Bence çeyiz yapmaya başlayın. Heves meves kalmıyor
Hahaha göstersek belki bir soğuma olurYatak ortusunu al mesela dimi
Hahaha göstersek belki bir soğuma olur
Ucus modu, bak annem bana ekteki yatak örtüsünün pembesini beğenmişti. Evlilik hazırlığında böyle oluyor yaniBenden söylemesi.
Hahaha göstersek belki bir soğuma olur
Ucus modu, bak annem bana ekteki yatak örtüsünün pembesini beğenmişti. Evlilik hazırlığında böyle oluyor yaniBenden söylemesi.
YOOOO
Benim sectiklerim ayri yahu. Simdi muhabbeti bi acarsaniz yatak ortulerinin kralini sererim onunuze oyle de bi ihtisas sahibi oldum
İyi de 27 yaşındasınız daha, gören de 45 falan sanacak.
Ismarlama koca da aranmaz. Öyle de olsun böyle de olsun derseniz 45 yaşına gelip hala bunları düşünüyor, yapıyor olmanız muhtemel. Siz dört dörtlük müsünüz de öyle bir eş adayı bekliyorsunuz. Sevgi saygı huzur olsun gerisi boş. Kariyerli, ailesi süper, iyi para kazanan vs vs bir adam olup da huzursuz olacağınıza bunların hiç biri olmasın da huzurunuz olsun.
Haftaya gidip kaçak olarak yatak örtüsü alacağım kendime, yoksa korkarım bu fırfırlar süsleyecek yatağımıhiç aklımdan çıkmıyor bu örtü tam annemlik tam annenlik
Hahah, bizimki espri tabiiYOOOO
Benim sectiklerim ayri yahu. Simdi muhabbeti bi acarsaniz yatak ortulerinin kralini sererim onunuze oyle de bi ihtisas sahibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?