Kahrolsun eriyen kollajen dokularBen kirismaa etmeye baslamadim ama 2-3 yil sonra benim de genc , guzel halimden eser kalmayacak bence :)
Hahaha onu da denedim yillarca evlenmem dedim yok yeterince buyuk konusamamisim
Hayir simdi bir de evlenmem dedigim buyuk konusmalar tutmayip kel olmasin yasi olmasin dediklerim tutarsa vay halimeOzaman gerçekten ucus moduna alinmissiniz
Siz iyisi kel mel demeyin bir oturup cay için, saci sonradanda ekersiniz
Hahaha göstersek belki bir soğuma olur
Ucus modu, bak annem bana ekteki yatak örtüsünün pembesini beğenmişti. Evlilik hazırlığında böyle oluyor yaniBenden söylemesi.
Acaba internet ortamina gerçek bilgilerimi girmeyecek kadar tedbirli olabilir miyim? İlk şıkları isaretledim herşeyde. Ne yapaydim tez hocamin adini mi yazaydimİlişki Durumunuz:
Bekarım
Meslek:
---Çalışmıyorum
Eğitim Durumunuz:
İlköğretim
gerçekten uçmuşsun sen galıba profılle anlattıklarının arasında bıle ılgı yok ..:)
Cok mukemmel bir teşbih :)Aramaktan vazgeç hayatta en istediğin şeyler hep vazgececince gerçekleşir, bu da hayatin sen bakarken soyunamiyorum deme seklidir :) Elbet gelecek alnina yazili adam sabret
Kiz zaten acele etmeye etmeye boyle olmus istediklerinide soylemis az daha dursun 35 olsun mu ? Ozaman basindan nisanlilik soz hatta evlilik gecmeyen kariyerli adami bulmak kolay mi ? Su yorumlariniz oldurcek beniİlk okuduğumda 40 yaşındasın falan sandım. Daha 27 yaşundasın kuzum niye telaş yaptın. Allah hayırlısını çıkarmamış karşına daha demekki. Beyaz atlı prensini bulman dileğiyle...
E iyi madem dert etsin kendine iyice depresyona soksun kendiniKiz zaten acele etmeye etmeye boyle olmus istediklerinide soylemis az daha dursun 35 olsun mu ? Ozaman basindan nisanlilik soz hatta evlilik gecmeyen kariyerli adami bulmak kolay mi ? Su yorumlariniz oldurcek beni
Dert edin depresyona gir diyecek degilizde yorumlar gercekci olabilir meselaE iyi madem dert etsin kendine iyice depresyona soksun kendini
Sosyal medya ve eş dost baskısının insani ne hale getirdigini goruyor musun :)bekarlık sultanlıkken evliliğe neden özeniyorsun arkadaşım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?