda gena tık yok.
Bana karşı ilğisi sevğisi bitti ve ben tekrar harekete geçiremiyorum. Sürekli yemek düşünen biri oldum asla böyle değildim. Nasıl toparlayaçağım bilmiyorum. Geçen hafta saçımı kestirmek için gittiğim kuaförüm bile “çirkinleşmişsin iyice salmışsın kandini dedi. Hatta kıymalı pide gibi kokuyorsun bi parfüm sür dedi :/ eşime sordum kötü mü kokuyorum diye.. “ e yani parfüm kokmuyorsun” dedi :KK43:( hem kötü kokan hem şişman hem de hareketleri konuşması kaba birina dönüştüm :KK43:( bu ben değilim
Edit: sanırım şu konu yanlış anlaşıldı ben kuaföre da duş alıp gitmiştim.. sadece parfüm kullanmıyorum. Kişisel bakımımı temizliğimi tabiki yapıyorum ama kozmetik ürünler kullanmıyorUm. Her mesajın altına tek tek açıklama yapmak istemediğim için bunu yazmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fark etmeniz güzel hemen icraata gecin yemek yemek yok bakimlarinza baslayin ama bunu esiniz icin degil kendi özguven ve sagliginiz icin.. Bende hamileyim ve cok zor geciyor bu haftaya kadar dikkat ediyordum cok kiloda almadim hatta simdiye kadar en son 4 kilo almistim kontrolde ama esim baya kilo aldin dedi erkekler boyle demekki bende dogumu bekliyorum biran once toparlanicam insallah ama aynada kendime severek bakmak icin baskasi icin degil..

Neden kendinize bunu yapıyorsunuz? Kimi insan kilolarıyla mutludur ama siz değilsiniz. Buna bir son vermeyi düşünmüyor musunuz? Eşiniz için değil kendiniz için savaşın ve o eski güzel kokulu, bakımlı hallerinize dönün. Hayat çok daha güzel olacak o zaman. Ve eşiniz çok mu mükemmel görünüyor?

İlk başta temizliğinize dikkat edin. Kuaför size kıymalı pide gibi kokuyorsun dediğine göre durum vahim. Düzenli duşunuzu yapıp temiz giysiler giyin, deodorant kullanın. Bunlar parfümden daha önemli.
Saç ve tırnak bakımınızı ihmal etmeyin, oturuşunuza giyiminize özen gösterin. Kilo bunlardan sonra gelir ama elbette önemlidir. Biraz yürüyüş yapıp hamuru tatlıyı keserseniz kilo verirsiniz zaten.

Hemen icraat o zaman. Madem öyle spor salonundan ve güzellik salonundan çıkmayın, kilo verdikçe alış veriş yapın. Yemek yaptıktan sonra hergün duş alın, yemek kokusu mu siniyor üstünüze öyle? Kesinlikle yemeyi azaltın dikkatli sağlıklı beslenin kendiniz için, hayattan keyif almak için yapın bunları. İnsanın kendinden memnun olması çok önemli.

Ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz . Hemen harekete geçin başlar başlamaz kendinizi daha iyi hissedeceksiniz .

Bence sizin çaba vermeniz gerek öncelikle. Belki o zaman başkaları da motive eder. Etmeseler de bu kadar dert etmeyin derim. Sizin acilen bakıma, spora ve diyet listesine ihtiyacınız var. Hiç durmayın öyle koca elimi tutsun filan diye. Bunlar bahane!

