iyice siyirdim kafayi dibinde bisey kalmadi

Güzel isin varmis.
Güzel bir evin varmis.
Güzel bir Ailen , Arkadas cevren varmis.

Tadini cikar goren duyanda danacakki 50 yasina gelmissi , bune acele ?
Hersey zamaninda ve dogru insanla guzeldir!!
Ayrica boyle olsun soyle olsun diye hayallere kapilma , akisina birak herseyi ..
Zaten sen istesende istemesende , zamani gelince o insan gelir seni bulur.

Ne kadar cok istersen olmazz,olmuyorrda...bende cok istedim..asik oldum terkedildim ,ruhesim dedim ondan baskasini sevemem dedm gururumu hic ettim..yokkk!!!olmayinca olmuyor iste...gencsin daha neler cikar...cok iyi anliyorum seni..bende kacirdim zamaninda cok iyilerini simdiyse nerde kaliklar var onlar cikiyo..o yuzden en iyisi bekar kafa rahat kafa diye dusunup evlilikten umudumu kestim...istemiyorum artik...olursa olur ama ben istemeyi kestim valla...

İlişki Durumunuz:
Bekarım
Meslek:
---Çalışmıyorum
Eğitim Durumunuz:
İlköğretim
gerçekten uçmuşsun sen galıba profılle anlattıklarının arasında bıle ılgı yok ..:)

Aramaktan vazgeç hayatta en istediğin şeyler hep vazgececince gerçekleşir, bu da hayatin sen bakarken soyunamiyorum deme seklidir :) Elbet gelecek alnina yazili adam sabret

İlişki Durumunuz:
Bekarım
Meslek:
---Çalışmıyorum
Eğitim Durumunuz:
İlköğretim
gerçekten uçmuşsun sen galıba profılle anlattıklarının arasında bıle ılgı yok ..:)
Acaba internet ortamina gerçek bilgilerimi girmeyecek kadar tedbirli olabilir miyim? İlk şıkları isaretledim herşeyde. Ne yapaydim tez hocamin adini mi yazaydim
Allah bilir dogumgunum 1ocak sehir de adanadir. İşe bak

İlk okuduğumda 40 yaşındasın falan sandım. Daha 27 yaşundasın kuzum niye telaş yaptın. Allah hayırlısını çıkarmamış karşına daha demekki. Beyaz atlı prensini bulman dileğiyle...
Kiz zaten acele etmeye etmeye boyle olmus istediklerinide soylemis az daha dursun 35 olsun mu ? Ozaman basindan nisanlilik soz hatta evlilik gecmeyen kariyerli adami bulmak kolay mi ? Su yorumlariniz oldurcek beni

Kiz zaten acele etmeye etmeye boyle olmus istediklerinide soylemis az daha dursun 35 olsun mu ? Ozaman basindan nisanlilik soz hatta evlilik gecmeyen kariyerli adami bulmak kolay mi ? Su yorumlariniz oldurcek beni
E iyi madem dert etsin kendine iyice depresyona soksun kendini

Oluruna bırakın ozaman çıkar karşınıza

Bir arkadaşım aynı sizin gibi ofisi, arabası, işi, ailesi vs hersey tam kısmet de var ama olmayınca olmuyor kızın çamaşır makinesi bile var bikaç yıldır

Hayırlısını dileyin,hayırlısı olsun

her şeyde üstün olacak iyi olacak güzel olacak ee başka?

memleketin bi prensesi sensin herhalde

Herkes esinin kendinden üstün olmasini ister bunun neresi prenseslik ki?
Evlenme isteğim esimin üstün olmasi istegimin onune gectigi zaman bunlari onemsemem. Ama simdi degil. Insallah o gun gelmeden birini bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…