Bugün kitapçıda karşıma çıkan kitaptan bir satır:aşırı tatlı isteği ilgisizlik ve sevgisizlikten kaynaklanır..
Ben de doğumdan beri yaklaşık 2,5 yıldır aşırı yiyorum öyle böyle değil.. önceden tabağını tırtıklayıp duran ben artık öyle çok yiyorum ki.. bunu eşime de söyledim,tepki mi koca bir hiç.. ağız ucuyla gülümsedi
Benimle hiç bir şey paylaşmak yapmak istemeyen bi adama dönüştü hatta son zamanlarda yanımda yürümek istemediğini fark ediyorum.. kilodan dolayı iyice saldım kendimi ne giydiğime dikkat ediyorum ne saçıma başıma.. kendimi kocakarı gibi hissediyorum oturuşum bile değişti.. e bunlar da onu itti sanırım. Eskiye dönelim birbirimizi destekleyelim diyorum onda gena tık yok.
Bana karşı ilğisi sevğisi bitti ve ben tekrar harekete geçiremiyorum. Sürekli yemek düşünen biri oldum asla böyle değildim. Nasıl toparlayaçağım bilmiyorum. Geçen hafta saçımı kestirmek için gittiğim kuaförüm bile “çirkinleşmişsin iyice salmışsın kandini dedi. Hatta kıymalı pide gibi kokuyorsun bi parfüm sür dedi :/ eşime sordum kötü mü kokuyorum diye.. “ e yani parfüm kokmuyorsun” dedi :KK43:( hem kötü kokan hem şişman hem de hareketleri konuşması kaba birina dönüştüm :KK43:( bu ben değilim
Valla esin destekliyosa spor salonuna git ordaki arkadaşları gördükçe hevese gelirsin benim eşim izin vermiyo bende evde kendimi durduramiyorum sürekli yiyorum. Oda benden uzaklaştı biliyorum ama durduramiyorum kendimi

Ben olsam kuaförümü değiştirmekle işe başlardım. Nasıl bir cesaret hayret ettim.
Evet.. o kadar şaşırdım ki bana “daha önce de soğan gibi kokUyorsun” demiştim di mi ğibi bir hatırlatma yaptı.. eli çok iyi diye ona gidiyordum ama artık gitmeyeçeğim çok densizleşti..

Diyet , spor , kilo verme , saç Değişikliği ve Bakım Şart ve de yeni giysiler .

Kocan için değil ama kendin için ve mutlu olmak için silkelenmen lazım.

Önce saglikli beslen, spora başla, havalar güzel yürüyüşe çık. Aralarda tartil gör bak kilolar düşmeye başladıkça gulumseyeceksin... Mümkünse her spordan sonra duş yap, parfüm sur vs.

Yaz mevsimini kaçırma. İnan ki bunları yaparsan verirsin.

Ben tiroid hastasıyım. Haliyle hamilelikte 30 kg aldım. Tiroid olunca veremedim. 8 ay depresyona girdim kilolar yüzünden. Hep ağladım. Eşim üzülme derdi, hep sen çok güzelsin derdi.

Keza yalandı. Çünkü aynanın karşısında ben bile nefret ettim kendimden. Sonra yeter dedim.

Başladım spora, diyet yapmayı sevmediğim için akşam 5 ten sonra yememeye. Sonuç 25 kg verdim. Ve kıyafet almaya başladım.

Sen de yapabilirsin yeter ki iste.

Kocan için değil ama kendin için ve mutlu olmak için silkelenmen lazım.

Önce saglikli beslen, spora başla, havalar güzel yürüyüşe çık. Aralarda tartil gör bak kilolar düşmeye başladıkça gulumseyeceksin... Mümkünse her spordan sonra duş yap, parfüm sur vs.

Yaz mevsimini kaçırma. İnan ki bunları yaparsan verirsin.

Ben tiroid hastasıyım. Haliyle hamilelikte 30 kg aldım. Tiroid olunca veremedim. 8 ay depresyona girdim kilolar yüzünden. Hep ağladım. Eşim üzülme derdi, hep sen çok güzelsin derdi.

Keza yalandı. Çünkü aynanın karşısında ben bile nefret ettim kendimden. Sonra yeter dedim.

Başladım spora, diyet yapmayı sevmediğim için akşam 5 ten sonra yememeye. Sonuç 25 kg verdim. Ve kıyafet almaya başladım.

Sen de yapabilirsin yeter ki iste.
Ne kadar güzel.. ben de bir yere kadar veriyorum ama hiç 63 ün altına inemedim maximum 17 kilo verdim.. bi yerde tıkandı kaldı hep.. en iyi ihtimalle balık etli oldum. Siz hep aynı şeyi yaparak mı o kadar kilo verebildiniz

Back
X